Sexy pose = feta blåmärken

Godmorgon kära läsare!!
Idag är jag trött, seg och blåslagen. Katterna har lekt rövare hela natten I SÄNGEN. Det gick tydligen inte att leka någon annanstans. Sen har jag haft svårt att sova för jag har väldigt ont i låret/skinkan för jag trilla något så syndigt i köket igår. Ni skulle sett... årets roligaste vurpa! Skrattade så jag grät! :)

Allt jag skulle göra var att hämta cashew nötter i köket. När jag tagit ner dom från hyllan börja jag sjunga "akokaracha akokaracha" och använde cashew påsen som en maraccas. Mitt i min livliga dans i mina nyinhandlade mystofflor inser jag att det nog inte är så smart på det hala trägolvet. To late. Med ett ben rakt ut i luften glider det andra iväg som om jag stod på hal is. Med att brak landar jag på golvet i en "sexy pose". Väldigt onaturligt och konstigt. Katterna springer rädda iväg och gömmer sig, sambon skrattar och jag skrattar.
Det går inte att beskriva med ord hur roligt det var. Ena stunden dansar och sjunger jag och nästa stund ligger jag på golvet bakom en mur av flyttlådor. Det är fortfarande lika roligt när jag tänker på det..

Här kommer en bild [från min favoritfilm White Chicks] som liknar min "sexy pose". Försök föreställa er mig istället [med kläder] och istället för bollen så håller jag i en påse med cashew nötter. Och ingen björn fäll. Självklart.

Nu kallar jobbet.
I eftermiddag är det flyttstädning av lägenheten som gäller och sen är det Fredags mys!! YAY!

Ciao

Give me!!

Den här hade jag inte sagt nej till. Perfekt till nyår. Dock måste jag inhandla såna gammel mormor trosor som drar in magen och med inlägg till häcken. Sen kommer jag oxå se ut som modellen på bilden. Haha.
Nelly

This is the new shit!

Guess who's back!!
Det har minsann varit skönt med blogg semester. Har inte alls haft tid med bloggen under flytten men nu när vi börjar komma i ordning tänkte jag ta tag i det igen. Någon som har saknat mig? Hihi!

En snabb uppdatering:
Medan jag har varit borta har vi som sagt flyttat till vårt radhus [ har tyvärr inga bilder än ] sen har jag klippt av det långa slitna håret [ 30 cm ], skaffat en till katt och sett New Moon.
Huset är underbart, trivs jätte bra i nya frillan, katten är söt när den inte kissar på mig [ jag stängde toa dörren] och filmen var sådär. Nä, filmen var en stor besvikelse.
Det enda jag verkligen minns från bio besöket var när en tjej vrålade "Åhhh JA" när det visades lite naken hud så jag vill verkligen se filmen igen. Den får inte lov att vara dålig. Boken är ju så bra. Well well..
Vad tycks om frillan? Och visst är nya tillskottet ur gulligt? Bilder på huset kommer så småningom.. när jag får tummen loss och har städat. På tal om bilder..
Min Canon är fortfarande paj. Trasig. Eländig. Det är objektivet som har gett upp och ingen garanti har man kvar. Så himla typiskt. Så det får bli nått att önska i julklapp. Presentkort så jag kan köpa nytt för jag kan inte leva utan min kamera!

Nä nu ska jag läsa en miljon bloggar och uppdatera mig om vad som hänt medan jag varit borta!! Ah.. det känns härligt att vara tillbaka! ;)
Ciao

Blogg Paus

Nu tar jag faktiskt en Blogg Paus. Har ingen aning om när jag kommer tillbaka. Vet bara att jag behöver semester. :)
So long darlings!

Broken

Idag pallar jag inte blogga. Jag sörjer. Min kamera fungerar inte. :(
Vad är bloggandet utan min underbara kamera??

Suck, Snyft, Stön och Stånk.

Playing today


Ballerinas are dangerous

Varför ska det vara så svårt att vara nyttig? I Onsdags kväll bestämde jag mig för att leva lite nyttigare så jag kan komma i nyårs blåsan men ack vad det sket sig. Men vem kan stå emot Ballerina pepparkaka? Inte jag i alla fall. Så himla goda dom är!! Mums!!

Har ni smakat? Vad tyckte ni?

Sen att det slutade med "middag" på Ikea bestående av fransk hotdog var bara för att vi var ju tvungna att kolla på soffa till huset. Och vi blev hungriga. Nöden har ingen lag! Hehe.

Jag ska göra ett nytt försök idag! :) Idag är jag ledig så jag ska ta en promenad, fota och pyssla. Nä.. om man skulle äta frukost!! Sover man länge får det bli frukost, brunch, lunch i ett. hihi

So long babes!

Sugen på förändring

Vilket visset väder det är. Skit tråkigt. Sitter just nu på jobb och lyssnar på Dansbands musik och tittar på när mamma och pappa hoppar runt i vars en poncho [ bildbevis på mamma] och diggar till musiken. Är detta mina föräldrar?? Ack ja...

Tror jag måste färga håret så jag inte ser ut som deras dotter längre. Haha.
Vet inte varför men jag är så himla sugen på färga det ask blondt.. eller ljus brunt. Och som sagt.. klippa av 20-30 centimeter. Jag har haft långt hår i en evighet nu.

Har provat lite olika stilar HÄR men inget passar.
Inga frisyrer ser riktigt bra ut.

Vilken är snyggast? Kan jag passa i blondt hår?

New moon, here i come!!

Tack och lov för Blogg.se startsidan. Ibland är där riktigt vettiga saker. Som idag. Inte visste jag att biljetterna släpptes till New Moon just idag. Direkt när jag såg det stack jag in och bokade biljetter. Kan nämligen inte gå när det är premiär så det fick bli lördagen den 21/11 kl 21.10. Fyyyyy vad jag längtar!!

Något annat jag också längtar till är flytten. Har fått reda på att vi ska kunna flytta in vecka 48. Det innebär att det är 19 dagar kvar om jag inte räknat fel. November ser ut att bli en bra månad. Hihi

It's Snowing!!

Dagen har bara bestått av slapperi och lite ärenden. Skiiiit kallt ute så blev inte alls förvånad när det börja snöa. Riktigt härligt. Längtar efter snö och vinter! Fin vit vinter då. Inget slask och blask.
En lite rolig sak är att jag fota en krockus som var lite fel på det förra veckan. Den kände att det var dags för vår redan nu! :P
Nä, nu ska jag slappa vidare och sen laga middag. Det blir kyckling thai gryta.. typ! :P Gott är det i alla fall!


Stolt husägare

Här har varit dött länge nu. Har verkligen inte haft någon lust allt att blogga. Jag har bara kännt för att ta det lugnt. Slappa. Inte ha en massa måsten. Kan säga att det varit skönt! Ibland funderar jag på att stänga bloggen men sen inser jag att jag kommer sakna det för mycket. Det blir ju som en liten hobby. :P


Så... vad har hänt senaste veckan? Renoveringen gick bra förutom slingorna. Dom blev sådär. Funderar på att göra något drastiskt med mitt hår. Typ klippa av 20 cm och färga det ljus brunt! Kan bli snyggt. Kan bli fult. Får fundera på det lite till. :)
Sen har jag kollat på en miljon filmer. Fotat en del.. lite ditt och lite datt.

Men The Big Thing är faktiskt att jag och sambon gått och blivit husägare!!! YAY! Skrev på papperna i Söndags. Det har gått otroligt fort. I morgon [ 4 nov ] är det en månad sen vi bestämde oss för att sälja lägenheten och flytta. Nu är den såld och vi har köpt vår drömkåk. Det är faktiskt drömkåken som vi en gång "förlora". Vi fick huset i alla fall och kommer flytta in någon gång i November. Längtar så mycket att jag dör!!!
Längtar efter usikten, närheten till naturen, 65m2 mer, ett sovrum och ett stort kök. Listan är lång!

Har tyvärr inga bilder på huset så ni får nöja er med nycklarna! haha

The Keys to our Castle

Flytten är igång. Alfons är inte överlycklig [ än ] precis. :P
Ska försöka röja lite i röran nu. Man kan knappt sitta i soffan som det är nu. Får inte sitta och kolla på serier och spela Farmville hela lediga dagen. Måste ju göra lite nytta!

Givetvis börjar Ghostwisperer nu. Typiskt. Hur ska jag kunna slita mig från tvn nu! :P