Sunny Tuesday

Jag vet inte hur många gånger jag har sett den här reklamen. Den är den bästa Ica reklamen någonsin. Men vem bryr sig liksom? Haha.


Det är sånt jag pysslar med på jobbet idag. Vem bryr sig? Inte jag i alla fall. [hihi]
Sitter även och kollar på lite objektiv till kameran. När jag kom ut i den bitande vinter kylan i morse var det så himla fint med frosten och då önskade jag att jag hade ett vidvinkel objektiv. Får se hur det blir med det. :P

Här är en bild jag tog i morse fast jag försovit mig. Kunde inte låta bli för det var ju så himla fint! :P


Nä. Om man skulle göra lite nytta här.
Ciao ciao

Kitty Cats

Gokväll..
Efter jobb blev det inte mycket gjort. Körde först hem i snigel fart för det var snor halt! :P
Fick ta en omväg för att lastbil hade krockat eller nått och körde nästan vilse på kuppen. Väl hemma blev det lite snickeri i köket på vår köks Ö och sen blev det Chili con Carne till middag medan vi tittade på How i met Your Mother [ en av mina julklappar ]. Och nu ska jag stupa i säng men först ska jag läsa lite i min nya bok.

Så där.. min kväll i ett nötskal. Här kommer dagens skörd av kattbilder. [ Älskar mitt nya objektiv ]. En skrikandes Timell, två myskillar och till sist men INTE minst - Bamse softandes hemma hos mina päron.
Over and Out!

Longing for Sarah

Älskar Sarah Jessica Parker så jag längtar så jag spricker efter hennes kommande filmer.


Och så klart... Sex and the city 2!! Äntligen har det kommit en trailer!

Det nya året har redan börjat

Det har inte varit nyår än men på nått sätt känns det som 2010 redan har börjat. Min nya almanacka börjar nämligen idag. Jag har bestämt att 2010 är året jag ska ta tag i saker. Våga mer och bli mer kreativ. Man går och håller inne på en massa och drömmer. Men varför inte göra drömmar till verklighet? 2010 - Drömmarnas år. Det låter bra de. :)

Julen har varit härlig. Mycket god mat och fina julklappar. Böcker, personlig almanacka, spel, läslampa, pengar, presentkort och mycket annat. Men det bästa av allt! Ett nytt objektiv!!
Den bästa julklappen någonsin!!
Tyckte nästan synd om dom andra klapparna som hamna lite i skuggan av objektivet. Jag ville nästan brista ut i sång och sjunga "Sing Halleluja" och göra en liten dans när jag såg vad det va i paketet.
Sambon tycker visst jag varit snäll i år! :)


Nä.. Det var väl allt för nu. För önska er en God Fortsättning!
Ciao


R.I.P

Vackra underbara Brittany Murphy har gått bort. 32 år gammal. :(

Min torsdag i bilder!

Här har ni min dag:
Innan det blev frukost smet Timell ut och ville leka i snön. Medan jag fånga honom på grannens veranda passade Alfons på att fånga en fågel och tog med den in i huset. Antar att han ville bidra till frukost men jag släppte hellre ut den.
Efter det blev det frukost i köket medan vi eldade i spisen. Sen tog vi en promenad, pulsade i snön, hämtade paket i brevlådan, spelade The sims 2 och åt god middag med fruktsallad till efterrätt. Har även packat in en del paket. Det skulle inte bli så mycket i år. Hmm.... Me like! Hihi!!
Vet inte vad jag tycker om mina kära lack leggings. Dom är inte varma precis! :P
Men partyblåsan är jag nöjd med.
Det var allt för idag. Nu ska jag krypa ner i sängen och läsa lite.
See ya tomorrow! Ciao

Musikhjälpen

Godmorgon!!!
Idag är jag och till och med sambon ledig så vi ska ha en mysig-paketinpackande-glöggig-nöknäckande hemma dag. Fick inte mycket gjort igår. En julklapp hade blivit fel och hade dessutom betalt för mycket för den så det var bara att sticka och byta den. Sen försvann hela dagen. Men idag ska jag förhoppningsvis få en del gjort! :)
Ska strax äta frukost men är fast vid tvn [svt 2]. Det är musikhjälpen som går. Tycker det är så himla bra. Varför vet jag inte men fast blir jag. Någon mer som kollar?



Whatever lola wants

God eftermiddag!!
Sitter just nu i soffan och tar igen mig lite. Har varit ute och köpt dom sista julklapparna idag med mina föräldrar. Nu är det äntligen färdigt. Nu ska dom bara packas in också. Har en miljon tråkiga saker att göra idag. Städa, diska, tvätta osv... Så när vi var ute och handla hitta jag en film jag tyckte jag förtjäna!! Whateve Lola Wants.
Sysslorna går lite snabbare om man har en morot som lockar.

Älskar dans och sång filmer. Dessutom är det lite bollywood över denna filmen. Me like!

Nä. Om man skulle rulla ur soffan och sätta fart.

Nästan Gratis är gott!

Surfade in på Nelly.se för att kolla om dom hade några såna där blanka leggings. Dom är ju slut överallt! Bara fula sorter kvar med glitter och skit! Jag hitta vad jag sökte!! Ett par ålskins leggings är beställda! YAY!
När beställningen var klar fick jag även första säsongen av The Hills från Cdon [ givetvis fraktkostnad ] men i med jag fått det fraktfritt på mina leggings tyckte jag inte det gjorde nått. Praktiskt taget gratis. Hehe
Någon som har såna här leggings? Skulle gärna vilja veta om dom är bekväma eller lika obehagliga som dom ser ut?!?

Blogg torka / Help me!

Det är helt tomt i huvudet nu för tiden angående vad jag ska blogga om.  Helt dött är det. Visserligen är det tråkigt att blogga när inte min kamera fungerar som den ska.. Men nått måste det finnas att prata om ändå?
Min vardag känns dock så himla vanligt och ja... vardaglig! Hur kul är det att läsa om vad jag åt till frukost och vad jag plantera på FarmVille??
Finns ingen online på varken msn eller facebook som jag kan få lite hjälp ifrån. Någon som har tid eller lust att lägga till mig så man kan snacka och utbyta tankar så gör det.. [email protected]
I need som help, some inspiration!



Vad gör ni när ni har blogg torka??

JulMys

Helgen har bestått av julmys, julklapps inhandling och lite besök med fika och julmust. Jul jul jul. Det till och med snöade lite vid lunch tid. Jag hoppas på en vit jul. Nu är det inte långt kvar!! Längtar! :)
Det är så himla svårt att INTE klämma på paketen och "råka" skaka dom lite. Hihi
Har precis beställt en klänning oxå till Jul eller nyår. Får se vad det blir.
Hoppas den passar och sitter som en smäck!
Hoppas ni alla haft en bra helg!! Imorgon är det Måndag.. Jag ska nog införa en till helg dag. Det hade varit så skönt! Well well..
Over and out

Det finns nog en naturlig förklaring

Bilder från igår

Det gick bra hos doktorn. Puh! Men jag skulle hålla koll på födelsemärket för säkerhet skull.
Efter det blev det god middag, massa snask och idol. Rätt vann för en gång skull. Även om jag föredrog Calle så tror jag han får det bättre som tvåa.

Sen innan vi skulle sova skrämde sambon upp mig med att han trodde att det spöka i huset. Kul. Verkligen. Jag sov inte alls bra efter det. Vakna vid 6 tiden av att det lyste in genom sovrums fönstret. Min första tanke va att det måste varit en bil. Men sen kom jag på att där inte finns några vägar utan bara åkrar på det hållet. Sen börja grubbleriet och till slut hade man skrämt upp sig själv så mycket att jag var tvungen att tända lampan. Sambon vakna och försökte tuta i mig att det var inbillning och om inte.. så fanns det säkert en naturlig förklaring.
Inget bet på mig. Och sova kunde jag inte. Så det sluta med att jag och sambon låg och sjöng julsånger tills det ljusna. Sen var det lika bra att gå upp.

Så nu ska vi iväg till Lund och köpa julklappar!! :) Medan jag är borta får ni gärna komma med förslag på vad det kunde varit som lyste upp sovrummet i natt! Kanske en snusk gubbe med stege och maglite? Nåja..
Hoppas ni fått bättre sömn och en mysig lördag!

Ciao

Timell och doktorn


Tog lång sovmorgon idag! Det var jag väl förtjänt av. Hade säkert kunnat bli ännu längre om inte telefonen ringt och sen lille Timell kommit och busat i sängen. Knäppte två bilder på det lilla livet.
Just nu sitter han och stirrar in i data skärmen 1 cm ifrån så jag inte ser vad jag gör eller skriver. Störigt! Han kommer antagligen få ännu mer damp av de. Men men.. Han är så söt så man kan inte vara arg på honom. :)

Idag händer inte mycket. Ska till doktorn [kolla upp ett skumt födelsemärke] och efter det ska jag fixa lite Fredags mys här hemma. Innan doktor besöket blir det inte mycket gjort för det är allt jag kan tänka på. Hatar doktorn.. Usch och blä..

Nä. Om man skulle gå och snoffsa till sig lite. Är helt platt i nacken efter kudden. :P
Hoppas ni får en bra Fredag!!
Ciao

Min torsdag



Myser just nu runt i mina Hello Kitty strumpor utan byxor. Spillde vin på dom. Tro nu inte att jag sitter och pimplar vin sådär en Torsdags eftermiddag på jobbet. Mamma skulle laga nån mystisk soppa där vin var en av ingredienserna och vips så hade jag vin på mig.
Är något trött och seg idag. Drömde att jag blev jagad av råttor i kloaker i natt. Måttligt härligt. Sen vaknar man och inser att sambon stuckit och att man själv har ruggit bråttom och en miljon saker att hinna med innan jobb. Så jag ser fram emot att komma hem, slänga mig i soffan, äta nån god middag och sen kolla på Mammas pojkar och Glee. I Love Glee. Sång, dans och intriger i ett. Kan det bli bättre? En riktigt bra blandad soppa är det. Nån mer än jag som gillar Glee? :)

Nä. om man skulle ta på sig byxorna och pallra sig hem.
So long honey buns!

önskelista.nu

Goddagens!!
Sitter just nu och försöker komma på lite saker att önska sig i julklapp medan jag mumsar på nybakta klenor som mamma gjort. Jag hade en hel drös med saker jag önska mig innan men nu kommer jag inte på dom. Samma visa alltid. Tänkte göra en lista på Önskelista.nu som jag skickar ut till alla sen. Tycker det verkar smidigare än att göra olika listor till alla så ingen ska köpa samma. Kära nån vilka i-lands problem men har.
Men jag ska ge Önskelista.nu en chans i alla fall.

Någon som provat det?

Vad önskar ni er i julklapp??

En liten uppdatering!

Helt dött på blogg fronten! Tyst som i graven kanske ni tycker.
Men jag har FAKTISKT haft fullt upp med annat [bara lite lathet] Först städning av lägenheten, flytt och sen blivit sjuk ovanpå allt. Riktig jobbig seg förkylning som aldrig vill gå över. Sen vill man ju ha lite jul mys hemma oxå. Det har varit ett evigt städande och pyntande. Idag är nog första dagen jag bara kunnat sitta på häcken och inte göra ett skit. Härligt!
Har bara suttit vid min stationära dator hela dagen och fixat och trixat i Photoshop.

Några julmys bilder från huset. Bilderna är lite mörka för min kamera pallar inte för mycket ljus.

Min nya data hörna och Alfons och det nya tillskottet Timell som myser! :)

Nä. nu ska man till banken. Roligare saker hade man gjort. Men men..

Hoppas ni har en bra fortsatt onsdag. Ciao