Rea fynd och annat

Har varit så himla seg idag men det kanske inte är så konstigt med tanke på hur lite jag sov i natt! Men när sambon kom hem från jobbet laga jag middag och sen stack vi in till Lund för att HAN skulle shoppa. Det sluta med att han inte hitta nånting medan jag hitta en hel del. :)

Fyndade två gammel-farfar-tröjor på rean på Carlings och hittade äntligen nya solglasögon på H&M!! Sen blev det en mascara oxå för har hört att den ska va skit bra och så var jag bara tvungen att ha en turkost nagellack! :P

Såg att jag ligger på Blogg.se startsidan nu igen. Denna gången gav mitt inlägg ett annorlunda resultat jämfört med tandläkarinlägget! Har blivit totalt nerbombad med kommentarer! :D
Får ta på mig glasögonen och börja läsa medan jag kollar på Morden i Midsomer!! "Mysigt" serie tycker jag! :P

Och just de ja.. Imorgon bär det av till Ängelholm för att hämta min brudklänning!!
Bara 9 dagar kvar till Bröllopet!! Helt galet! :)
Ciao

Eclipse on my brain

God morgon!!

Idag är jag mig själv igen! :) Inga mer fjärilar i magen för nu är det tyvärr över. Jag har sett Eclipse och jag älskade den! Det känns lite som att vara kär i någon för desto mer jag tänker på filmen desto mer slits minnet ut och jag kan knappt minnas några scener längre. Därför måste jag se den igen. Mycket snart!! :)



Men någon Twilight Movie Night blir det inte igen. Även om det var en rolig upplevelse och stämningen verkligen byggdes upp så var det riktigt segt ibland. Pauserna som skulle ligga på 5-10 minuter blev snarare en halv timme och gå på toa på bion kunde man glömma om man inte orkade stå i sju mil lång kö. Och vi ska inte snacka om vilken rump värk jag hade när vi lämnade den varma svett stinkande bio salongen efter 8 timmar.

Men jag ångrar ingenting. Eclipse gjorde så att det var värt mödan! :)

Bild från HD. Mer bildbevis lär komma upp på Lajna.se under dagen! :)

Nä.. om man skulle göra lite frukost istället för att äta gammalt bio godis!
Ciao

Eclipse

Goddagens!! 

Idag känns det mycket bättre med förkylningen. Det är bara den jobbiga hostan som är kvar nu men jag har laddat upp med halstabletter, hostmedicin, slemlösande, dricka osv inför bio besöket ikväll. Ja, ÄNTLIGEN är det dags att se Eclipse!!



Det blir Twilight Movie Night för min del och jag längtar som ett barn längtar efter julklappar!
Så därför är jag inte alls förvånad över att min mage krånglar idag. Är jag exited blir den oxå "exited" :P

Nåja.. vad vore väl en bal på slottet!

Så jag har inte direkt tid att sitta här och glo. Ska försöka röja undan i huset och raffsa ihop allt jag behöver och sen bär det av mot Lund och sen Helsingborg där vi ska se bion! Yay!!!
Nä, nu fladdrar fjärilarna så mycket i magen att jag inte kan sitta still mer!! :D
Ciao

Vem bär den bäst?

Åh vad det är pina och pest att vara sjuk när det är sånt underbart väder! Jag bara hostar, frustar, klöks och snorar. Life is gooood! ;)

Som ni kanske förstår jobbar jag inte. Det hade inte gått. Så jag har spenderat min dag i horisontellt läge med en bok i handen och med halstabletter, slemlösande och hostmedicin inom räckhåll. Ska snart börja laga middag (gud hjälpe mig) för sambon är på G hem men först tänkte göra en Vem bär den bäst? som många bloggare och tidningar gör!


Det är jag [ the real deal ]   mot  Kissie [ plastic fantastic ]



Hade varit bra med samma pose men man kan inte få allt. ;)
Tycker det är roligt att samma klänning kan sitta så olika. Tror det hänger på tuttarna.
Klänningen är köpt på WhoopsFashion - Nova Lund.

Nu kallar stekpannorna i köket!!
Ciao


Eländig

Godmorgon!
Eller.. jag vet knappt om jag tycker det är en god morgon. Den kom alldeles för fort. Har hostat hela natten som en galning så jag hållt alla vakna. Tom katterna gnäller på mig när jag hostar. Och när jag prata med grannen hade hon hört mig hosta ända bort dit. Det är bara sådär två hus bort.

Så nu är jag i valet och kvalet om jag ska jobba eller inte men jag tror jag ska ge det ett försök i alla fall och hoppas någon kan hoppa in om det kniper. 

Helgen har varit bra förutom min förkylning. Vi har grillat, solat, lyssnat på sommar i P1, ätit rabarber/jordgubbs smulpaj, kollat på fotboll, lyssnat på svensk sommar musik osv. Sommaren är här med andra ord!! :)

Nä.. Får väl göra mig i ordning för jobb.. eller ska jag sjuka mig!!? Åh vilka svåra frågor!! :P
Hade hellre varit katt idag och sluppit svåra frågor och bara sovit vidare!

Alfons


Nåja, det löser sig. Hoppas ni får en bra dag i solen! :)
Ciao

Glad midsommar!



Är i Tomelilla och jobbar men just nu sover min bror så passar på att slänga upp en Midsommar hälsning!! :) Snart kommer sambon och då ska vi äta god mat med mina föräldrar. Sen blir det Key lime pie till efterrätt! :D

Hoppas ni har en bra midsommar och ta det lugnt med spriten! ;)
Ciao

Middag och shopping

Sambon fick sluta tidigt på jobbet så vi stack och shoppa kläder och handla lite gott till middag. Det blev nypotatis, benfri kotlett och sparris som slank ner i magen. Åt för mycket så jag fick ont i magen! :P
Till maten drack jag Summer Mojo. Nån nyhet på Spritbolaget men den var ingen hit!



Blev som sagt lite shopping oxå.
En blus/tunika som jag ska ha leggings till imorgon! Ett par jeans shorts, volym spray, ny mascara (brun), en liten söt väska och ett Håkan Hellström Linne! :P Det är blå ränder på det men syns dåligt på bilden!







Nu sitter jag och kollar fotboll med två tussar i näsan för snoret bara forsar men när jag väl snyter mig kommer inget?! Det är så irriterande! Ett riktigt allvarligt i-landsproblem enligt mig! :P

Vi har dessutom kommit lite längre med bröllops planeringen. Vi vet ungefär när min klänning ska komma, musiken vi ska gå in till är bestämd om jag har äntligen bokat tid hos frisör! :P Bättre sen än aldrig!

Nu ska jag socialisera med sambon och sen kallar sängen. Jobb imorgon.
Så jag önskar alla en Glad midsommar! :)
Ciao


Snick snack och Bamse bildbomb

Efter lite sovmorgon har jag äntligen tagit mig från sängen till soffan! Jag vill bli ompysslad när jag mår så här. Få te med honung serverat och kanske en macka med smällt ost. Men icke. Här är inte en själ i huset så vill man ha nått gjort får man göra det själv. Åh vad jag saknar tiden när man var liten! :P

Nåväl.. Om jag bara sätter igång tvättmaskinen och diskmaskinen kan jag ligga och ta det lugnt ett tag sen! :) Läsa Elsas Mode på altanen i solen och smutta på mitt te som jag gjort själv. Det låter som en plan!! :)

Först får jag väl dock ringa och efterlysa min brudklänning. Nä, den har fortfarande inte kommit och idag är det 16 dagar kvar till Bröllopet. I hate this men vad ska man göra åt det? Jag tänker inte bli någon himla bridezilla och skrika i telefonen och hota folk. Då får någon annan gärna ta över. 

Mitt råd till er som går i giftas tankar: Ha ett så litet bröllop som möjligt och beställ inga klänningar från Tyskland. Det slutar bara med att man får magsår om det är för mycket att planera och att man får gå naken! :P


Well well.. Nu ska jag svara på lite kommentarer på mitt tandläkar inlägg som ligger på blogg.se startsidan. :) Blev så himla förvånad när jag kom in där. "men vänta, det fejset känner jag igen.. hallå! det är ju jag på bilden" Haha. Jag är lite trög med allt snor i skallen! :P

Och nu ska jag sluta skriva innan detta inlägget blir en hel novell! Ska jag sätta lite fart så jag kan inta ryggläge precis som min gamla katt Bamse är så bra på!:)




Ciao

Tandläkaren från helvetet

Jag överlevde nätt och jämt hos tandläkaren! Det blev en massa strul med min tid så fick vänta i tre kvart och när jag väl fick komma in var hon sur som ett bi och tog ut det på mig. Jag lovar och svär på att hon är sadist. Hon skulle ta lite tandsten men hon tog i som om hon kratsa hovar på en häst. Det gjorde sjukt ont och jag kunde känna blodsmaken i munnen. Helt plötsligt slinter hon och hugger mig rätt i tandköttet. Jag tjöt till och stod i bygga så ont det gjorde och allt hon muttrade var "Oj".

När hon äntligen var färdig och slängde sina blodiga handskar, grävde hon ett stort hål i min börs. I hate her! Never again!!! 

Efter tandläkaren har jag bara gjort saker som gör mig glad. Fotat i päronens trädgård, kört deras nya jeep, lyssnat på en massa gammal go musik och sett min favorit film White Chicks!


Bilderna från idag


Nu ska jag krypa i säng. Bokstavligt talat. Hatar att vara sjuk!!
Men men.. what to do!! :)
Godnatt


One of my favorite things

Så då var man hemma igen efter ett 24 timmars pass. Känner mig måttligt pigg idag eftersom jag är på G att bli sjuk.  Huvudet känns stort och tungt, jag har ont i halsen, näsan rinner och hela kroppen värker i största allmänhet. Och inte nog med de så ska jag snart sticka till tandläkaren. Som straff för att min tandläkare är så hårdhänt så får hon stå ut med min förkylnings andedräkt! Hoppas hon blir smittad! Moahaha!!!! :)

Annars är det lugnt.. förutom all stress runt bröllopet. Såklart. Jag har ingen klänning, vi har ingen låt att gå in till och Ola har precis gett mig en lista med en miljoner punkter som måste göras. Vojne vojne! :) 

Jag känner hur dom grå håren kommer! :D Jag får ta itu med det... sen!
Sitter just nu och funderar på om jag ska baka en Key Lime Pie idag. Min nya favorit efterrätt! Så himla god att man nästan dör! Hihi

Man måste ju skämma bort sig lite bland allt snor och bröllops stress! Och imorgon är det lön! Då ska jag minsann dansa på soffbordet och fira med att köpa nya jeans som inte har blöjgump!! Längtar!! :)



Antal portioner: 10
Ingredienser

300 g krossade digestivekex
75 g smält smör
1 msk vaniljsocker
4 äggulor
1 burk burk kondenserad mjölk
1 dl pressad limejuice

 

Gör så här

1. Pajbotten: Krossa digestivekexen i en mortel eller kör dem i mixer. Smält smöret. Blanda de krossade digestivekexen med smält smör och vaniljsocker. Tryck ut jämnt i bottnen på en pajform. Grädda i 8-10 minuter i 200°. Låt bottnen kallna helt innan du häller i fyllningen.

2. Fyllning: Pressa limefrukterna. Skilj äggulorna från vitorna. Det gör du enklast genom att låta äggvitan rinna mellan fingrarna. Kvar i handen blir gulan, hel och fin. Blanda gulorna med den kondenserade mjölken. Tillsätt lime juice. Rör om snabbt och fyll omedelbart formen (den stelnar jättefort).



Ni måste prova detta receptet om ni gillar Lime!! Himmelsk gott! :)
Ciao

Läser bok på jobbet och tycker synd om mig...

foto0394j (MMS)

Läser bok på jobbet och tycker synd om mig själv för att jag håller på att bli förkyld. :) har inte tid med sånt.


Prövar mobil Blogga!

Prövar mobil Blogga!


Comeback

Det var 100 år sen jag blogga nu och jag känner mig minst sagt ringrostig. Men har inte haft ork eller tid till det för just nu är det bara bröllop, bröllop och åter bröllop som gäller. Ni anar inte vad jag längtar tills det är över och man slipper ha det hängandes över sig. :P

Vilken gnäll spik jag är nu! :)

Här kommer lite bilder från senaste tiden och fler kommer!
Det är från skånes djurpark, Student och dop!













Nu ska jag försöka uppdatera lite bättre! :P Folk har gnällt på mig att dom inte har nått att läsa så jag får lägga på ett kol nu! 10 inlägg om dagen och "live" blogga från bröllopet! haha
Ciao