Wedding inspiration!

Så då satt man ensam igen. Sambon kom hem om och åt middag och stack igen och katterna sover numera på kökssoffan istället för sängen. Jag har mega-super-duper-tråkigt!!
Försöker komma på nått kul att göra men inget lockar! Ahja det löser sig!

Har suttit och letat lite bröllops inspiration inför vårt stundande bröllop. Alla har så himla mycket frågor och åsikter så jag känner att det är dags att ta reda på hur VI verkligen vill ha det. Har aldrig tänkt på det så mycket men nu när inbjudningarna är ute kanske det är dags?? :)
My Inspiration!

Trodde det skulle va lätt att slänga ihop ett bröllop men det var det verkligen inte. Känner för att ta lite paus från alla planer. Är lite trött på det nu. Jag har faktiskt börjat bita på naglarna! :P
Ska försöka göra så mycket jag kan så fort som möjligt så jag kan få tänka på annat än klänningar, blommor och andra "problem".  Jag har tom gråtit över en klänning när jag insåg att jag inte skulle få den!! MAJ GAD!! :)

Kan man inte få ta bröllops semester redan nu! Haha
Tror nog jag ska införa att ingen får prata bröllop med mig för då skriker jag och springer till skogs och då blir nog inte sambon så glad! :P

Nä. Nu ska jag slita mig från datorn och sluta gnälla och träna lite istället. Ingen latmask kommer i små bröllopsklänningar! :P
Ciao

Goda MatMuffins

Sambon är på jobbet, katterna sover och vädret är tråkigt. Har ett Sex and the city maraton som sällskap medan jag små städar och plockar lite här och där. Var duktig och tog en morgon promenad idag igen. Det enda jobbiga med dom här promenaderna är att det väcker min mage och sen är jag hungrig HELA dagen. Jag åt 6 gånger igår. 6 gånger!! Det är absolut inte likt mig.
Nu har det gått 2,5 timme sen jag åt och nu är jag vrål hungrig igen. Detta är jobbigt! :P


På tal om mat.. Bakade med min bror igår och det blev OstMuffins med soltorkade tomater. Dom smakar typ som Scones. Skit goda! :)
OSTMUFFINS [8 st]
> 20 min
50 g smör
4 dl vetemjöl
½ msk bakpulver
½ tsk salt
2 dl mjölk
25 g riven ost
2 msk solrosfrön

Gör så här:
1. Sätt på ugnen 250°
2. Hacka samman smör, mjöl, bakpulver och salt i en matberedare.
3. Tillsätt mjölken och arbeta snabbt ihop till en deg. Fördela i bullpappersformar.
4. Strö över ost och solrosfrön, tryck till lite så att det fastnar. Stick gärna ner kärnfria oliver eller soltorkade tomater. Grädda mitt i ugnen ca 10 min.



Nä. nu måste jag äta innan jag dör!! :)
Ciao

Träningen är igång igen

06.30 ringde väckarklockan och efter en stunds grymtande tog vi oss upp och ut på en morgon promenad. När man väl är ute känns det alltid lika bra. :)
Har blivit väldigt tränings inspirerad efter jag läst senaste numret av ToppHälsa igår kväll.
"Det finns inga problem, bara utmaningar" är något jag ska försöka tänka på. Och att ingen tvingar mig att träna. Det är bara jag själv som VILL det för mitt eget bästa. Dessutom vill jag inte spräcka min brudklänning som jag spräckte mina jeans igår bara för att jag är för lat för att träna! :)

Så nu ska jag äta nyttigt och träna och gå en massa! Beach 2010 kan göra sig redo för en dunder puma på stranden! Haha

Lite bilder från vår förstuga i morse innan jag stack till jobbet. Fina tulpaner och kisemisar! :)






Har även lagat bilen idag. Det sög. Det är jätte skönt att den inte låter som en korsning mellan en djungel trumma och en traktor längre men hur kul är det på en skala att lägga sina pengar på bildelar? Inte kul alls enligt mig! :P

Well well.. Sånt är livet! Then you die! :D
Hoppas ni har en härlig och solig dag!!

Ciao


Inte min dag idag

Denna dagen börja inte bra. Mina jeans sprack i häcken [ dags att börja träna min J.Lo rumpa? ] sen tog min favorit ögonskugga slut och jag glömde min lunch hemma. På vägen till jobbet såg jag en död hare, en död igelkott, en död grävling och en död katt. Katten har legat på väg till jobbet i två veckor nu. Stirrar på mig med sina läskiga döda ögon! Är det ingen som saknar honom ??

Well well.. Jag är fast bestämd över att göra det bästa av denna skruttiga dag. Även om jag precis fått reda på att min ljuddämpare på bilen måste bytas inför bilbesiktningen och att den läcker vatten. Vad vore väl en bal på slottet? Suck och stånk!!

Till min tröst hade vi en riktigt bra helg. Först en solig fredag med trevliga gäster i och sen shopping på lördagen och garderobs städning igår! Kom fram till att jag knappt har några kläder till nya klädställningen så nu måste jag shoppa mer. Så jag längtar till skatteåterbäringen! Hihi


Här kommer bilder från i helgen och som ni ser är jag brunett igen!! :)









Nu ska jag jag undersöka det här med Twitter. Funderar på om jag ska hålla mig till Twitter på helgerna så ni ändå kan hålla koll på mig fast jag inte har tid att blogga! :P

Nu ska jag jobba vidare!
Ciao

Fredags pics

Usch.. jag tycker dagen bara springer iväg. Klockan är redan 12 och det känns som om jag inte gjort ett skit. Först vaknade jag förvirrad efter en drömfylld natt och med Twilight abstinens så efter sambon stuckit till jobbet satte jag på extra materialet till New moon och blev helt fast. Sen ringde mamma och ville ha ny blogg design och annat fix, så blev jag fast där ett tag. 

Nu skiner solen och det är jätte härligt ute men jag måste städa vilket känns ruttet. Vi ska ha gäster ikväll och här är stökigt igen. Jag som städa igår??? Känns helt meningslöst att städa ibland! :P
Ska röja super ultra snabbt så jag kan springa ut sen.

Här kommer lite bilder från igår och Onsdags.






Jag vill aldrig flytta härifrån. :)
Hoppas ni får en bra Fredag!!
Ciao

Någon som läst boken??

Idag är det så himla fint vår väder så jag är ute och pillar i trädgården medan katterna. Dom jagar sorkar för fullt. Gräver upp deras gångar och kissar sen i hålet. Är det normalt? :P
Hoppas det hjälper i alla fall.

Så jag har inte tid att blogga men jag tänkte tipsa om en film jag såg trailern till härom dagen.
Författaren till The Notebook har skrivit Dear John som nu blivit film och den verkar jätte bra!!! Någon som läst boken??  Är lite sugen på att köpa den efter jag sett trailern.

Filmen har premiär den 7 Maj



Nu ska jag luncha och sen ska jag ut igen!! :)
Ciao

Trailern är här!!!!!

Att vara anti teknik har sina nackdelar! Jag hade till exempel helt missat att New Moon kommit ut på Dvd och praktiskt taget sprang till affären när jag insåg detta fenomen!! 

Nyss fick jag en ny chock. Trailern till film 3 - Eclipse är ju ute!! Varför har ingen sagt något?? Jag har sett den flera gånger nu.. om och om igen! Jag får inte nog!! Som jag längtar!!
Känns som en hel evighet till den 30 juni!

KOLLA HÄR!!!



Jag ska sluta vara anti teknik från och med NU! Sån här livs viktig information får jag bara inte missa!!! ;)

Bättre sent än aldrig

I'M ALIVE!!! :)


Jag vet faktiskt inte vad som hände men helt plötsligt blev jag helt blogg anti. Eller rättare sagt anti allt som hade med teknik att göra. Under denna tiden jag varit borta har jag knappt suttit vid datorn eller tvn, har inte haft koll på vad klockan varit eller haft mobilen med mig överallt. Det har varit riktigt skönt!

Blir ni aldrig teknik trötta? Trött på alla människor som inte kan släppa mobilen och bara skickar sms och pratar i telefon när man är med dom. Eller dom man aldrig träffar längre mer än på msn eller dom som inte har tid att ses för att där är nått på tv som är viktigare. Vart är världen på väg?

Jag är fortfarande trött på det hela och läser hellre en bok, går ut och går eller nått annat vettigt [vuxen varning]. Ibland kan det här med bloggandet kännas totalt meningslöst. Men jag får erkänna att jag saknat det. Få skriva av sig och visa mina bilder och bli uppdaterad om det senaste. :P Allt kan inte vara meningsfullt här i livet! :)

Well well.. Nog med ordbajsandet och det djupa snicksnacket.

Om ni undrar vad jag haft för mig när jag varit borta har jag faktiskt mest läst böcker och planerat bröllop. Inbjudningarna har Ä N T L I G E N kommit iväg. Jag har t.o.m drömt mardrömmar om dom äckliga jobbiga inbjudningarna som aldrig ville bli färdiga! Men fina blev dom! :)

Som ni ser är det ny design och jag jobbar på den fortfarande!! Ville ha in lite nya bilder och vårfärger!! Känner mig rätt nöjd faktiskt! :) Bara så ni vet.. bloggen syns tydligen bäst i Chrome eller i Mozilla!

Tänkte visa lite bilder jag tagit när jag varit på slippa-all-teknik-semester!










Det blev minsann ett långt inlägg men ni får ju ha överseende med mig nu när jag nästan varit borta i en månad! Skandal faktiskt från min sida! Jag kunde ju förvarnat er! :P

Men men.. Nu ska jag fortsätta uppdatera mig om vad som hänt under tiden jag legat i ide. Och jag hoppas mina kära läsare är kvar? :)

Ciao

Such a perfect day

Vilken härlig dag jag har haft!
Efter jag gjort lite tråkiga sysslor bestämde jag mig för att lata mig med en bok i solen. Men inte på vilket ställe som helst. Jag tog mitt pick och pack och klättrade ut på taket och satt där sen hela dagen!! Varmt var det och röd i ansiktet var jag när jag kom in. Till och med fått linjer efter linnet. Det syns det ju inte på bild vilket är skit störigt! Men linjerna är där! Jag lovar! :P



När jag satt där ute med katterna såg vi både det ena och det andra. Riktigt roligt. Dock sprang dom in och gömde sig när rovfåglarna kom. :P



Ska göra en repris på denna dagen imorgon!! Så himla skönt att våren är här nu!! :)
Nu ska jag träna och sen ska jag kolla på Greys.

Hoppas ni oxå haft en bra dag! :)
Ciao

Långhelg, stress, kortare dygn, shoppingsug och vårkänslor

Då var det Onsdag och min "långhelg" har redan börjat. Så skönt.
Någon som såg Cougar Town igår? Tyckte det var riktigt bra. Hon ser ruggigt bra ut för att vara 46 år. Hon ser ut att vara i bättre form än mig. Men å andra sidan.. vem är inte det? :P

Idag ska jag fota, städa, ha hemma spa och träna. Vet inte hur jag ska hinna med allt nu när dygnet har blivit kortare. Blir stressigt. Hehe!

Sen såg jag att jag ska få hem Bröllopsfotografen från Lovefilm så hade velat se den oxå men Greys börjar ju idag. Åh.. hur ska jag hinna med allt? Kunde inte dygnet blivit längre istället? Jag hade kunnat göra mycket på den micro sekunden! :P

Nä. Nog babblat! Ska ut och fota i det fina vädret. Solen skiner! Yay!! 
Våren är verkligen på ingång vilket gör mig grymt vår shopping sugen!! :)



Over and out

Svar på frågestunden

Har du en snygg pojkvän?
Ja det har jag [ ]. Alla tycker väl att ens pojkvän är snygg??! :)

favoriträtt?
Har ingen specifik favorit just nu. Det är allt som sambon lagar! :P
Men just nu ligger Halstrad Råbiff högt på listan!

Vad heter din/a katter?
Alfons & Timell

Favorit film?
The notebook, White chicks, Eternal sunshine of the spotless mind och Twilight! Det är omöjligt att bara ha en favorit. :P

Hva vil du bli når du blir stor?  [ min norska läsare, yay! :) ]
Egenföretagare eller snuskigt rik så jag slipper jobba! ;)

Hur länge har du och din pojkvän varit tillsammans och hur träffades ni?
Vi har varit tillsammans i 1 år, 7 månader och 19 dagar! Vi träffades via Mötesplatsen. Efter 3 dagars msn chat träffades vi och sen blev han aldrig av med mig! haha!

Hur har du gjort för att få dina läsare?
Jag har inte gjort nått speciellt. Jag bloggar! :P

när hade ni tänkt bjuda hem mig på middag?
Haha. Ja fråga inte mig! Det är inte jag som lagar mat! :P

Hur lång är du?
Jag är 1,63 lång tror jag!

Favorit blogg:)?
Har faktiskt ingen jätte favorit just nu men läser Linnlowes, OhstlinOlas och Thingsyouremember nästan dagligen! :)

favoritstället på jorden?
Det måste vara där vårt hus är. Härligare ställe får man leta efter! :)

vilka bloggar läser du dagligen?
Förutom mina favoriter läser jag min mammas blogg, Juliairene och en massa andra. Bloglovin listan är lång!

vart kommer ditt fotointresse ifrån?
Har alltid gillat att vara kreativ så det var ju självklart att jag skulle ha en kamera! Och nu kan jag inte leva utan den! :P

Me, myself and my camera! [och Ola ]

Tisdag = Tv kväll

Solen tittar fram idag och man ser himlen här och där mellan molnen! Bättre än ingenting!! :)
Sitter just nu på jobb och ska se Bröderna Lejonhjärta med min bror. Vi är oense om en sak som händer i filmen så vi ska nu se vem som har rätt. Sånt pysslar jag med på jobbet! :P

Annars händer inget. Ser fram emot ikväll. Ska ha en riktig mys kväll framför tvn. :) En massa roligt har premiär så jag ska bunkra upp med nått gott att äta och gosa ner mig under en filt med katterna och sambon. Om dom så vill eller inte.




Känner mig mycket mer inspirerad idag till bloggandet. Känner att detta inlägg blev lite lite mer intressant än förra som var om vädret. :) Hade riktig blogg torka som ni kanske märkte.
Kändes lite som när Carrie skrev om Pommes och strumpor i sin spalt! Lyckat! :P

Nä. Nu ska jag dyka ner i bloggvärlden och se om någon mer skaffat silikonbröst denna veckan och vem som är ovän med vem! :P It's a crazy world out there!

Ciao


Jag behöver SOOOOL!

Fortfarande dålig uppdatering på bloggen!
Har inte alls känt mig inspirerad till nånting. Jag bara går och väntar på värmen och solen. Jag vill ha vår NU! Och jag tror faktiskt den är på gång! Kollar vädret hela tiden och det verkar som om det ska det bli sol nästan hela veckan. Förutom idag. Det snöar [såklart] och regnar men sen kommer solen! Yay!

Så här ska vädret bli hela veckan!!!



Usch vad jag längtar efter våren! Och sommaren!
Ahja.. den kommer. Någon gång.

Nu ska jag läsa kommentarer, svara på dom och läsa bloggar jag följer. Ligger lite efter nu när jag latat mig i helgen! :P

Ciao