Då var det dags

Penna, sudd och linjal - check!!
Proviant och dricka - check!!

Here i come Högskoleprov!

Flitiga lisa

Idag har jag haft en plan! För att inte bli för uppstressad inför högskoleprovet imorgon har jag hållt mig sysselsatt hela dagen! Jag har stökat och bökat i köket hela dagen!!

Först lagade jag en lunch från ett recept jag hittat via Bloglovin. Det var riktigt gott så jag kan rekommendera er att prova det. Sen efter det gjorde jag ett nytt lass av min favorit müsli.
Och en Fredag kräver alltid nått lite extra gott till kvällen så det blev en Cookie Dough Pie. Aldrig provat förr men det verkar snuskigt gott!! Återkommer med omdöme! ;) [recept]

Nu ska jag slänga mig i soffan och invänta middag som mannen fick stå för. Orkade inte kocka mer! :P
Hoppas ni har en bra Fredag!!
Ciao

Photo A Day 6: Makes you smile

Magen. Vecka 28 nu. [27+6].




Första bilden med nya kameran! :) Nöjd än så länge!

På jobb idag igen. Händer inte alltför mycket så jag sitter och pluggar lite ord och matte till Lördag. Det känns som om inget fastnar men jag hoppas att det gör. Fingers crossed!

Får väl slita mig från bloggen nu och återgå till bråk och ekvationer! Vad ska man med sån skit till i vardagen??? Usch och blä säger jag! :P
Ciao

Ny leksak

Från jobbet och direkt iväg på en massa ärenden. Väl hemma väntade disk, tvätt, städning och obetalda räkningar. Nu när allt.. eller i alla fall det mesta är ordnat är jag välförtjänt av att slänga mig i soffan och kolla på film med en skål naturgodis!! Yummy to the tummy!! :D

Förresten.. det har ju inte bara varit nyttigheter hela dagen! En ny liten darling följde med mig hem idag. Den bara råkade slinka med liksom! Den skrek "Take me with you!!". Haha! Vem kan motstå!?



Ah.. va fin den är!! :)
Nu ska den alltid vara med mig! Min nya följeslagare! :)
Filmen och soffmyset kallar!
Ciao

Det nya rummet

En liten fågel viskade i mitt öra om att jag uppdaterat för dåligt senaste tiden så jag tänkte att det är bäst att slänga upp ett inlägg till idag när jag ändå är på hugget! Haha!

Just nu är det byggkaos hemma hos oss! En vägg är på gång upp på ovanvåningen som ska bilda ett litet rum till sparknisse i magen. Att en sån liten kan ställa till med så mycket! :P

Anyhow... Här kommer en liten smygtitt på hur det ser ut just nu. Ni kan kolla HÄR för att se hur det såg ut BBC ( Before Baby Chaos)



Jag kallar just nu rummet för kolgruvan för det har inte kommit upp nått takfönster än. Men det kommer!!

Annars är det väl rätt lugnt. Känner mig lite sådär inför lördag och Högskoleprovet. Just nu vill jag skita i det men det känns ju bara dumt!! känner mig som en trotsig tonåring som inte vill gå till skolan! :p Måste skärpa mig!!

Man kanske ska lösa lite korsord nu och hoppas man lär sig några matnyttiga och konstiga ord till lördag! :P
Ciao


Photo A Day 5: Something you wore

Sitter på jobbet och ugglar. Hade varit flitig nog att komma ihåg att ta med kameran så jag kunde ta en outfit bild till dagens Photo A Day men tji fick jag. Inget minneskort! :P

Så jag fick gnugga mina geniknölar och kom och tänka på min bröllopsklänning!! In och rota bland gamla inlägg [nostalgi] och vips så hade jag Something I Wore.


Blev så himla sugen på att prova den igen och få känna sig som en prinsessa men det går ju inte med bulle i ugnen! :P

Hungerspelen

I Fredags var jag och mannen på premiären för Hungerspelen. [trailer] Efter vi båda läst ut första boken var vi ganska excited efter att äntligen få se den. Eller äntligen och äntligen.. jag hann precis läsa ut den innan vi skulle dit! Haha! Men den som väntar på nått gott väntar ALLTID för länge! ;)

Anyhow! Jag är fortfarande kluven över vad jag tyckte om filmen! Jag gillade verkligen rollbesättningen och miljöerna men jag tyckte dom bara mata dom viktiga scenerna efter varandra. Pang pang pang och så var filmen slut! Fick inte någon känsla av filmen alls!






MEN... jag ska ge den en chans till för det va inget bra biobesök. Först och främst var det varmt som i en bastu i biosalongen. Höll på att dö. Vid ett tillfälle la mannen sin hand på mitt ben och det kändes som ett hett strykjärn!! Jag kokade och ville bara UT! Sen satte jag en sur godis i halsen och klök-hostades så folk vände sig om och glodde.

Så jag var ganska disträ under bion! :P Men än så länge får filmen betyget 3 av 5!
Men läs boken!! Läs den!!! :D

Nu ska jag gå och ta en kall dusch och sen smörja mig med aftersun! Suttit ute och pluggat till högskoleprovet hela dagen och tänkte inte alls på solen bakom molndiset. Är riktigt röd!! NOT GOOD! :P
Men men..
Ciao

Fruktsallad x 2

Det är kaos i sovrummet nu!! Ska snart gå och lägga mig mitt i en byggarbetsplats! Mysigt värre!!! :P Rummet till knodden är på gång nu! Ska bli skönt när der är klart!!

Tack vare allt stök och bök hela dagen var varken jag eller mannen sugen på middag ikväll så det blev fruktsallad x 2. Ola gjorde en lite kryddigare [salsaliknande] med chili, avokado, lime, mango, papaya, vattenmelon och sen strissla han blandade nötter på! Sjukt gott! :)

Min gamla hederliga fruktsallad va skit mesig sidan om så var tvungen att pimpa den med lite nougatglass och marabou!! Haha! :P








Ni får ursäkta att det blev iso 40 000 på bilderna men det var ju söndagsmys! ;)

Nu ska jag gå och lägga mig bland reglar, skruvar och spik!!
Ciao

Photo A Day 4: Letterbox

En av dom tråkigare "uppdragsbilderna". Hade noll fantasi att göra nått roligt av det oxå så det blev en simpel bild på brevlådan. Den som inte har fått mitt rätta efternamn än sen jag gifte mig.




Bilderna togs förra veckan så vi har inte snö längre. Det skulle va super vårigt väder idag men istället är det bara tjock, grötig dimma! :(

Well well.. Det lutar mot att bygga om på ovanvåningen då istället för att vara ute så det blir ett nytt rum till tillskottet! :)

Annars har det inte hänt mycket. Var på bio igår och såg Hungerspelen! Vad jag tyckte kommer i nästa inlägg för nu kurrar magen nått brutalt! :)
Ciao

Pictures from our wedding

Bättre sent än aldrig men idag damp dom sista bilderna ner i brevlådan från vårt bröllop som togs med engångskamerorna vi hade. Bröllopet var för snart två år sen så det var på tiden! Haha!

Samtidigt är det kul att få tummen loss så här långt efteråt för det är kul att sitta och kolla igenom nya bilder man inte fått se innan och få minnas på nytt!! :)








Det roliga är att bland ca 150 bilder så va där 2 st med mig och mannen på! Vi var tydligen inte så roliga att fota! :P

Nej. Sängen och Hungerspelen kallar! :)
Night night!

Bokmal och gnällspik i ett

Blev visst ett litet uppehåll med bloggandet men ni hade seriöst tröttnat på mig för jag har varit så gnällig. Usch vad jag har gnällt och pipit senaste tiden. Med en rygg som värker, nerver som är i kläm och så känns det som om jag har fått en fatsuit på mig som jag vill ta av NU. Om så bara för en liten stund. Slippa vara så klumpig och osmidig!!

Det är mannens tur att bära på detta nu tycker jag! ;)

Anyhow.. inte hänt så mycket annars. Läst en hel del medan jag varit borta från bloggen. Läst och gnällt om vartannat! Haha! Läst ut Cirkeln som jag kan rekommendera och håller just nu på med Hungerspelen. Vill hinna läsa ut första boken till på Fredag då det är premiär dags och biobiljetterna är bokade.





Well well.. Nu ska jag slänga mig på sängen och läsa lite. Eller rättare sagt. Jag ska vagga till sängen och med stor möda, knakande leder och mycket stön och stånk lägga mig ner med många kuddar bakom ryggen. Haha! Längtar väldigt mycket till Juni just nu! :P

Ciao

Oh My! Apple Pie!

Har farit hit och dit hela dagen. Varit på Ikea. Efter det hämtade vi vår nya kombi bil och lämnade min lilla plutte bil. Saknar min baby redan! :P Sen var det kalas för min bror som fyllde år. När jag kom hem igen kallade soffan på mig något extremt!! :D

Då finns det inget bättre än lite ny läsning och en ny smak av Ben & Jerry att gotta sig med. Oh My! Apple Pie! Jag säger dock en sak. OH MY VILKEN BESVIKELSE!!
Det är den tråkigaste glassen jag ätit på länge. Glassen var menlös i smaken. Äpplebitarna.. helt okej! Men det där som skulle föreställa härlig äppelpajsdeg smaka som... torr gammal pepparkaksdeg. Nä.. osötad, tråkig pajdeg som legat över sommaren och blivit torr och tråkig!!! Blä!

Så snälla.. Köp inte! ;) Det är mitt råd!





Men som den glada gluffs jag är åt jag ändå! Haha!

Förresten.. Kan rekommendera er som gillar foto att köpa tidningen SHOOT för den är bra och inspirerande. Man behöver verkligen inspiration när vintern vägrar ge med sig!! :P

Nu kallar sängen. Jobb med 24 härliga timmar väntar på mig imorgon. Får åtminstone köra nya bilen dit! :P
Ciao

Photo A Day 3: Something you adore

Gillar verkligen dessa bilderna på mig och min man!! :) Tog dom i April förra året!!






Har mått kasst idag. Illamående och seg. Det är jobbigt när man har såna dagar och man vill göra en miljon saken men soffan är det enda man orkar med! Bah.. 
Men utan tråkiga, sega dagar så kan man inte uppskatta dom bra! :P

Night night! <3



Photo A Day 2: Breakfast

Dagens frukost!! Tog dock en lite för mogen banan till smoothien så den smaka kräk! :P Men det såg gott ut på bild i alla fall!






Annars händer inte mycket idag. Haft lite besök och grillat men nu är det lugna gatan igen. Funderar på att dra till bibblan och sen till gymmet. Behöver röra på fläsket! :P

Ciao

Photo A Day 1: You

Då börjar vi då! Photo A Day. Och det här är jag idag. Sliten, trött och känner mig bakis till tusen! Har haft en riktigt grinig dag och inte ens hemmaspa, sex and the city, ett besök på gymmet eller min favorit mat fajitas kunde rycka upp mig.
Men då kommer Alfons! Min räddare i nöden!



Det är så synd att bilden blev suddig.. men men!
Nu kallar sängen och jag hoppas på en bättre och gladare dag imorgon! :)
Ciao

Photo A Day

Sitter just nu och kollar på Mello och bebisen sparkar som tusan. Jag antar att han gillar det. Ett litet Mello fan! Haha! Även när det spelas Timbuktu diggas det för fullt! :P

Men det var inte det jag skulle babbla om.. Mello diggande bebisar... Nej utan kreativitet och inspiration. Det är helt slut på det hos mig just nu! Så när jag såg denna fotoutmaningen [här] kände jag att jag var tvungen att hoppa på. :)

Imorgon börjar jag och det ska bli riktigt kul att tänka lite outside the box. Känner att jag fastnat och bara tar samma bilder om och om igen!

Nu ska jag mumsa på jordgubbar och kolla vidare på mello!
Ciao

Vårkänslor

Igår var det verkligen vår. Ah så underbart det var!! Solen sken och fåglarna kvittra som besatta!!! Det är fint väder idag oxå men kan bara uppskatta det genom fönstret på jobbet!

Men om det är fint väder imorgon ska vi minsann grilla! Man kan aldrig börja för tidigt! ;)
Anyhow.. lite vår pics från igår när vi lapade sol på altanen med hemmagjorda hamburgare och glass!! Ge mig sommar nuuuu!!! :D









Diggar Bamses min på sista bilden! :P
Nu ska jag läsa lite för det är dött på jobbet idag!
Ciao