Solnedgång igår!


Dagens låt..


Min dag i få ord.

Dagens träning : Promenad ( 8354 steg sammanlagt ) och 45 minuter på gym.

Låt mig sammanfatta min dag lite snabbt för er.
Here we go:
Promenad. Frukost. Gymmet med mamma. Lunch. Tvättade och städade min bil. Pappa fixade nya däck. Panik städade mina föräldrars hus. Min syrra och hennes man hälsade på. Middag. Körde hem till Lund.

Har inte rört ett finger sen jag kom hem. Helt slut. Och nu ska jag kolla på film.


Förresten.. Fotade Herr Igelkott idag igen i sitt eget hem! :P


Godnatt alla sötnosar! ;)

Träning och ett finlands mysterium!

Vaknade och hoppade upp på vågen och blev genast mer inspirerad till träning. 58.8. Har inte vägt nått på 58 sen.. ja det är nog 5-6 år sen jag vägde så lite! Yay! Här har ni även bild bevis! Hihi


Efter de tog jag en liten promenad, åt frukost och sen stack jag till gymmet med mamma! Vilken liten hurtbulle jag är!! Ska försöka hålla igång rejält denna veckan och se om jag får några resultat på måttet runt magen. Den SKA bort!

Till något helt annat... Har ni sett den nya kronan?? Jag hade helt missat att där fanns en ny ens tills min mamma visa den för mig precis.


Men varför står det Sverige 1809 * 1KR * 2009 Finland ?? Vad har finland med vår 1 krona att göra?? Någon som vet?

Nu är jag uppdaterad! Gick in HÄR och fick svaren på alla mina frågor!

Trött, inredning och huvudbry!

Dagens Träning: En Promenad (10 901 steg sammanlagt)

Klockan är 9 och jag är riktigt trött. Kanske beror på promenaden jag tog eller för att jag sov dåligt inatt. Var riktigt trött när jag la mig igår men när jag la huvudet på kudden fick jag jobbig huvudvärk, sambon börja snarka och hjärnan arbetade för högtryck och vägrade sova. Jag hatar när hjärnan bara maler allt möjligt skit så man inte kan somna.

Nåväl...
Nu sitter jag och kollar på lite inrednings inspiration till lägenheten. Sambon och jag vill göra om. Från svart (som vi har nu) till vitt så det blir ljusare i lägenheten. Gärna lite mer romantisk och lantlig stil.

Typ så här... Fast inte riktigt så vitt. Mer en blandning av olika vita nyanser.

Nu ska jag nog gå och lägga mig faktiskt. Har huvudvärk igen. Om det beror på att jag slog huvudet i väggen i morse vet jag inte. Det är tredje gången jag dunkar huvudet nu på "kort tid". Först slog jag huvudet i soffan och blev sängliggandes ett bra tag med hjärnskakning. Andra gången slog jag huvudet i en skåpslucka och hade huvudvärk i en vecka. Och nu.. imorse.. Jag fick för mig att sängen var större än vad det var, vänder mig och smäller huvudet i väggen. Haha

Pappa tycker jag ska ha hjälm på mig? Borde jag det?

Bohem Petra med träningsvärk i skinkorna!

Idag är det Tomelilla och jobb för hela slanten. Min bror är dock lite trött så då passar jag på att blogga medan han vilar! Tänkte visa lite bilder på Moi och min lite bohem inspirerade stil idag. Gillar det här med små flätor och sånt. Det enda som stör mig att jag fått en konstig virvel uppe på huvudet som vägrar göra som jag vill. Grrrr!!!


Annars vet jag inte vad som händer idag. Blir väl en promenad ikväll om jag orkar. Har sån grym träningsvärk i häcken efter all badminton som spelades igår. Hur får man träningsvärk i häcken av det?
Jo, om man missar tusen bollar och måste böja sig efter dom hela tiden tar rumpan stryk!! Haha. Antar att det är bara bra för min träning men det är inte kul när det värker i skinkorna! :P

Over and out!!

Roligt pussel

Dagens träning: Badminton

Imorse var det inte lätt att ta sig upp. Kom inte i säng förrän halv fyra inatt. Dock var jag och sambon inte ute och gjorde Lund osäkert. Nej då. Vi satt hemma och pusslade till ögonen gick i kors. Haha
Men man kan faktiskt inte slita sig från Wasgij pussel. Detta var ett Mystery pussel. Man ska inte lägga ett pussel som föreställer bilden på omslaget, utan vad som händer i nästa ögonblick! Bilden på omslaget är bara en ledtråd till den bild som man ska lägga!

Orginal bilden!

Färdig pusslat!! Den sura tanten bestämde sig för att köra lite pole dance! Haha


Annars har det inte hänt mycket. Har spelat en massa badminton och boccia i det fina vädret. Var lite jobbigt när vi spela bockia för hela grannskapets katter skulle oxå vara med. Dom putta på bollarna, la sig på dom och stod ivägen hela tiden! Haha. Men kul hade vi!

Det var allt för nu! :)
Bye Bye

Sunny saturday!

Dagens träning: En Promenad

Vilket underbart väder det är!!! Åh det är helt crazy härligt att jag måste vara ute så mycket jag bara kan. Vem vet hur sommaren blir? Nä det gäller att passa på!
Idag har det solats, spelats kort och fia med knuff! En inte lika rolig sak va att jag fick en pigg i foten men den opererade jag snabbt ut! Hehe
Sen åt jag och sambon fajitas och tog en promenad i naturresarvatet som vi bor "granne" med. Vi fotade, hoppade och skuttade och skratta.
Nu kollar vi på Robinsson. Jag trodde det aldrig men jag är helt fast i det. Det får inte missas! Haha

Hoppas ni alla har haft en lika bra lördag som jag. Nu ska jag äta chokladpudding! Får se om det blir nått över till sambon!! HAHA! :D

Puss o Kram

En solig dag i April!

Idag har jag bara latat mig i solen. Läst lite Danielle Steel, löst korsord och lyssnat på radio (fredags flörten i P3). Skit varmt och skönt! Kan knappt fatta att det bara är April! Sen orkade varken jag eller sambon laga middag ikväll så det blev Mc Donalds! Haha. Skit bra (ironi) men det är ju trots allt fredag! :)
Har precis kollat på Talang 2009. Micke med sin ukelele var så himla bäst!! :)


Igår var jag med kusinen i Ystad hela. Solade, snackade skit och gjorde ett besök hos tandläkaren och drog ut en visdomstand. Inte jag utan kusinen.. Tack och lov! :) Sen tyckte vi synd om henne en del och latade oss lite till i solen och skvallrade ännu mer. En bra dag med ord! :)

Nu är jag seg som attan. Solen suger all energi ur mig. Hade velat se nån mysig film nu men vet inte vad de skulle vara för nått..? hmm.. får se vad det blir!!

Här kommer lite April bilder!! :)


Det var allt för mig. Hoppas ni haft en bra dag!!
Puss o Kram

Fästingar och falsksång!

Igår hade jag en ledig dag. Tog en promenad på morgonen, åt frukost på balkongen, läste ut min bok, kollade på tv, gjorde pedikyr och sen var jag på Yoga en sista gång.
Satt inte vid datorn en enda gång och det var riktigt skönt!! Ingen blogg, ingen msn, inget alls. Bara en lugn skön dag!

MEN.. När jag skulle lägga mig för att sova igår kväll klia det på armen och jag förstod med en gång vad det var jag kände på. EN FÄSTING!!!! Är det straffet man får för att lata sig en hel dag?? Ohyra på kroppen?
Usch bara jag tänker på det nu kliar det och kryper det på hela kroppen!! Isch.. Äckligt!!!!

Sambon fick rycka in och ta bort den!!! Fattar inte hur jag fått den ens. Jag ska sätta lopp/fästing medel på katten idag. Ska bada Alfons i det. Haha.


Kolla HÄR hur du tar bort fästingar inför sommaren!




Till något helt annat så jag glömmer alla äckliga rysliga tankar på fästingar... Hört Beyoncés falsksång??
Kan det verkligen vara sant?





Vad tror du? Sant eller Bullshit?

Jag ger inte upp!!

Nu har jag varit duktig och gymmat med min mamma!
45 minuter av oavbruten konditionsträning och mina ben var som gelé.


Mitt mål denna veckan är att komma ner på 58 kg. Vägde 59.0 i morse så det ser inte ut att vara omöjligt!! :)
Men något som irriterar mig riktigt mycket är att magen inte försvinner utan mina ben och rumpa blir bara mindre och mindre medan magen sitter där den sitter. Det ger inte mig inspiration precis att fortsätta träna. Men jag ska minsann inte ge upp.

Bokmärke och herr igelkott!

Är Tomelilla och jobbar som alltid. Har tagit det rätt lugnt för min bror är trött idag. Så då har jag passat på att läsa en del och gjorde även ett eget bokmärke. Varje gång är det nämligen samma problem. "Var va jag nu igen?"
Nu är de problemet ett minne blott. Tyckte de blev riktigt sött!!
Gjorde det av två klistermärken som mamma hade.


Sen när jag var ute och spankulera i föräldrarnas trädgård stötte jag på en liten gullig igelkott! Skit söt! Mata den med katt torrfoder för mjölk ska tydligen inte bra för dom.

Sen har jag varit ute och tagit en sjukt rask promenad så jag trodde benen skulle gå av. Haha. Men fick ihop 8000 steg. Jag ska minsann lyckas med mitt mål att gå ner till 57 kg till min födelsedag (5 maj). Jag ska lyckas. Inget kan stoppa mig nu!! YEAH!

Såg även att jag låg på blogg.se startsidan igen. Kul med alla kommentarer och nya läsare.

Så nu ska jag svara på kommentarer och sen ska jag bara slappa!
Over and out!!

Godnatt!

Lite bilder från idag och helgen...
Sol, köpt kryddor, promenad, äpplekaka och mycket annat.

Good morning!

Idag är jag inte på jätte bra humör. Har slarvat med träningen ett tag nu. Ätit en massa chips, godis och hämt mat! Vad händer då? Upp ett helt kilo! Tackar tackar! Jag får skylla mig själv och lägga i ny växel bara!

Har precis ätit frukost och nu ska vi till Lomma och promenera lite med kameran. Hoppas på fina bilder som jag kan visa sen!



See ya later..

Ditt och datt

Igår tog jag det mest lugnt. Hade jobbig huvudvärk den mesta tiden så mycket blev inte gjort. Ibland kändes det som om hjärnan var på väg ut genom öronen. Att det kändes så borde avskräckt mig från att köra bil men jag gjorde det ändå. När jag kört 10 meter insåg jag att jag inte stängt förar dörren och den for upp och jag tjöt till. Haha. Folk undrade nog vad jag höll på med! :P

Annars har det inte hänt så mycket. Var över hos "grannen" igår kväll och såg på film och slappade. Såg Thick as thieves. Helt ok film men inget som jag kommer se igen. Inte min stil.

Idag har det varit fixar dag i vår bostadsrätts förening. Jag plockade lite pinnar och sen gick jag in igen. Haha. Men där fanns inte så mycket för mig att göra. Alla redskap var "paxade" så det var mest för mig att glo på.
Sen sov jag bort hela eftermiddagen för jag hade huvudvärk. Sen har jag spenderat resten av tiden med att städa, skära mig, tappa glas och jonglera med tallrikar!
Well well..


Ja nä.. det var väl allt för nu! Nu ska jag äta grillat med sambon och kolla på Robinsson!

Ciao!

It's Friday!

Godmorgon godmorgon!!

Igår blev det inte mycket bloggande. Tog det mest lugnt och försökte vara stilla så mycket som möjligt. Det var nämligen ingen bra dag igår för en klumpfia som jag. Jag tappade saker, slog mig, glömde saker, var förvirrad och allmänt fumlig. Antar att man har såna dagar ibland när man inte är "i synk" med sig själv och allt blir fel! Haha. Därför kollade jag på film, satt och solade och väntade på att det skulle gå över. Haha.
Sen när sambon kom hem åt vi middag och kollade på film. K-pax. Himla bra film. Mysig och mystisk!

Idag ska jag ut till Lomma. Va lite sällskap och bärhjälp till sambon som jobbar med sin syrras hus. Så jag ska bara samla ihop lite underhållning till mig själv när jag inte behövs så jag inte tråkas ihjäl. :) Får ta med kameran i alla fall och fota lite! :)


(Bara en bild jag tagit på balkongen)

Hoppas ni alla får en härlig fredag!! :)
Puss o kram

Det blir nog en lat dag idag!

Har precis sett färdigt Sliding Doors. Där va inget bra på dum burken medan jag åt frukost så slängde i en film. Kanske dumt för jag är ännu segare nu efter filmen än när jag steg upp i morse.
Finns miljoner saker som behöver göras. Städa, damsuga, diska, vattna blommog osv. Det tar aldrig slut. Hade velat pyssla lite idag istället. Fixa med foto och sånt som jag vill skriva ut.
Men om jag känner mig rätt kommer jag inte göra nått av det. Inget alls. Utan bara lata mig på min lediga dag och fortsätta se film. Hehe
  


Får ta och svara på alla kommentarer jag fått nu dock. Alltid kul när dom väller in! :)

Puss o kram

Problem med önskelistan!

Om ca 3 veckor blir jag 23. Jag har ingen aning om vad jag ska önska mig. Så nu tänkte jag sätta mig ner och tänka så att det ryker ur öronen. Jag vill ju inte få vad som helst när jag när jag ska bli ett år äldre. Måste ha nått roligt som distraherar så jag inte tänker på att jag är ett år närmre en Tant! haha

Så här kommer min lilla lista.

1. Desperate housewives. Säsong 1.
2. Filmen Twilight
3. Singstar (kvittar vilket) till Playstation 3 inkl mickar
4. Michael Jackson - History samlings album (min gamla cd är försvunnen)
5. Söta muffins formar från Åhléns
6. Nynne (dansk tv-serie) boxen
7. Stolthet och fördom (1995)

Hmm.. får nog jobba lite på den här listan!

      
           

Vad i hela friden ska man önska sig?? När man väl ska komma på nått står det still. Typiskt!

En eller två husvagnar kan jag äta!

Idag har jag varit duktig. Tog en rask promenad innan frukosten och blev glatt överraskad när jag ställde mig på vågen innan jag skulle äta. 59,1 kg. AMAZING!! Beach 09, here i come! Haha.

Nu sitter jag på mammas dator med mobild bredband. Segt går det men jag ger mig inte. Jag SKA blogga och måste svara på alla kommentarer. Skam den som ger sig! :)

Läste någonstans i bloggvärlden om en kommande godis nyhet som jag bara måste ha. Haha. Nått måste man ju unna sig ibland! Det är Ahlgrens bilar som nu kommer med nya biltillbehör! Husvagnar!! Haha. Även om det kanske smakar samma så måste jag ha det. Vem kan stå emot söta miniatyr husvagnar som går att äta? :)



Detta har hänt idag..

I helgen bloggade jag dåligt pga det fina vädret och idag + dom närmsta dagarna har jag dålig tillgång till internet så det kommer blir snålt med inlägg! Men så lite som jag bloggat på senaste kanske det inte märks någon skillnad! Hehe!

Är i Tomelilla som vanligt för jobb. Efter en lång dag och en god middag hjälpte jag mamma i trädgården med deras uteplats. Det skulle upp bling bling belysning. Inte det lättaste men snyggt blev det! Kommer bli kanon mysigt i sommar!! :) Kolla även på mammas blogg hur det blev!


Efter det tog jag en promenad, köpte en triss lott och vann, fotade lite i trädgården i mörker hos mina föräldrar och sen läste jag ut min bok. Har läst ut Jehåvas jäveln och Veronika bestämmer sig för att dö på 1 ½ vecka. Bra böcker. Lagom tjocka och relativt lättlästa! Me like! :) Och nu är jag faktsikt mega loubega trött!!

Så godnatt alla söta läsare!!

Gott och blandat!!

Håller på att försöka ihop en duglig cd skiva att ha i bilen. Skivan som är i bilen nu kan jag alla låtarna utantill nu och vet i vilken ordning dom kommer i.  TRÅKIGT! Vill ha en ny utmaning! Försöker dessutom komma på låtar jag aldrig haft på en skiva innan så det inte blir samma om och om igen men i olika ordning.

Det blir en Gott och blandat skiva med andra ord. Riktigt gamla låtar man glömt bort och nya super färska låtar som man knappt hört.

Denna är en av låtarna som slinker med.. En gammal favorit!


Wish me luck!

Min soliga helg..

Godförmiddag!!
Nu sitter jag på balkongen med laptopen och en smoothie som pojkvännen gjort! Skit god!! Tror jag ska anställa honom som min privata Smoothie Maker! Har även fått lite sällskap av en grann katt. Jag misstänker att det är Alfons nya flickvän.


Vilken helg det har varit. Helt underbart väder och effektiv som en liten myra har jag varit!
Det har käkats påskmiddag och påskgodis. Även en del sol lapande i påsksolen, jordgubbar och karaoke.

Jag och sambon firade även vår 9 månaders dag igår. Vi gjorde inget speciellt utan bestämde oss för att städa i källaren. Det blev skit bra när vi var färdiga. Det ända negativa var att vi "fyndade" och asade upp en massa skit till lägenheten. Så nu är det mindre plats i lägenheten och mer i källaren! Haha

Planterade även färdigt på balkongen och sen grillade vi och åt en delikat middag på balkongen. Efter det blev det grillad banan med glass och Robinsson!


Med andra ord.. jag är nöjd med min helg och än är den inte slut! :)

Godmorgon!

Godmorgon på er alla!

Igår hade jag och sambon fullt upp hela dagen. Vi kunde äntligen slänga oss på soffan halv tio på kvällen. Det var balkongen som gällde igår. Det inhandlades murblock, blommor, krydd träd, jordgubbsplantor, grill, dynor till stolarna och en tunna till vårt springvatten.
Lite galet kansket att ha springvatten på balkongen. Kan tänka mig att det inte är alltför många som har det! Hehe. Men vi hör inte till dom "normala". Hihi

Jag och sambon är grymt nöjda i alla fall! :) Vi åt årets första middag där ute igår! Skit mysigt!! :)

Bli medlem du oxå!

Alla andra gratis sidor kan slänga sig i väggen tycker jag. GratisBio är helt klart bäst!
Är du inte medlem så bli det NU!
Man är nästan dum om man inte blir medlem för man tjänar verkligen på det och jag har inte betalat en enda krona för det! Gratis är underbart!
Det jag tycker är bäst är att man får poäng när man shoppar via internet. Så fort jag ska beställa tex kläder så går jag in via GratisBio och sen vidare till den sidan jag ska beställa på och vips så får jag poäng till presentkort och biobiljetter.
Så ju mer jag shoppar, ju mer poäng får jag till presentkort så jag kan shoppa mer! Haha



Enkelt och snabbt


1. Samla ihop poäng genom att utnyttja erbjudanden och värva andra.
2. Byt dina poäng mot biocheckar, olika presentkort eller kanske en tidnings prenumeration.
3. Hämta dina biljetter/presentkort i postlådan!


Bli medlem nu!!


Man kanske ska pyssla idag..

Idag började dagen "bra". Skulle göra frukost och öppnar köks skåpet och tar ut bröd. Sätter mig ner på huk för att leta efter nått gott i kylskåpet och reser mig sen upp igen rakt in i skåps luckan. KABOOOM!! Fattar först inte vad det är som träffat mig i huvudet för jag kan inte tänka. Var tvungen att sätta mig ner på golvet tills det värsta gått över. Vågade inte ens öppna ögonen för då lovar jag att hela universums stjärnor hade flimrat förbi. Har nu en fin liten bula under min tjocka kalluffs.

Jag är en sån klant.

Efter jag vilat skallen städade jag lite på balkongen som jag och sambon har stora planer för. Sen fick jag ett ryck och städade bland allt mitt pyssel. Insåg att jag har enormt mycket saker. Lera, pärlor, scrapbooking stuff och penslar och färg. Jag borde kanske sätta mig ner och pyssla idag.. Längesen sist nu! :)

Kanske ett amband kanske? Eller nått i lera?


Jag får se vad det blir!!

Hej så länge! :)

Grillning och blåsippor

Så då var man hemma i kära Lund igen efter två dagars jobb i Tomelilla. Varit en seg dag för jag har haft huvudvärk nästan hela dagen känns det som. Men men.. Var ute i det sköna vädret och fotade lite och åt årets första grillade korv med familjen. Kanon gott!! :)


Hittade lite blåsippor i föräldrarnas trädgård och jag passade även på att sno lite jordgubbs plantor och en kruka till min balkong! Här ska käkas gubbar i sommar! :)

Hoppas ni alla haft en bra tisdag!

Puss puss

Macho man, macho cat & macho woman!

Mobilen väckte mig i morse klockan 8 för jag och mamma skulle iväg och träna. Slår upp ögonen och möter en sur blick. Bamse sitter i fönstret och blänger uttråkat på mig! Men gå upp någon gång din tråk apa .
Han lämnar rummet och 5 minuter senare kommer han in i rummet igen. Förstår senare att han gått runt och kollat så alla andra fortfarande sover så ingen kan komma på honom i min säng. Han skuttar upp i sängen, slickar mig två gånger på näsan och börjar spinna.
Sen lägger han sig tillrätta under täcket och stor trivs medan jag klappar honom!

Det gäller att passa på att klappa Bamse när HAN vill! Han är ju en macho man! Här ska det inte mysas och gosas. Han är för mycket man för sånt trams. Haha.

Så fort han hör ljud i huset får han fart och lämnar rummet igen. Han vill inte bli avslöjad, min macho cat!



Sen stack jag och mamma och tränade. Helt slut i benen var jag när jag kom hem. Efter det har jag haft huvudvärk som vägrar släppa. Jag får va lite macho woman och bita ihop! Haha

Over and out

Tradera paket till Knutby och Dubai

Idag har jag varit flitig. Har jobbat, skickat iväg en massa saker jag sålt på tradera, varit och besiktigat bilen och sen gått en lång promenad med mamma. Har tjänat en liten hacka på att sälja saker på blocket och tradera. Alltid kul med pengar! Hehe! Och bilen gick utan några som helst problem genom besiktningen! YAY! Äntligen kan man pusta ut!

Kolla adresserna på paketen! Haha. Ett till pastorn i Knutby kanske? Och ett gick ända till Dubai!
Alltid spännande att se vart mina sålda saker ska ta vägen! :)




Nu ska jag gå och läsa lite. Kan inte riktigt slita mig från min bok som jag läser just nu!

See ya! Puss


Satt precis och svara på en massa kommentarer som jag inte gjort på flera dagar. Mitt i allt upptäcker jag att det står min mammas namn och blogg adress istället för min. Så irriterande. I give up!!! Varför tänkte jag inte på det?? Jag sitter ju trots allt vid hennes dator.. SUCK!!!!

På Pensionärs fester går det vilt till!

Äntligen är man hemma igen! ÄNTLIGEN!!!
Igår var det ju 50 års kalas och idag var det dags för 80 års kalas!!

Låt mig sammanfatta festen åt er.
4 rätters och 40 gäster varav 75% var pensionärer.
Ambulansen kom och hämtade en tant som inte kunde andas, en tant kissade på golvet på toaletten så en annan tant trampade i det. Och sen var det en annan tant som sminkat sig som en clown. Hon såg ut som Mrs Doubtfire fast med 7 lager brunkräm i en röd brun nyans när tanten själv var krit vit.
Efter 4 timmer i ett så vansinnig pensionärs sorl var jag helt slut i huvudet och lämnade det livade kalaset. Men huvudsaken är att mormor blev nöjd! :)

Nu ska jag bara sitta rätt upp och ner i soffan och titta på tv och äta onyttigheter. Det förtjänar jag minsann efter denna dagen. Så inga nyttigheter eller träning idag! Jag vägrar! :)

Det blir lasagne, chips och marabou! Pojkvännen köpte en ring till mig oxå när vi var i affären från en sån där automat!! Tror minsann jag fick den finaste av dom alla! Tur för honom! Haha


Det är inte min dag idag!

Vaknade klockan 8 i morse och fick den briljanta idén att färga utväxtenpå håret. In i badrummet och börja greja med en gång. När klockan var halv tio stod jag med tandborste och tvål och försökte få bort all färg i pannan,  nacken och på öronen. Katastrof!! Hoppade in i duschen och skrubbade så gott jag kunde. Det gick inte bort.

När jag kommer ut upptäcker jag att från mitten på smalbenet och neråt är jag helt röd!!! Hm.. En allergisk reaktion av  nått slag tänker jag. Men pojkvänen informerar mig och att jag har fått en så kallad "bonna bränna" efter mina uppkavlade jeans igår!! SKIT SNYGGT!

På med leggings, lite smink och så håret nere så jag kan dölja alla svarta fläckar och iväg på 50 års kalas.

Jag som planerat att jag skulle vara snygg med lite färg på kroppen och utan ful utväxt. Typiskt nog är det stort 80 års kalas imorgon. Tror jag ska bära nunne dräckt!! haha

Nu ska jag trösta mig lite med korv med bröd i solen och lite bok läsning!!
 

Hoppas ni har bättre tur än jag en fin lördag som denna!
PUSS

Det känns som sommar!

Vilket underbart väder det har varit idag!
Jag har suttit i solen och löst korsord, lyssnat på musik och läst mode tidningar. Det blev tom lite för varmt ett tag. Röd som en liten kräfta var jag. Haha. 
Även tittat på tecknat och pippi med sambons systerdotter. Sen blev det kebabsallad och när jag kom hem låg mina beställda böcker och vänta på mig!! YAY!! Sen blev det Så ska det låta med vatten och mörk choklad! Tog ett vinglas så det skulle kännas lite mer fredag! Hihi


Tycker det är så himmla skönt att solen äntligen tittat fram! Man fattar nu att sommaren inte är långt borta! :) Åhh.. vad jag längtar!!


Twista FT Anthony Hamilton - Sunshine
Uploaded by oublierleracismeskyblog

Jag är en stekare!

Kolla.. Jag steker!! Haha
Försökte göra lite snygga "poser" framför kameran. Blev inte alls så snyggt som jag hade föreställt mig. :)



Idag köpte jag sol brillor till mig och sambon så vi kunde steka i solen! Haha! :)
Så underbart väder!! Så himla skönt!!! Man blir så glad av solen!!

Just nu sitter jag och letar efter lite ny musik till min ipod (hittar inget bra) så jag har nått att lyssna på imorgon när jag ska steka igen. Hihi. Ska följa med sambon till hans syrra för han ska hjälpa dom renovera lite i huset. Älskar titta på när andra jobbar! :)
Hoppas även mina böcker kommer som jag beställt.. Det verkar bli en bra dag imorgon! :)

Nu ska jag nog gå och lägga mig. Blev lite trött efter promenaden vi tog innan ikväll!

Goodnight sweethearts!!

Nu är det äntligen vår!!

Det blev inte mer bloggande igår för helt plötsligt hade jag hur mycket som helst att göra kändes det som. Det blev besök på arbetsförmedlingen, sen en promenad (8200 steg igår) in till stan i det fina vädret och sen skubbade jag från Yogan och diskade istället. Haha. Nä men har känt mig lite krasslig på senaste tiden och tränar jag då blir det bara sämre. Idag är första gången på länge som jag vaknar utan hals ont! :)

Idag ska jag dock bara ta det lugnt. Lösa lite korsord, läsa en bok kanske och ta en promenad. Lapa sol!  :)
Läste förresten ut Så länge vi båda andas i natt. Den var sämst av alla böckerna i Twilight serien. Den var bara för mycket för mig. Men visst.. den knöt ihop alla lösa trådar.. men ja.. dom andra var ändå mycket mycket bättre.

Nu måste jag ut i det underbara vår vädret!!!


Hoppas ni får en bra dag i vår solen! :)
Puss o kram o nyp i stjärten!

Satc och bok beställning !

Godmorgon & Godförmiddag!

Sitter just nu och kollar på Sex and the city. An american girl in Paris. Funderar på att se filmen efter detta. Har inget speciellt att göra idag så ... kan lika bra slösa min tid på Carrie och tjejerna! :) Det är så trist och sorgligt när hon ska åka till Paris och allt.. och sen kommer Mr. Big och räddar henne från Ryss gubben!! Underbart!!


Har precis beställt lite böcket på Cdon. Fick ett mail om att jag kunde få det fraktfritt så jag passade på.


Har varit sugen på att köpa dom ett tag och alla säger att dom är jätte bra.. så.. Why not!!

Nu ska jag stäcka ut mig i soffan och lata mig. Är sååå trött idag! Vet inte varför jag sover så dåligt nu för tiden. Man har väl såna perioder antar jag!

See you later. KRAM