Födelsedags pics

Ikväll har vi varit på födelsedagskalas för Olas mamma. Vi åkte dit lite tidigare och hjälpte till med att baka lussekatter som vi åt senare på kvällen medan vi planerade julen. Tänk att det bara är 24 dagar till julafton?!!

Tiden går så fort och jag bli bara snyggare för varje minut! Haha!
Imorgon är det äntligen den 1 December och man får öppna första luckan i julkalendern!! YAY!!

Här är i alla fall lite pics från ikväll och nu måste jag bums i säng! Jobb imorgon! Night night!!


Snowflakes

Så var det Tisdag! Började dagen med gröt och ett te som ska vara bra för matsmältningen. När jag sen var ute och fotade vrålade magen som ett farligt djungel djur. Det var helt galet va den lät mycket! Antar att den arbetade för fullt! :P

Men magen hindrade inte mig från att fota! Det blev lite mer bilder på snöflingor som satt på bilrutan på min bil! Tyckte det blev riktigt coolt!





Är inte snöflingor skit coola??

You're not alone


Me and the snow

I eftermiddag var jag och Ola ute och fotade mig lite i snövädret. Blev faktiskt några riktigt bra bilder!
Gå in på Olas blogg och kolla på resten.




Nu ska vi iväg och träna! Är inte upplagd alls för det men vill man vara fin får man lida pin! :)
Ciao

Jag och min dörrkrans i snövädret

Nu är jag hemma från jobb igen. Det var inte alls roligt ute på vägarna. Bilturen hem som brukar ta 25 min tog istället 45 min. Ibland var det som att köra in i en vit vägg av snö och allt runt bilen bara försvann. Riktigt obehagligt och jag kröp fram som en snigel! Haha! 

Men nu är jag hemma i tryggt förvar som sagt och har hängt upp min fina dörrkrans som jag pyssla ihop igår!

What do you think?? :)





Jag är väldigt nöjd i alla fall. 
Nu ska jag fixa med en liten julkalender till Ola. Eller liten och liten.. Det blev mer än vad jag hade tänkt men det är han värd! Skulle egentligen bli en överraskning också men han kommer alltid på vad jag har för hemligheter! :P

Hoppas ni har en bra dag i snövädret!
Ciao

Julpyssel

Idag är jag och jobbar mitt 24 timmars pass men det har varit rätt soft. Det har julpysslats för fullt! :)

Här kommer en smygtitt. Mer bilder kommer imorgon på det färdiga resultatet.



Hoppas ni alla haft en trevlig första advent! :)

Julkalender deluxe

Tror ni jag längtar till den 1 December?? Det är bara förnamnet!!
Ända sen jag köpte Julkalendern från Bodyshop (Fredags) har jag velat riva upp alla luckorna och se vad som finns i dom. Åh vad jag längtar!!




Tänk att en sån här sak verkligen kan väcka barnet i en. Man är framme och klämmer och sniffar och smygtittar in i gliporna! Haha! Jag kan knappt hålla mig men jag MÅSTE!

24 små överraskningar ligger där och väntar och dom är jag väl förtjänt av! :)

Bullar i magen

Jag är helt slut nu och det känns som jag har överätit ikväll för jag har kanon ont i magen. Haha!
Har ätit lussekatter så det står ut ur öronen på mig så vi orkade inte äta middag förrän vid nio tiden! :P

Då blev det Beck - Levande Begravd. Det finns inget bättre än att äta middag och kolla på lik samtidigt! Eller inte!




Tror min mage försöker säga till mig att gå och lägga mig. Den knorrar och har sig för fullt efter alla bullar. Saffranskakorna orkade jag inte göra färdigt ikväll. Min bakork tog slut.

Nä, nu måste jag tyvärr avsluta innan det händer en olycka! :)
Night night

Jul i vårt hus

Igår var det julstädning och idag är det julbak för fullt! Det ska bli lussekatter och saffranskakor doppade i choklad! Hej och hå vad det ska krängas ikväll! Inte alls bra för min träning men det är ju lördag! :)

Var på julmarknad innan idag och köpte lite glögg, äppelmust och äppelcider. Det kommer antagligen slinka ner lite sånt oxå ikväll! :)







Recept på saffranskakorna finns HÄR!
Fick leta i en evighet innan jag hitta det där receptet igen. Hade glömt att spara en länk när jag såg det första gången. Jag var så grymt irriterad på mig själv över de. Men nu har jag hittat de och jag är happy! :P

Nu ska jag göra lite lussebullar!
Ciao




Pepparkakor och kattsnuva

Blev inte mer fotande för idag. Istället har jag städat och haft mig. Rensat i skåp och lådor och fått riktig ordning. Och sen betalade jag räkningarna. YAY! Lika bra att passa på när jag kommer ihåg det. Så tankspridd som jag är nu för tiden.
Men det är faktiskt inte bra jag. Ola tänkte lägga brödet i städskrubben! Skönt att det inte bara är jag! :D

Åt också en delikat middag som givetvis Ola lagade och efter de har jag ätit oroande mängder med pepparkakor. Undrar om det har laxerande verkan om man överkonsumerar?! Jag får väl reda på svaret annars! :)

Ola och sjuklingen Bamse


Ja det har varit en vanlig Torsdag helt enkelt! Förutom att Bamse har fått kattsnuvan och nyser och snorar ner överallt. Det är faktiskt lite synd om honom och bara därför ska Alfons börja halta igen! Haha!

Nu kallar sängen för denna damen! :)
Ciao

Fotografering i snöväder

Jag har äntligen fått mitt efterlängtade snöväder!! :)
Det är så himla mysigt med snö. Skulle dock passat på att plocka mossa igår till en ljusstake jag tänkte pyssla ihop men det är väl bara att gräva fram!

Jag var ute och fotade lite innan i alla fall! Glömde hur kallt det faktiskt blir på vintern. Trodde fingrarna skulle trilla av när jag fotade utan vantar. Måste införskaffa varma fingervantar!!

Första bilden är lite skum kanske men tyckte den var fräck ändå! :)








Älskar verkligen mitt Macro objektiv!! 

När jag skulle ladda in dessa bilderna på datorn satt jag och mumsa på pepparkakor men fick helt plötsligt nått konstigt i munnen. Jag hade precis satt tänderna i minneskortet som skulle i datorn! Jag är så himla tankspridd! :D

Nu ska jag luncha och sen ska jag nog ut och fota lite till! :)
Ciao

Before and after

Godkväll! Eller snarare Godnatt! :P

Nu är min bloggpaus slut! Tänkte jag behövde en paus för jag kände mig lite disträ, förvirrad och tankspridd. Men pausen hjälpte knappast. Jag tänkte att om jag hade en sak mindre att tänka på så skulle jag bli mindre tankspridd! Men nej!

Imorse satte jag in vattenkokaren i kylskåpet och höll på att lägga kycklingfiléer i besticklådan. Jag vet inte varför jag är så förvirrad. Antar att det är åldern som börjar ta ut sin rätt. ;)

Jag får helt enkelt hitta andra sätt att försöka varva ner än att släppa bloggen för det hjälpte ju inte! Och ni kan ju faktiskt inte vara utan min fantastiska blogg! ;)

Lovade ju bilder på läshörnan vi har fixat och trixat med. Sovrummet är numera vitt. And i like it!






Har ni några Bok Tips?? Som ni ser behövs det fyllas på lite mer!
Nu ska jag krypa ner i sängen och läsa och invänta Torsdagen! Då ska det minsann pysslas! :)

Night Night

Bloggpaus till Onsdag

Kommer ta en liten mini bloggpaus till Onsdag! Behöver lite time off! :)

Så.. see you later alligtor!

Gordon Ramsay Blueberry Muffins!

Idag har jag varit flitig och bakat! Gjorde nyttiga blåbärs muffins jag såg i en ToppHälsa tidning!

Det lukta verkligen inte gott när jag blanda allt och smeten blev inte alls som jag ville men dom blev faktiskt goda. Nu när jag skrev upp receptet här i inlägget insåg jag att jag aldrig tog i filmjölken! :)
Det var nog därför min "smet" mer liknade en kladdig deg! :P

Men dom var goda ändå! Prova gärna! :)







Du behöver:
2 stora bananer
5 dl grahamsmjöl
1 1/2 tsk bakpulver
1 tsk bikarbonat
1 nypa havs salt
1,25 dl ljust moscovado socker
1 msk råsocker
2,5-3 dl filmjölk
1 stort lätt vispat ägg
75 g olivolja eller smält smör
200 g blåbär


Gör så här:
Blanda alla torra ingredienser och gör sen en grop i mitten. Mosa bananerna och lägg i gropen med resterande ingredienser utom blåbären. Rör runt. I med blåbären och vänd försiktigt runt.
Grädda i ugenen på 180 grader i ca 20-25 minuter.

Och glöm inte filmjölken! :D

Jay var min pojkvän

Jag åt minsann upp alla Macaroons (kaffesmak var bäst) ikväll så jag fick halsbränna! :D Men nått gott får man ju ha till idol! På tal om Idol.. Idag fick jag gåshud när Jay sjöng Like a prayer. Det var så grymt bra!!

Drömde förresten om honom häromnatten! Jag var tillbaka på högstadiet och jag hade precis blivit ihop med Jay och därför blev jag skolans stora hatobjekt bland tjejerna. Alla avundades mig! Haha!
Dessutom hade Jay sjukt stora biffiga armar som jag ville att han skulle visa för alla tjejer! Haha! Det är galet vad hjärnan kan koka ihop! :)




Nu håller jag och Ola på att fixa i sovrummet med lite hyllor och så! Det kommer bli så freak'n bra när vår lilla läshörna är färdig att jag blir kokko! :D
Bilder kommer så fort de e klart! 

Nu ska jag försöka varva ner lite och snart krypa ner i sängen och vila mina ben och rumpa efter träningen!
Ciao

Sälja eller behålla brudklänningen?

Idag har jag varit så himla effektiv. Storhandlat, tvättat, diskat, städat, målat hyllor och rensat i köksskåpen. Haft sån energi trots träningsvärk från igår. Började tom fundera på att sälja en del prylar på Tradera som bara ligger och tar plats. Det är ingen bra feng shui i de! :P

Kom och tänka på min brudklänning som hänger längst in i garderoben. Den är så fin och den förtjänar att vara med om mer festligheter men samtidigt tar det emot att göra sig av med den!

Ska man sälja eller behålla?






Mer bilder finns HÄR!

Nu ska jag träna och sen laga god middag till min man och se idol. Kanske äta upp mina macaroons! Dom jag smaka igår var helt ok bara så jag hoppas dom jag har kvar är himmelska! :P

Have a nice Friday! :)
Ciao

Macaroons och målar om!

Idag överraska min man mig med frukost på sängen! Rena lyxen! :)
Sen ringde jag till sjukhuset och jo, det blev fler prover!

Men först stack vi in till Malmö och gjorde lite ärenden och jag passa även på att göra ett snabbt besök på Ultimate Cake och köpte Macaroons! Hade lite bråttom och jag kunde inte bestämma vilken smak så jag tog alla dom hade! Jag behövde ju faktiskt skämma bort mig lite nu när jag skulle ta nya blodprov! :)

Sen till Lunds kvinnoklinik. Tre stick senare stack vi till Mc donalds och svulla. Måste träna ikväll som jag har ätit idag! Haha! Sen stack vi snabbt in om Mediamarkt och där blev jag stoppad vid kassan då det tjöt när jag skulle gå ut. Fick tömma fickor och kassörskan rota hej vilt i min väska! Men jag hade ju faktiskt inget stulet objekt på mig så jag fick gå.
Nu sitter jag här och lyssnar på Oskar Linnros, mumsar på macaroons och tittar på när Ola målar om i vårt sovrum. Känner mig lite dum dom sitter här så jag får nog hugga i jag med! :)






Over and out! :)

Prova på nya saker Listan

Känner mig lite Down ikväll. När Ola kom hem hade han passat på att ta posten och det var inga roliga saker han kom med. Sjukhuset vill ta fler prover på mig och jag funderar starkt på att skicka en bajskorv till dom som tack! :P

Ska ringa imorgon och fråga VARFÖR!? Hoppas att det blivit nått fel någonstans och att jag inte behöver ta fler blodprov.

Ska försöka få in lite mer Happy Thoughts i hjärnan nu med hjälp av en sak jag börja skriva på häromdagen. Det är en Prova på Nya Saker Lista.
Ibland känner jag att man fastnar lite i sin bekväma zon och i sina rutiner. Man beställer Pizza från samma ställe för man vet att det är gott där. Man läser böcker och ser filmer i en genre man oftast gillar. Man överlåter matlagningen till någon annan för "man kan inte".
Ja, ni fattar vad jag menar! Kanske någon känner igen sig?



Så här är min lista som förhoppningsvis ska vidga mina vyer och upptäcka nya härliga saker. Kanske blir jag en virkande, operaälskande super kock? Vem vet vilka dörrar som kan öppnas. :)
Slänger även in lite saker som det var väldigt längesen jag gjorde.

Prova på nya saker listan

1. Lära mig virka eller sticka
2. Bowla
3. Vara en morgonmänniska
4. Laga 3 rätters
5. Klä upp sig och gå på fin restaurang
6. Åka skidor
7. Gå på massage
8. Gå och se Opera
9. Åka skridskor
10. Åka på en Weekend
11. Smaka Macaroons
12. Smaka Tequila
13. Besöka Botaniska Trädgården
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.
...


Som ni ser är listan inte färdig. Jag behöver hjälp!
Vill ha så många förslag som möjligt! Help me!!! :D

Nyttig frukost

Idag försov jag mig inte på jobbet! :D Satte två olika klockor på ringning så jag inte skulle begå samma misstag en tredje gång!

Sen när jag kom hem åt jag god frukost ↓ och sen har vi gjort lite ärenden och så! Inte hänt allt för mycket för jag är så seg idag. Sovit riktigt dåligt i övernattningslägenheten på jobbet. Där är så dålig feng shui! :P
Det hjälpte inte ens att jag hade tagit med luktljus för att känna mig mer hemma. Jag vrider och vänder och vaknar med stel nacke och huvudvärk.

Nu sitter jag och lyssnar på Mikrofonkåt med September för att vakna till lite. Är lite sugen på att baka ikväll men har inte allt jag behöver hemma och jag vill inte ut i regnet! :P Får se hur jag ska lösa den gåtan! Först måste jag ha middag i magen.




Over and out

Nytt försök

Gör ett nytt försök med ett tidsinställt inlägg medan jag jobbar. Sist jag försökte kom det inte upp som det skulle.

Denna låten är från Mötesplatsen.se reklamen och jag älskade den direkt när jag hörde den! :)


Klänning till Jul

Har suttit och kollat på lite klänningar på Nelly.com ikväll. Vill ha nått nytt till Jul Afton och vill vara ute i relativt god tid. Förra året försvann alla fina klänningar lagom tills jag fått tummen loss. Det ska inte ske i år! :P

Vilken av dessa 6 tycker ni är snyggast?

Min favorit är nog den med rosetten men jag gillar dom andra oxå!
Help me!! :)

Onödigt pyssel men kul

Ännu en lat dag med en liten promenad, film, pyssel och matlagning. Idag stod minsann jag för middagen! Det är inte alltför ofta de händer så kryss i taket! :P Lite halvbrända köttbullar blev det. Såsen fick dock Ola göra! :P



Och så till pysslet! Totalt onödigt kanske men riktigt kul!
Det är avslappnande med pyssel för det är riktigt kul att klippa och klistra. Skrev ut lite bilder på canvas papper som jag sen klistra på fula tändsticksaskar! :)

Tyckte det blev hur bra och hur snyggt som helst!! :D













Nu kan man låta tändsticksaskarna ligga framme  och vara lite dekorativa och samtidigt visa vilka fina fota jag tagit. Två flugor i en smäll! :D

Vet ni vad jag ska göra nu?? Jag ska träna! :P Har grym träningsvärk i magen efter igår så idag blir det nog bara konditions träning! Hoppas ni har en trevlig Måndags kväll! :)
Ciao

Hemmakväll

Det blev träning. Hård sådan. Längesedan jag var så svettig. Äckligt! :P

Efter de blev det god middag, lite godis som jag suktade efter och så en film! Familjen Jones hette den och den va sådär faktiskt!
Nu ska jag krypa ner i sängen och få min skönhetssömn. Alfons är ute på äventyr så där är ingen som kommer trängas med mig! :P
Han är fortfarande halt och är en stor Pain in the but tack vare de! Haha








Sleep night!

Min lilla studio

Vet ni vad jag gjorde i morse?? Jag försov mig på jobbet igen. Haha! Tur att det varit mamma som bytt av mig båda gångerna. Tror jag måste byta väcknings signal för jag vaknar inte. Eller så stänger jag väl av det i sömnen! :P

Idag har det inte hänt allt för mycket. Mest tagit det lugnt. Bestämde mig för att fota lite men hann bara ta några få foton innan min mage börja krångla.
Jag som hade byggt upp min egen lilla studio av presentpapper och allt! :P
Fick fixa ljuset och skuggorna med hjälp med en ficklampa. Det gäller ju att vara kreativ när man inte har The real stuff!



Resultatet


Min mage känns lie lugnare nu så jag funderar på att åka och träna. Går det inte så är det ju bara att åka hem! :)

Förresten.. Ser ni mitt förra inlägg om favorit låten?? Jag ser den nämligen inte men det ska vara publicerat!
Well well! Hoppas ni haft en bra helg! :)
Ciao

5 års kalas

Tack för alla förslag på vad man kunde göra! :)
Dock blev jag fast vid tv-spelet och när klockan var halv 5 kom vi på att vi skulle ju på 5 års kalas! Det var bara att snoffsa till sig, packa in paket i ett huj och sen sticka!

Det blev en kväll med tacos, skratt, idol och många bra bilder!




Lilla födelsedagsbarnet fick en kamera av kamera freaksen! Dom måste ju börja tidigt om dom ska bli proffs! :P

Nu ska jag krypa ner i sängen för imorgon är det jobb. Ola har dock gjort så jag fått en låt på hjärnan så det kommer väl ta ett tag innan jag kan släppa den och kunna sova! Dumma Ola! ;)

Godnatt!

Storm hos mig

Det stormar fortfarande för fullt idag. Riktigt tråkigt och grått och jag har ingen aning om vad jag ska göra.
Förslag?
Ätit en god frukost i alla fall och spelat en del tv spel med Ola men nu börjar jag få spring i benen. What to do??





Tror jag ska sätta mig ner och skriva en lista med saker att göra tråkiga dagar så jag har en livlina nästa gång det är sånt här värdelöst väder! :P

Vad gör ni idag?? :)
Ciao

Slapp dag med god mat och lockiga lockar

Vad har Petra gjort idag?
Jag har läst en del i min TantSnusk bok som jag är helt fast i. Ärligt talat är det nog det bästa jag läst på länge. Haha. Spännande, passionerat och helt enkelt bra läsning! :) Rekommenderas.

Sen har jag övat på att lockat håret efter jag såg det HÄR klippet. Ätit snuskigt god middag som Ola lagat, såklart! Efter maten blev det gym och sen när vi kom hem prövade jag locka håret lite till. Jag ger mig inte förrän jag lärt mig och jag tror jag börjar få in rätta touchen nu. Behöver bara nått bra spray så lockarna stannar oxå!

Någon som har bra tips på spray för lockar??







Nu stormar det för fullt ute och vräker ner. Riktigt bus väder.
Tror jag ska göra en kopp te och mysa lite i soffan innan sängen kallar. Måste läsa i min Tantsnusk bok innan jag somnar också!! Haha!

Ciao

Dagens Varma Choklad

Klockan är snart ett och jag sitter fortfarande och gäspar. Är super trött idag för Alfons har legat och trängts med mig hela natten. Han är lite ynklig för tillfället för han har blivit av med en klo och därför har hela världen har rasat för honom. :P

Så jag segar mest rundor idag. Slö surfar och dricker varm choklad! Det blev en annorlunda version idag för denna gången kom chokladen på pinne.
Det var kanon gott för det smaka lite dumle. :)






Ska absolut köpa fler såna chokladpinnar! :)
Min pinne kommer från Kahls - Nova i Lund.

Nu ska jag ta tag i mitt liv och fota lite tror jag! Ola har byggt upp en liten studio till mig tom! :)
På tal om Ola.. Han har ju börjat blogga igen!
Idag har han en liten omröstning om hur killar ska vara tränade! Vilket som är snyggast!
GÅ IN OCH RÖSTA! :)

Ciao

Nu ska fläsket brinna

Då var det dags att sticka och träna igen! Ska ju på kalas sen och vem vet vad det serveras för läckerheter där. Tänkte om jag tränade och kände mig duktig innan kanske jag kunde motstå alla frestelser! :P




Det känns bra att ha kommit igång med träningen igen. Sover mycket bättre om nätterna. Visserligen har jag fortfarande konstiga drömmar.
Inatt drömde jag att jag satt i skogen med min familj och åt hamburgare. Då kom det en babian ut ut skogen och tog min brors burgare och då passa jag på att ta en bild på hela händelsen! Då tänkte jag " det här är något för blogg.se framsidan". Haha. Snacka om skadad! :P

Nu måste jag sticka! 
Ciao

Morgon bilder

Efter en rejäl frukost bestående av scrambled eggs och grönsaker fick jag ont i magen. Jag och ägg till frukost är ingen bra kombo. Så jag tog kameran och gick en sväng. Bamse haka på.

Där va verkligen inte mycket att fota. Det är en sån mellanperiod just nu. Den fina hösten är förbi och det är bara grått och tråkigt. 

Men det blev lite bilder i alla fall.










Jag har fortfarande ont i magen så den friska luften hjälpte inte. Känner mig riktigt olustig. Ska aldrig äta ägg på morgonen igen. Blä!
Vet inte riktigt vad jag ska fylla dagen med för aktiviteter men ikväll ska vi på kalas hos Olas morfar. Men tills dess är det tomt.
Möjligheterna är ändlösa! :)
Ciao

Jag vill oxå ha snö..

Det känns som om jag är ensam om att vilja snö och konstigt nog verkar alla andra ha snö och snöstorm utom jag! orättvist!
Mina ben är som spagetti och rumpan värker efter gymmet. Puh! Tror jag ska krypa upp i soffan under en filt och dricka lite te eller oboy! Kanske se nån bra film eller nått och låtsas att jag också har snö! :)

Bilder från WeHeartIt.com

Skor från i Fredags

Har varit en rätt soft dag idag. Åt en rätt så nyttig frukost och sen har jag bara tagit det lugnt. Städat i min garderob och läst bloggar. Men om en liten stund är det dags för gymmet. Det gäller att passa på medan flitens lampa lyser! :P

Kom också på att jag inte visat vad jag köpte i fredags. Det blev ett par nya Fred Perry skor. Jätte sköna är dom! :)





Nu ska jag leta upp nått snyggare att gymma i än vad jag hade igår. Fick blev första bästa då i med det blev så hastigt och lustigt! :P

Ciao

Träning och Marabou vinter vit

Efter huvudvärken försvunnit hände något helt oväntat. Jag och Ola tog bilen och körde en sväng och spande in dom närmsta gymmen. Skulle bara titta och sen tänka på det trodde jag. Men VIPS så hade vi medlemsskap i 12 månader och jag stod och sprang på löpbandet. Höll faktiskt på att trilla av det och fick riktig panik men jag redde ut det! ;) Ingen såg det som tur va.. tror jag!

Det är härligt att livet kan vara så oförutsägbart. :P
Men det är visserligen på tiden att jag tar tag i mig själv. Jag har gått upp 7 kg sen bröllopet i juli! 7 KILO!!! Jag som har kämpat så för att bli av med dom. Men jag får skylla mig själv! Man blir inte pinnasmal av att ligga på soffan och äta choklad i 4 månader! :D




Efter träningen köpte jag choklad! Haha
Men om Marabou kommer med en ny smak MÅSTE man köpa det. Det finns en lag på det faktiskt för er som missat de. Köpte även en träningstidning för att väga upp det "dåliga" chokladet och en TantSnusk bok. Vet inte om det direkt rättfärdigar chokladet direkt. Var mest nyfiken på vad tanter läser! :P





Marabou vinter vit var väl ingen smak sensation men det var gott. Det smaka som vitt choklad helt enkelt. Inget märkvärdigt. Gilla dock Willy Wonka känslan man fick när man öppna det. Med guldpapper och allt. :P

Nä nu måste jag sluta natt babbla innan det här blir en hel uppsats som ingen orkar läsa!
Godnatt

Maskerad bilder

Efter en drömfylld natt med psycho-zombie bebisar och Andreas Carlsson från idol juryn som skulle döda några barn jag passa vaknade jag av det plingade på dörren i övernattnings lägenheten på jobbet. Jag hade försovit mig PÅ jobbet. Haha!
Klockan var 9 och jag skulle gå av mitt pass men där låg jag och sussa söt istället! hehe

Efter det har jag bara tagit det lugnt för har haft mördande huvudvärk. Antagligen för att jag sovit så lite dom senaste dagarna. Men det var det värt! :P

Här kommer lite bilder från festen. Upptäckte att jag var en dålig fotograf denna gången och mycket var ur fokus eller överexponerat. Men här är lite att titta på i alla fall! :P


















Bästa utklädnad (guldtuppen) gick till avatar! :P

Nu ska jag lägga upp mer bilder på facebook och sen ska jag nog ta en kopp oboy! Det är verkligen väder för sånt idag! :)
Ciao


Favoritlåten!

Jobbar just nu för fullt men tänkte bjuda på min favoritlåt :)



Vi var Bonnie and Clyde

Om en liten stund ska jag gå ut och skrapa bilen för att åka till jobbet. Att jag är trött är bara förnamnet. Vi hade ju halloween/maskerad fest igår.

Innan på dagen mitt i alt städande och fixande blev jag jätte negativ angående festen. Vi hade bjudit runt 20 pers och en hel del tacka ja först men efter hand som festen närma sig hoppa fler och fler av. Att man kan bli sjuk kan man ju inte hjälpa men det är ju ändå trist när man har planerat och fixat en massa.

Men men.. 9 pers kan faktiskt ha roligt! :)
Batman, ipren gubben, Avatar tjejen, Dr house och många fler titta förbi. Jag själv var utklädd till Bonnie och Ola till Clyde. Det var ingen som fatta de dock! :P
Vi hade tipsrunda i mörkret, prisutdelning för bästa outfit och så spela vi spel och hade oss. Om jag får säga det själv blev det ändå ganska lyckat! :P
Bilder kommer imorgon när jag kommer hem från jobbet.

Här har ni min och Olas outfit så länge som Bonnie and Clyde!


Nä. Nu får jag lägga på ett kol! :)
Ciao

RÖSTA PÅ MIG!

Vet ni vad jag har gjort idag?
Efter jag satt igång diskmaskinen och tvättmaskinen och röjt det värsta gav jag upp och stack iväg och shoppa med Ola. Ni läste rätt. Jag dumpade fåglarna och rådjuren (läs förra inlägget) för shopping
Visar imorgon vad som följde med mig hem! :)

Ikväll har jag bara slappat. Kollat på idol och ätit god mat och nu är det dags för sängen. Men först vill jag be om en tjänst!!
Rösta på mig så jag kan bli veckans blogg hos Lilija.com.
Det gör ni i sidomenyn!




Nu har jag faktiskt lite dåligt samvete över att jag shoppade istället för att tex dammsuga. Dammråttorna har ett eget liv nu. Får helt enkelt jaga dom imorgon. Man måste ju få ha lite kul här i livet! :P
Ciao

Nya mönster och knark svammel

Idag hade jag planerat en låååång sovmorgon efter mannen stuckit till jobbet men det blev inte så. På mitt sängbord har jag en bricka med änglakort som jag tar varenda morgon. Idag stod det "Släng gamla mönster".

Why not! Läste ett kapitel ur min bok och sen studsa jag upp. När jag är färdig här ska jag göra en sak jag sällan är. Jag ska vara effektiv. Hej och hå vad de ska gå! Haha



Hela dan ska jag arbeta! Jag ska jobba, jag ska streta! (the work song)
Känner mig lite som Askungen faktiskt. Väntar bara på att fåglarna och rådjuren ska komma och hjälpa till! Mössen kan stanna ute om dom inte har små söta outfits vill säga! Då kan dom komma in och sy en fin klänning till mig! Haha! Vad går jag på idag egentligen??

Nu måste jag noh äta frukost!!
Ciao

Godnatt

Denna dagen bara försvann. Jag har inte haft nånting att göra på hela dagen. Har mest drivit rundor och beklagat mig. Nu när jag gjorde mig i ordning för att gå och lägga mig gick det upp en sak för mig.
Vi ska ju ha fest på lördag. Varför har jag inte städat eller förberett inför det?
Nu kommer jag ha fullt upp imorgon istället. Jag hade behövt en assistent som påminner mig om såna saker! :P

Well well..
Nu ska jag krypa ner i sängen med mannen och Alfons och läsa lite!! Älskar Katarina von Bredows böcker. Man blir alltid så glad när man läser! :)
Night Night




Utmaning

Blev utmanad av Leja..

4 TV-program jag ser:
1. Desperate Housewives
2. Csi Las Vegas

3. How i met your mother
4. Entourage

4 saker jag gjort idag:
1. Haft sovmorgon
2. Ätit frukost
3. Sett ett avsnitt Csi
4. Läst bloggar

4 saker jag längtar efter:
1. Snö
2. Jul
3. Få smaka Nya Marabou
4. Nya äventyr

4 saker på önskelistan:
1. En gul katt
2. En ny laptop

3. Morgonrock
4. Varma skor

4 personer jag utmanar:
1. Dom

2. som 
3. orkar
4. får !

 

Nä om man skulle ta tag i sitt liv idag och inte bara sitta här och kuckilura! Har inte gjort ett vettigt skit idag. Får nog lägga i högsta växeln om de ska bli något gjort!

Ciao


Mys till tusen!

Nu har jag myst till tusen!
Tryckt i mig Anton Berg choklad, druckit oboy och lockat håret medan jag kollat på Sex and the city. Den var mycket bättre än vad jag kom ihåg sen jag såg den på bio. Kan bero på att man slipper alla tjoande tjejer och alla som skriker NEEEJ när Carrie kysser Aiden. Det måste ju va lite "drama" för annars är det bara tråkig. :P

Här har ni min kväll i bilder!






Nu ska jag nog krypa ner i sängen och läsa en ny bok jag köpt och sen sova en hel natt förhoppningsvis! Det känns som jag inte har sovit på tusen år så jag ser verkligen fram emot inatt! :P

Ciao

Goda nyheter och Satc 2

Idag var jag på ny provtagning (bara två stick) och sen en ny undersökning och fick den underbara nyheten att det var sista besöket för mig! YAY!!!
Efter det släppte alla spänningar och jag fick världens huvudvärk. Har vilat ända sen jag kom hem och nu börjar det äntligen släppa!

Men innan jag stack från Lund stack jag snabbt in om en affär och köpte Satc2. Så min kväll är räddad medan mannen är och spelar badminton! Rejäl myskväll står på schemat! :D



Nu ska jag röja undan och förbereda inför min ensam kväll. Det ska vara HÖG mysfaktor. Haha!
Hoppas ni alla haft en bra dag! :)
Ciao

Allt möjligt och min mans kokkonster

Blev inte mycket till fixar dag idag. Städade mest. Får bli fix efter läkarbesöket imorgon. Usch, jag ser inte alls fram emot det. Det är dags för fler blodprov och en undersökning. Hu jeda mej!!
När jag överlevt läkarbesöket ska jag åka och köpa Sex and the city 2 som kom ut idag. Ett måste fast inte den va så bra. :P

Här har ni kvällens middag och efterrätt. Först räksoppa och sen Chokladpudding med frukt och grädde. Yummy! Det är tur jag träffa någon som kan laga mat för annars hade jag fortfarande levt på micromat!
Så tack och lov för min man! :P




Nä nu måste jag gå och sova. Börjar inbilla mig att jag har ont överallt och att jag ska trilla isär vilket ögonblick som helst! :P Varför kan det inte va Torsdag imorgon så jag redan har det överstökat?
Ciao

Höst rusk

Idag är det ruggigare än ruggigast!! Det är riktigt blött och grått höstväder.
Som tur är har man tak över huvudet och kan vara inne och mysa, fixa och dona. Ska plantera lite blommor och fixa lite mysiga höstarrangemang med ljus och sånt.

Tog faktiskt en morgonpromenad vid 8 i morse. Skönt att komma ut och rensa tankarna lite och få frisk luft i lungorna. Var lite jobbigt bara att passera stället vi hitta Timell men nu har man klarat av de så det lär väl bara gå bättre och bättre sen.
Drömde faktiskt att jag hitta en påkörd kattunge ute i skogen. Den var så liten och söt att inte ens Ola kunde motstå den så jag fick behålla den! :P

Nåja.. Här kommer lite höst pics! Det är sjukt vackert här i skogen vi bor! En riktig färgexplosion!! 



Sista bilden är tagen av Ola!

Nu får jag göra lite nytta! :)
Ciao

Min kuckellimuck medicin

Vad gör man när man känner sig Down and Under?
Jo, man äter marängsviss, kollar på TopModel, Csi och PensionärsJävlar (överraskande roligt). Man tar en dusch och har lite spa och VIPS! så mår man mycket bättre!




Hade på mig mina nya mys favoriter jag köpt på TopShop. Ville egentligen ha DESSA som jag såg på Kenzas blogg men tyckte dom va lite väl dyra. I alla fall där jag hitta dom. 179:- var mer lagom för min börs! :P

Nu ska jag krypa ner i sängen och försöka att inte drömma om läkare och sprutor som jag gjort nu i en vecka! :P
Ciao

Ingen stork denna gången

Var är Petra någonstans nu igen?

Jo, jag sitter hemma och tycker synd om mig själv! Jag är fruktansvärt trött, sliten och helt slut av allt som hänt den senaste tiden. 

Jag fick missfall.
Trist men sant. Först var jag helt knäckt och fick åka in på akuten och så, men sen dess har jag inte hunnit tänka på det för jag har blivit Kvinno Klinikens lilla försöksKanin.
Var och varannan dag åker jag in till Lund för att bli undersökt, kissa på muggar, bli stucken i fingret och ta en miljon blodprov. Jag är SPY TRÖTT på det nu och ber till gudarna att det är sista gången på Onsdag.

Jag är så öm och trött i armarna efter allt stickande och pillande men antar att det är bättre att dom är noggranna än att dom skiter i en. Det är väl bara att ge dom mitt blod och se glad ut och tänka på ett happy place.




Här har ni dagens skörd av nålstick.

Kände att jag behövde börja blogga igen för att komma på lite andra tankar. Livet känns ju knappast roligare om man lägger av med sånt man blir glad av så... Here i am! :)

Ciao