Dags för renovering

Igår va helt fullspäckad så därför blev det ingen tid för bloggen. När jag väl kom hem stupade jag i sängen. Men idag är jag fri som en fågel. Inga ärenden på schemat utan bara lite tvätt och en renovering av mig själv. Här ska plockas, skrubbas, färgas och kladdas med inpackningar. Precis vad jag behöver. En dag för mig själv. Vad jag ska skämma bort mig själv! :P

Vad gör ni idag??

Raindrops

Jag är på Blogg.se framsidan! Yay!! :)
Men får svara på kommentarerna senare för nu ska jag iväg på en massa ärenden med min kusin. Känns lite stressigt just nu men det kommer säkert gå bra. Hoppas bensinen räcker också för jag pallar inte tanka. haha. Jag gillar att leva farligt! ;)

Bjuder på en bild som jag tog för någon dag sen.
Älskar regndroppar.


Chris Brown vs Rihanna

Nu har båda kommit med nya låtar och fighten är i full gång. Vem är bäst??
"Tyvärr" tycker jag Chris Brown. Får lite dåligt samvete tack vare vad han gjorde mot Rihanna. Men smaken är som baken och man kan inte gilla all musik.



Vem är bäst enligt er?

Sunday förmiddag

Har precis ätit en smaskig frukost med solrosfrö bröd med honung och hallon te. Mumma! Nu sitter jag och surfar rundor på bloggar och blocket. Letar efter nya roliga bloggar att läsa och lite nya billiga möbler. Går sådär. Tittade in på Ruts blogg [ 94 år gammal bloggare ] och då visar det sig att hon dött. :/
Vem är nu äldst i bloggvärlden? Well well..

Har ni några förslag på bra bloggar att läsa? Gärna med fina bilder! :)
Vilka följer ni och varför?

P.S.

Ni glömmer väl inte ställa om klockan?? :)

New Ikea

Från mysig hemma dag i soffan till stirrig kalabalik på Ikea. Men det var roligt att få se världens näst största Ikea och få lite inspiration till nästa boendet. Men när vi väl kom där ifrån var jag helt slut. Så himla jobbigt det är att trängas och hålla på med så mycket folk. Och ljud nivån var så himla hög också med band som spelade och barn som skrek. Helt mör i skallen. Men fick faktiskt en hel del idéer och blev riktigt shopping sugen. Men det får vänta. Man måste ju faktiskt ha någonstans att bo först! :)

Mitt betyg till nya Ikea blir väl 4 av 5.  Lite för stort för min smak. Jag var tacksam över pilarna på golvet och kartan man fick så man inte gick vilse! :P



Ikväll blir det bakad potatis med räkröra och slapp i soffan med coca cola, godis och film! Det är livet! ;)
Hoppas ni alla haft en bra lördag och får en fortsatt härlig kväll!
Ciao pussgurkor

Petra - den osynliga

Idag är det fixar dag i vår bostadsrättsförening. Men där va inte så mycket för mig att göra så jag smet in i lägenheten och kolla på tv, åt choklad, kolla på The hills och fläta håret. Blev dessutom lite tjurig på en tant i föreningen som jag träffat flera gånger men idag undra hon om jag var den nyinflyttade tjejen. Suck. Jag är tydligen ingen man läggen på minnet. Helt osynlig. Tant!!

Nä nu ska jag äta pyttipanna. Känner att hungern börjar ta på mitt humör!

Visst är det snyggt med fläta?!?!

Min typ av avkoppling

Vilken dag! Jag är helt slut! Ska bara ligga på soffan och kränga choklad och dricka vin. Smaskig blandning va? Har äntligen fått tag på dom tre nya smakerna. Min favorit blev nog Vinter och på andra plats kom hallon chokladet. Den sista smaken har jag inte riktigt bestämt vad jag tycker om men den kommer nog slinka ner ändå!
Hoppas ni får en bra kväll!! :)
Ciao

Mys väder = mys kläder

Idag bara myser jag rundor i lägenheten. Städar lite. Kollar lite på Sex and the city [carrie har precis varit otrogen mot Aidan] . Det händer lite annat också men jag vill inte jinxa [bringa otur över det] det genom att prata för mycket. ;)
Ska diska strax och sen funderar jag på att gå och köpa hårfärg. Sugen på att slinga. Trött på färgen jag har nu. Känns lite tråkig.

Håller på att bli tokig på grannen som passar en hund som bara ylar och ylar. Får väl skruva upp tvn på max så jag har Carrie mer än hunden.


Såg förresten ett intressant klipp från Youtube där dom undersökte om en man har högre smärttröskel än kvinnor! Kolla HÄR. Vi är nog känsligare annars men när det kommer till att klämma ut ungar tror jag vår kropp klarar mer smärta än en karl. Men det är vad jag tror.

Nä. Om man skulle göra lite nytta nu. Diska och lyssna på Amanda Jenssens nya låt HappyLand.
Ciao

Ben & Jerry botar sura miner



Just nu ligger jag i soffan med Ben & Jerry och kollar på Mammas pojkar. Vad är det med tjejen med geting fobier? Haha. Bara springer och skriker hela tiden!! Kära nån!
Med andra ord är jag på mycket bättre humör nu och känner mig mer positiv. Vårt hus finns någonstans där ute. :)

Hoppas ni har en bra kväll!!
Ciao


Ingen drömkåk för oss

Just nu sitter jag och tröst äter en munk medan jag kollar på Drömkåken. Försöker tänka positivt men det är svårt. Först får vi ett samtal från tjejen som köpt vår lägenhet som säger att hon inte kan flytta in förrän om 3 månader. Yay! Sen ringer säljaren till huset som vi vill ha och meddelar att där är en ny som budat som verkligen vill ha huset. Så nu drar vi oss ur. Super Yay!
Jag försöker tänka att det inte var meningen och att vi hittar nått bättre... men det går inte bra alls! Jag vill krossa porslin och lyssna på slipknot!
Skit och mög! Jäkla bajs

Cravings

Idag är jag i Tomelilla och jobbar.
Hela familjen trotsade det tråkiga höst vädret och drog ner på Tomelilla marknad innan. Min bror fyndade en skiva och mamma köpte ål och munkar. Munkar är så himla gott. Har redan mumsat i mig en. Det är inte riktig marknad förrän man ätit en munk! Mumsillimumma! :)


Budgivningen på vår lägenhet är slut och nu har vi lagt ett nytt bud på radhuset. Jag håller tummarna så hårt att vi får det så dom är blå. Annars får man väl bara leta vidare.
Nog pratat om de...
Jag har ENORMA shopping cravings men känner att jag hellre sparar alla slantar till nya bostaden. Men åh vad jag cravar! Typ en ny klänning, ett halsband eller en personlig almanacka!

Är det för tidigt att börja med en lista till jultomten?? :D
Om man börjar i god tid hinner man tänka ut en massa bra saker så inte listan bara fylls med skit! hihi! Nä det är nog bara bra att börja nu!

Galna tider

Hör och häpna men jag har faktiskt lagat middag idag. Kassler i ugn med tomat och ost och till de blev det ris. Okej, det blev inte jätte lyckat men jag brände i alla fall inget! :)

Imorgon är det förhoppningsvis sista dagen med bud på vår lägenheten. Jag vill ha affären avslutad så vi kan flytta. Har börjat få ont i magen så fort jag äter. Känner mig smått illamående. Det tär på en rätt mycket faktiskt, hela den här flytt historien. Men jag hade samtidigt inte stått ut länge till i ettan. Man kan inte ha kakan och äta den samtidigt. Typ. Eller nått. :)

Nu ska jag se Bonde söker fru och vila magen. Ensam. Sambon är och spelar badminton och Alfons är ute och avreagerar sig. Han var en riktig vilde innan. Sprätte i soffan och var helt tokig. Bildbevis ↓

Hoppas ni har en bra kväll.
Kram

Pysslig och tjurig

Har pysslat hela eftermiddagen. Längesen sist nu så det var verkligen på tiden. Har målat och donat. Sitter här med färg i håret nu och kollar lite på Sex and the City medan allt ska torka. Känner mig lite smått tjurig oxå för såg innan att New Monn biljetter släppts men att bion är på en Torsdag!? Och att dom först visar twilight och SEN New Moon så man ska alltså sitta i salongen i 4 ½ timme. Så som det ser ut nu blir det ingen premiär för mig. Skit och mög. Riktigt irriterande. Hur länge har jag inte väntat på detta?
Suck. Detta är inte min dag. Nu känner jag mig väldigt väldigt bitter.
Well well.. Nu ska jag banne ta mig ha huset vi budat på om jag inte får gå på New Moon premiären!! Nån rättvisa ska det minsann vara!

Va min idol jury

Kan inte mina kära läsare och prenumeranter ge mig lite konstruktiv kritik så jag fattar vad jag gör fel på bloggen? Jag vet att något är off men jag ser det inte själv.
Var min idol jury. Jag behöver lite kritik så jag kan komma upp på fötterna igen.

Help me.

Te dags

Ikväll blev det bullkalas med "grannarna". Både kanelbullar och chokladbollar slank ner i magen som sen gav mig härlig halsbränna. Tog en kopp te när jag kom hem för det går alltid över då. I Hate Halsbränna!!
Fick lite foto inspiration när jag rotade i skåpet efter te. Det är riktigt roliga att fota för tillfället. Önskar dock att jag fick lite mer respons av mina läsare om det mina bilder är en hit eller shit. Men så länge jag är nöjd är det kanske det enda som räknas. 
Nu Måste jag nanna!
Godnatt

Beautiful autum och huvudet fullt

Kan inte riktigt koncentrera mig idag. Har bara budgivningar och hus i huvudet och fjärilar i magen. Har försökt distrahera mig med desperate, grey's, höst promenader med kameran och pyssel. Inget hjälper. Tankarna bara maler på. Nu sitter jag och leker i Photoshop med bilderna jag tog när jag var ute och gick.
Kommer sakna naturreservatet när vi flyttat.
[ Större bild ]

Nä om man skulle åka och storhandla så man slipper äta mögligt bröd och dålig avoAukado till frukost imorgon. Ingen höjdare kan jag säga! :)
Ciao

Pink Macaroon dream with chocolate

Blev inte super lyckat men helt ok för att vara mitt första försök. Använde det HÄR receptet  men tog smörkräm som fyllning istället. Tog även röd karamellfärg istället för kakao. Smaken var väl helt ok. Lite för sött för mig så en räcker mer än väl. Men dom är helt klart värda ett försök bara för att dom är så söta. ;)

Trött och baksugen

Jag är helt slut för tillfälligt. Jag är trött på att städa lägenheten, leva på hämtmat för att inte stöka ner i köket. Trött på att ha ett badrum som ekar så alla trevliga ljud tiodubblas och att inte riktigt veta var man ska ta vägen när lägenheten blir såld. Jag är trött på att vara sjuk och hosta så man blir rödbetsfärgad i ansiktet. Är också skit trött på att sova dåligt bara för huvudet är så fullt med tankar. Jag vill bli frisk och flytta. NU.


För att pigga upp mig i stressiga och jobbiga tider tänker jag göra något som gör mig glad. Nämligen baka.
Tänkte prova Macaroons för alla säger det är så gott. Letar för fullt efter recept.

Ska bättra mig på blogg fronten denna veckan hade jag tänkt. Vill inte förlora fler läsare. Tycker dock det är lite trist att blogga för tillfället för ingen kommenterar. Många kommer in och snokar men ingen orkar bry sig om att lämna en pytte liten kommentar ens. Nåja.. Man kan väl inte få allt här i livet! :P

Hoppas ni haft en bra helg. Kram

Lördags tråk

Idag ska jag inte tjata om hur synd det är om mig bara för att jag är lite [mycket] förkyld. Har märkt att jag förlorat läsare på det. Haha. Where is the love liksom?? Inget medlidande alls. Well well..
Idag händer inte mycket. ska städa inför visning imorgon. Spela lite farmville som den tönt jag är och kolla på Greys. Är lite sugen på att pyssla oxå men vill ju inte stöka ner i lägenheten. Men känner att det är dags för lite omväxling. Kan inte bara leva på Grey's och Famville längre..
Nä. nu kallar frukosten. Är super duper mega jätte hungrig. :)

Har fått denna låten på hjärnan efter gårdagens idol..

It's Friday

Idag är det fjärde dagen i soffan tillsammans med Grey's. Börjar bli smått trött på att vara sjuk. Visserligen är jag inte lika snorig längre men nu hostar jag sönder lungorna istället. Och jag är enormt trött på mina HOT FLASHES. Enligt tempen har jag ingen feber just nu men ena sekunden brinner jag upp och nästa sekund fryser jag. På med koftan, av med koftan. På, av på av på av.
Och den enda jag kan prata med här hemma är Alfons. Alla andra är i skolan eller på jobbet medan jag ligger här och kuckilurar. Så enormt tråkigt. Så det är skönt att det är helg. Äntligen kommer man få lite mer sällskap än av lite baciller och en katt.

Thank God it's Friday!

[ Bild på mig, Alfons och dom älskvärda bacillerna ]

Förresten.. filmen igår var dålig.. för deppig. Inte alls vad jag behöver nu. Skulle hyrt nått mer upplyftande! Ikväll blir det inte film utan idol som jag ser fram emot. Idol, en påse chips och lite ben & jerry glass. Känner att jag behöver äta upp mig. Har inte blivit mycket ätande dom senaste dagarna. Mest te, knäckebröd och aloe vera. Inget man blir stor och stark av precis.
Well well.. Det var allt för nu.
PUSS

Torsdag kväll

Har precis ätit laxpytt och kollat på BlondinBella på förkväll. Den tjejen ger mig halsbränna. Så himla hyper hon är. Pratar jätte fort och verkar så stressad hela tiden. Var tvungen att byta kanal till slut för jag blev själv helt stressad bara av att titta på henne. Phew.
Känner mig lite bättre ikväll men ska inte ta ut nått i förskott. Ska bara mysa i soffan och se film. Ikväll blir det Mammut.
Ciao

Varm choklad

Idag är jag så spy trött på te så jag slog på stort och fixade lite varm choklad istället. Ingen O'Boy utan riktig varm choklad med kakao. MUMS! Är hemma från jobbet så det blir ytterligare en dag i soffan med Grey's. Ännu en dag helt ensam så man håller på att klättra på väggarna. Men men.. Det är snart över hoppas jag!
Nä.. Grey's kallar!!
Ciao

Dagens sysselsättning

Jag har så himla tråkigt. Sambon jobbar. Ingen är online på msn. Inget roligt händer i bloggvärlden. Allt är bara trist och tråkigt. Tror det var senast förra veckan jag sa till sambon att det hade varit skönt att bli sjuk så man kunde ligga på soffan och ha ett serie maraton utan att ha dåligt samvete. [hur dum får man vara] Jag antar att ibland slår önskningar in. You get what you want but not what you need.

FarmVille. Man kan i alla fall låtsas att man gör lite nytta. ;)
YouTube. Där hittar man alltid något att skratta åt.
Greys Anatomy maraton. Har hört introt en miljon gånger känns det som.
Dessa tre saker är mitt stora nöje idag.
Vi har förresten lagt bud idag på ett redhus! Snälla, håll tummarna för oss så vi får det!! :)
PUSS & KRAM

Ben & Jerry glass åt alla

Jag känner mig så tjatig som bara gnäller om hur synd det är om mig men nu är jag faktiskt sämre. Sitter här och snorar, nyser och fryser i soffan. Men jag får nog skylla mig själv. Jag borde stannat hemma ikväll och kurerat mig men istället stack jag in till Malmö och gjorde ett ärende och sen var det födelsedagskalas som gällde i Lomma.
Men om jag inte åkt dit ikväll hade jag inte fått veta en helt underbar sak. Ben & Jerry har ju för tusan en kok bok?!?!? Varför har ingen berättat det innan? Visserligen på Engelska men ändå!! Hallå?!!
Det blir nog en sak att önska sig i julklapp! ;)
Finns att beställa HÄR. Googlade rundor och hitta en tjej som hade boken och tydligen skulle det vara himmelskt gott. Vill ha boken nu! Dock är det inte så härligt med glass när man har hals ont men det är smällar man får ta! ;)
Nä. nu ska denna damen krypa ner i sängen.
PUSS

Snuvig i soffan

Idag campar jag i soffan. Är jätte krasslig. Ont överallt. Bara att öppna munnen gjorde skit ont i käkarna. Men jag ska inte klaga. Jag har det bra här i soffan under täcket medan jag kollar på Grey's Anatomy och har ett litet smörgårdsbord av frukost som väntar.
Ingen som har en bra förkylnings kur eller förslag på någon bra film att se?
Jag är öppen för förslag och tips! :)
Over and out

Måndag

Godkväll..

Hemma efter jobb. Blev hämtmat till middag för tredje gången denna veckan. Kände mig så himla onyttig så det fick bli sallad för min del. Men nu sitter jag här med magont i alla fall. Fattar inte varför. Hur kan man bli dålig av sallad? Nåja..
Inget har hänt på bostads fronten idag vilket känns frustrerande för en som har så dåligt tålamod som jag. ;P Men den som väntar på nått gott väntar ju inte för länge.

Nu ska jag och sambon kolla på film. Vicky Christina Barcelona
Det lilla jag sett verkar filmen jätte skum men har hört att den ska vara bra så får ge den en chans.


Det var allt för ikväll. Hoppas ni haft en bra Måndag! :)
Bye

Min kuckelimuck medicin

Jag börjar bli helt snurrig i huvudet av alla flytt planer idag. Helt matt i nöten. I morse när jag skulle köra till jobbet hitta jag inte mina bil nycklar så fick ta reserven. Nycklarna låg i min väska. I Lördags märkte jag att en del av tvätten var försvunnen men insåg sen att jag aldrig hämtat upp den från tvättstugan. Jag hade glömt den i torkskåpet i Onsdags. Så där låg våra underkläder för allmän beskådning i tvättstugan. Sen var jag faktiskt lite väl flitig med dammsugaren och sög upp mina strumpa. Well well..
Ovanpå mitt snurriga huvud har jag blivit förkyld och har grym halsont. Försöker kurera mig med mängder av Kamomill te med honung. Äter också en massa rostade mackor för det river så skönt i halsen när man sväljer. :)

Nu ska jag leka lite i Photoshop.
Bye

Lata Söndag

Fy vad det kan vara skönt med Söndag. Inga måsten eller åtagande idag. De e Nice. :)
Eller jo.. vi var ju visserligen på visning i förmiddags på ett radhus och samtidigt visades vår lägenhet. Man kan säga att jag är smått såld på radhuset. Helt sjukt fin utsikt. Det var en väldigt härlig stämning där ute oxå. Lugnt och skönt. Vi har med andra ord lagt det andra huset på hyllan. Man måste ju kolla runt på många olika. :)
Här kommer en bild från igår ikväll. Åt smaskig glass med björnbär och rostat mojs och efter det hade jag energi nog till att fixa min header. Äntligen! :) Jag blev riktigt nöjd.
Nä. nu ska jag fortsätta att lata mig.
Ciao

Ingen inspiration

Jätte fint väder ute idag men jag sitter inne och har ett Grey's Anatomy maraton och dricker te. Borde vara ute och fota kanske och ta en promenad men nja.. känner inte alls för det. Jag är helt oinspirerad att göra nånting idag. Borde handla, städa och bla bla bla.. men jag orkar inte.
Senaste tiden har varit lite för mycket. Inte en lugn stund sen vi bestämde oss för att flytta. Redan på Söndag är det dags för visning av vår lägenhet och samtidigt ska vi på en egen visning. Puh.
Så jag förtjänar en lugn lat dag. I alla fall en liten stund till. Har även försökt få ihop en ny header idag men det går uruselt. Var är min fantasi när man väl behöver den?? Nåja..
Nu kallar Grey's på mig.
Ciao

Om ödet får bestämma

Godagens..
Sitter just nu och kollar på en av mina favorit filmer Serendipity [ Om ödet får bestämma] och funderar på vad jag ska ha till frukost. Där finns inte mycket att välja på mer än knäckebröd och knäckebröd! Så jag antar att valet mer står mellan påläggen. Ost eller ost.
Måste verkligen storhandla idag. Vårt kylskåp är ju deprimerande. :)
Idag händer inte mycket, vilket är skönt. Ska bara tvätta och sen kommer en mäklare som ska titta på lägenheten. Var ju förresten på visning igår. Vi vet varken ut eller in nu så vi får se vad som händer. Vi får väl se vad ödet bestämmer. :P
Nä. nu missar jag ju filmen.
Ciao

Nu är lägenheten fotograferad

Äntligen sitter jag vid min älskade lilla laptop. It's alive!! :)
Idag har jag städat, städat, städat och åter städat. Även köpt lite frukt, färska kryddor och snitt blommor. Sen kom en fotograf och fota hela lägenheten på ca 20 minuter. Känns lite surt när man städat som en galning i 4 timmar så nu hoppas jag att många blir intresserade och lockade av bilderna och vill ha vår lägenhet. :)
Nu ska jag inte göra ett skit mer.. Ska bara sitta på ändan tills det är dags att åka på visning ikväll igen. Har en misstanke om att Mc Donalds kommer bistå oss med middag ikväll. :P
Nä. nu ska jag kolla på Medium på tv.
Ciao

Min helg utan dator och internet

Jag håller på att bli helt galen. Varför? Jo, för jag har dator/internet abstinens.

I helgen gav jag upp med att försöka stå ut med min sega dator som hänger sig hela tiden så jag formatera om den [radera allt]. När det va färdigt var det bara att vänta på att datorn skulle hämta hem alla Windows uppdateringar.. Vilket tog HELA HELGEN! Igår kväll blev den färdig.. Yay... verkligen.
Har försökt blogga från sambons dator men jag kommer inte alls överens med den.. vet inte varför. Så jag tänkte blogga när jag kom till Tomelilla/jobb idag. Tji fick jag. Internet är dött. Som tur har mamma sånt där mobilt internet eller vad det heter så jag sitter nu på mammas dator med den där lilla pucken nu.

Usch vad jag saknar min dator och riktigt internet. :/

Helgen har istället bestått av till mesta del att leta nytt boende. Ja, vi har bestämt oss för att lämna vår kära etta på 31 m2. Vi har minsann letat under stock och sten och kört runt och runt för att hitta nått vi gillar. Inte det lättaste.
Just nu finns det ett som lockar mer än alla andra. Huset är nr 5 på gatan [mitt tur nummer], det är hel vitt inuti och det har en text på väggen som jag storm gillar.

" Vissa människor ser saker som de är och frågar sig "varför"!
Andra ser dem som de kunde vara och tänker "varför inte"?"

Well well.. vi får väl se hur det blir med det. Här kommer lite blandade bilder från helgen.



Nu ska jag uppdatera mig om vad som händer i blogg världen. Känner på mig att jag missat en massa!! :P

Ciao

Handla inte på tom mage

Är rätt nöjd designen hittills. Ska bara fixa en header oxå. Hur nu det ska gå till. Har ju inte Photoshop. Men men.. Sitter just nu med världens skalle bank för jag är så himla hungrig. Sambon står och fixar nån mystisk middag. Starka räkor med ris. Typ. Det luktar himmelsk gott! :)
Var och handlade innan. Märks det ett jag var hungrig? Haha
Snart börjar Idol [hoppas det inte blir lika pinsamt idag] och efter det ska vi se film med sambons polare.
Nä. det var allt för nu. Kan knappt skriva så hungrig jag är. Har bara en massa mat i huvudet. Pommes, Bearné, Chips, kebab, avokado, fetaost och tacos! Mums! hihi
Ciao

Under arbete

Ny blogg design på gång!!

Vet inte varför men datorn blev cp och crasha och sen blev min blogg helt mongo och jag blev tokig så jag raderade allt. Just nu känns det smått jobbigt att jag gjorde det i stundens hetta.. men men!
Tror jag har en blogg backup... någonstans...
suck

The sims och design drömmar

Sitter på jobb nu. Det verkligen ös regnar idag. Riktigt höstigt, kallt och ruggigt. Idag är en sån dag man vill spela The sims hela dagen och bara försvinna in i deras liv. Bli sten rik på 5 sekunder, bli vampyr, starta eget och skaffa 10 ungar. Allt de hade man hunnit med på en regnig dag.
Usch vad jag saknar min gamla dator. Min laptop klarar inte av The sims. :(
Sitter även och funderar på en ny blogg design. Har haft denna länge nu och det hade varit roligt med lite förändring. Älskar designen på den HÄR bloggen och den HÄR.
Så nått i den stilen blir det nog. :)
Nä. Får väl sluta dagdrömma och återgå till jobbet.
Ciao