Äntligen Fredag!

Godmorgon! Vaknade med en låt på hjärnan idag.. Whatever Lola wants Lola gets.. lalala! Filmen jag såg igår kväll var faktiskt riktigt bra tyckte jag. Jag vill lära mig magdans nu och resa till egypten! haha

Innan jag gör det ska jag kanske börja med att ta mig upp ur sängen, äta frukost och göra färdigt min fåtölj. Jag hoppas den blir bra!



Ciao

I Love film

Mår inget vidare ikväll så medan min bror underhåller sig själv så ska jag bädda ner mig i soffan och se film. Först ska jag ta en Ipren och dricka en liter vatten och hoppas på att huvudvärken försvinner snart.

Ska se film via LoveFilm ikväll. Det blir Whatever Lola wants.

En tornado och två svarta fläckar

Dagen började bra. På väg till jobbet såg jag en tornado mitt på vägen. Visserligen var den ytte-pytte-liten men ändå.. en tornado!! Sen körde jag rakt in i den och så var det roliga slut. :P

Men nu är jag inte så himla glad..

Stolen som jag, mamma och min bror håller på att klä om till mig blir inte bra. Eller jo, stolen är bra men när vi nästan klätt sitsen färdig upptäckte vi två stora svarta fläckar. Var dom kom ifrån är ett stort mysterium och det kvittar. För nu var dom där. Jag har gnuggat och skrubbat så jag blivit blå.. hoppas att dom ska försvinna. Vill inte göra om det igen. Fläckarna syns inte på bilden i alla fall så jag är nog på rätt väg! :)


Bamse har roligt i alla fall! Han leker med sönderklippta lakan. Kanske är det han som är boven?



Nu har mina föräldrar kört till sina vänner för att ha en trevlig kväll så jag ska vara med min bror ikväll. Äta lasagne och titta på tv. Ska även försöka klippa ut dom sista bitarna till stolen. Ska skrubba mina händer först så det inte blir fler fläckar. :)

Over and out.

Målning, kebab och askungen

Detta har jag och sambon pysslat med idag. Imorgon ska vi fortsätta och jag hoppas att resultatet blir riktigt bra och att vi dessutom får hem den imorgon. Vi håller ju på att transformera lägenheten från svart till vit. Än så länge går det bra.



Avslutade kvällen med kebab och A Cinderella story på tv. Det var minsann den godaste kebab tallriken jag ätit på väldigt väldigt länge! Min mage är som en ballong nu! haha


Det var allt för nu. Hoppas ni haft en bra dag.

Ciao

Helgen som gått

Sitter just nu och kollar på Days of our lives. Riktigt tragiskt men det är det enda som finns att se på. Borde sätta fart och städa istället och kanske lata mig sen på balkongen i solen.

Helgen spenderades mest framför tvn med vårt Playstation. Köpte lite spel och en ny handkontroll i helgen så har varit helt fast sen dess. Riktigt beroende framkallande. Haha



Sen var vi på Ikea och köpte lite nya prylar. Bl.a. en ny mindre tv bänk så vi kan få plats med en fåtölj sidan om. Håller på att klä om den för fullt.


Och så något jag glömt visa. Vår foto vägg. Inte riktigt klar men nu är där foto i ramarna i alla fall. Vissa ska bytas ut och så men jag är väldigt nöjd med hur det ser ut än så länge.




Nä om man skulle ta tag i livet och städa upp här. Det är rena svinstian. Räkningar ska betalas och grannens katt ska matas och blommor ska vattnas. Never ending story med saker att göra.

Ciao

Lättroade Petra

Sitter vid mammas dator och fixar med hennes blogg. Hon är inte så high-tech så jag får hjälpa henne med ditt och datt. bland. Hittade en rolig sak på hennes dator till hennes webcam och jag har skrattat så jag har gråtit.

Så himla snygg man är!!


Men denna var fräck. Kisar man ser det det ut som jag. :P

 

haha. så himla lättroad jag är.
Nä nu ska jag dyka ner i min bok som jag läst hela natten. Blir så irriterad när det tar lång tid innan huvudpersonen får sin drömprins. Det blir nästan som en fix idé att jag måste läsa tills dom får varandra. Vill inte lägga ifrån mig boken förän jag vet att dom lever lyckliga i alla sina dagar. Men det tar sån himla tid i denna boken :P

Nåväl.. man kan inte alltid få som man vill.

Ciao

Köp en tidning och bli den nya BlondinBella

Det tar aldrig slut. Det finns foto-bloggar, kändis-bloggar, bantnings-bloggar, blogg coachar och vilohem för dom som bloggar för mycket.  Det är mamma bloggar till höger och vänster, blogg träffar och blogg galor med prisutdelningar för vem som bloggar bäst. Jag har säkert glömt något för det är oändligt det här med bloggandet.
Och nu finns det även en tidning om hur man lockar läsare till bloggen och sen kan tjäna storkovan.
För 129:- får man alla tips och trix man behöver för att bli den nya BlondinBella.



Jag är verkligen sugen på att läsa den här tidningen för att se vad det är för tips som ska hjälpa en till toppen.
 Men är den verkligen värd 129:- ??  Man kan dock beställa den HÄR för 99:- men det är fortfarande ett löjligt pris för en tidning. Och jag som gnällde när jag fick betala 80:- för min bröllopstidning. 129 kronor är ju rena rånet! ;)

Min onsdag

Idag har jag levt ett riktigt desperate housewives liv. Städat och plockat, fixat med blommor och lagat middag. Jag brukar aldrig laga middig för jag och kök går inte ihop. Men jag ville överraska sambon och det gick rätt så bra faktiskt.
Efter middagen stack vi och träna lite.. Gillar inte alls gymmet vi är på just nu. Alla bara glor. Visserligen får man en ego boost men det är ändå jobbigt.  Haha. Vilka problem jag har! Snälla nån! Sluta gnäll!
Nu sitter jag i soffan med glass, som smakar leverpastej enligt sambon, en bröllopstidning och ser på CSI som vi fick på posten igår. Är nu mera medlem på LoveFilm.se. Än så länge är jag nöjd! :)





Nåväl, det var allt jag gjort idag! :)

Ciao!

Sex and the city slutar dåligt

Har precis kollat på dom sista avsnitten av Sex and the city. Älskar verkligen dom! Får aldrig nog av dom och skojar inte när jag minst sett dom hundra gånger. haha



Förresten.. har ni sett dom Alternativa sluten?? Skit dåliga. Jag är väldigt tacksam över det slutet dom bestämde sig för. Det ska vara Carrie och Mr. Big forever and ever. haha






Nä.. om man skulle ta och göra lite nytta idag.. eller kanske sätta på Sex and the city - The movie istället? Låter mycket mer lockande än att dammsuga... :)

Ciao

Sol och film

Ligger just nu på balkongen och solar. Riktigt olidlig värme men jag är inte den som klagar. Imorgon ska det ju regna så jag ska vara ute heeeela dagen idag. Riktigt skönt att bara få vara hemma oxå. Inget planerat. Bara slappa och slöa står på schemat. Det gillar jag. haha

Hittade precis denna trailern när jag slö surfade lite...

The Time traveler's Wife. Tycker den verkar riktigt bra. Lite annorlunda men bra.


lata dagar i solen

Underbart väder! Det gäller att ta vara på det för i helgen ska det bara regna. :/

Fisk äventyr..

På tal om ingenting alls..
Här kommer lite bilder på en knasig men rolig sak i mina föräldrars damm....




Ciao

Pretty woman cravings

Precis lyssnat sönder Fallen med Lauren Wood (klippet under) som är med i Pretty Woman. Är så sugen på att se den filmen ikväll men är ju inte hemma så kan inte. Får helt enkelt hålla mig.



Får väl göra mamma sällskap vid tvn eller kanske läsa lite i skönhetsbibeln eller rent av ta en promenad i det sköna kvällsvädret. Vet inte vad jag känner för...

Eller jo.. jag vill se Pretty Woman, äta ben och jerry glass och ha spa kväll. Det får väl bli imorgon kväll när jag kommer hem igen. Hem ljuva hem.


                                                         = himmelriket


Ciao

Nostalgitripp och gårdagens smulpaj

Då var det Måndag och jobb igen. Jag och min bror sitter och är nostalgiska och kollar på inspelade filmer från bröllop, flytt och renovering av hus bland annat.. Roligt med såna filmer. Man känner knappt igen sig själv. :)

Här är lite bilder på när jag är "ringbärare" på min syrras bröllop. Jag ser dödsallvarlig ut. Man kunde tro att jag skulle på begravning.




Annars händer inte så mycket idag. Tar det mest lugnt precis som jag gjorde igår oxå. Städade dock en del på balkongen och gjorde det riktigt mysigt. En del växter som dött i värmen åkte i sopan och sånt..
Senare på kvällen åt vi skit god smulpaj som sambon gjort trots han inte gillar det så mycket. Men vad gör man inte för en snäcka som mig? Muahahaha!! ;)



Nä nu ska jag vara lite social med min bror.
Ciao


Vår ettårsdag

Idag har jag SJUK träningsvärk i låren och ont i fötterna. Varför? Jo, jag och sambon förlovade oss nämligen igår. Haha.
Vi hade inga planer så vi åkte dit näsan pekade.

Först en bild på ringarna medan vi var på väg till en loppis i Lund.


Vi fyndade inget utan hoppade in i bilen och körde vidare...

Och vi hamnade på Nimis. Det tog lite tid innan vi hitta för det var inte skyltat dit.

En bild på mig, glatt ovetande om den kommande promenaden från helvetet. Haha

Efter skuttat över stock och sten var det dags att klättra i Nimis.

Lars Vilks som byggt allt var där och spikade för fullt.




Efter lite fika paus var det dags att klättra upp igen och gå i branta backar som aldrig tog slut. Det var minst sagt en nära döden upplevelse. Haha.
Väl uppe hitta jag en söt liten ödla på en stubbe.


Sen tog vi en välbehövd paus när vi kom till det lilla Caféet på toppen. Åt god glass och drack hemmagjord flädersaft.

Sen begav vi oss hemmåt. Körde längs kusten genom söta små byar och det var tydligen en poppis dag att ha bröllop på för vi körde förbi 3 st. Tar det som ett gott tecken på vår förlovningsdag. :)

När vi kom hem bestämde vi oss för att åka på restaurang i Lomma.
This was my outfit.



Det var nog det hela. En väldigt lyckad dag om jag får säga det själv.

Då var det bröllop nästa nu eller? haha

Då var det fredag..

Min dator är fortfarande slö... jag ger snart upp. Men först ska jag göra ett sista försök och föra över alla bilder till en extern hårddisk och hoppas det kanske hjälper.

Men men... Här kommer lite bilder från Onsdags kväll när jag och sambon var i Västra hamnen och lyssnade på musik tills solen gick ner.



Sen har jag även köpt en ny bok. Skönhetsbibeln. När man slängt så mycket som jag gjort i ett Feng shui ögonblick måste man fylla på med lite nya onödiga prylar. haha. Nä men denna kommer jag ha nytta av. En bok som tar upp allt som har med skönhet att göra. Från topp till tå.



Annars har inte mycket hänt denna veckan. Jobb, varit i Kristianstad och spatserat, sett 5 storkar och stökat upp i hela lägenheten efter all feng shui. Med andra ord.. det har varit en lugn vecka.

Nu ska jag sätta fart och städa medan tvn visar sex and the city. Det måste vara fint till imorgon då jag och sambon ska fira 1 år tillsammans. Vad vi ska göra vet vi inte än men det löser sig. Det gör det alltid. :)

Nä.. hej och hå. Nu måste jag vara flitig som en myra!
Ciao!

Feng shui i datorn.

Min första tanke med detta inlägg var en liten uppdatering om vad jag shoppat och gjort senaste dagarna men så fort jag startade datorn tappade jag lusten. Det är inte bara lägenheten som behöver en släng av Feng shui utan även datorn märker jag. Bara att starta den tar en evighet och när jag väl kommit in på blogg.se har jag fått gråa hår på huvudet. Svara på kommentarer kan jag bara glömma. Grymt irriterande!

Här ska rensas. No mercy!

Cry

Ikväll var det minnescermoni för Michael Jackson.
 Missade slutet så sitter nu och ser det på Tv4:s hemsida. Skickade ett sms till min kusin och pustade ut när jag förstod att jag inte var den enda som satt med gråten i halsen. haha
Mtv har oxå tillägnat sin dag till Michael och jag hörde precis en låt jag helt missat..

Michael Jackson -Cry
Uploaded by foxysoul. - Watch more music videos, in HD!

Nu ska jag kolla vidare på cermonin...
Ciao!

Ordinary day..

Så var det slut på semestern och tillbaka till "verkligheten". Det var brutalt att gå upp när klockan ringde i morse men det var bara att bita i det sura äpplet och bege sig till Tomelilla.
På vägen lyssnade jag Vanessa Carltons uppiggande stämma...


Vanessa Carlton - Ordinary Day
Uploaded by Vanessa-Carlton. - Watch more music videos, in HD!


Nu sitter jag här med min bror och bloggar lite medan han sitter vid sin dator. Tänkte att jag skulle försöka ta tag i bloggandet igen nu när semestern är över. Känns som om det var evigheter sen jag satt vid datorn. Har knappt rört den under semestern och det har varit väldigt skönt.

Det har inte hänt så mycket sen sist. Den enda vi har gjort är att planera och ha sambons 25 års kalas. Det blev lite i sista minuten men lyckat blev det. :)


En trött men söt gäst..

Mumsig kladdkaka

En smått hysterisk min från mig..


Annars har det varit lugnt. Blivit en del feng shui i lägenheten och planerar på att stå på Loppis till helgen. Sälja en massa saker man inte har nytta av längre.
Något annat kul som oxå är till helgen är att jag och sambon firar 1 år!! Tiden går minsann fort när man har roligt! ;)

Det var allt för nu.. So long..

Jag är på G nu

Dom senaste dagarna har jag varit enormt omotiverad till precis allt. Jag har praktiskt taget bott i soffan och gjort INGENTING. Vet inte var dagarna blivit av. Allt har bara kännts tråkigt och meningslöst.
Igår när jag brände mig på en kastrull var den droppen som fick bägaren att rinna över och det blev total kaos i köket. Sen efter att jag städade upp efter min tornado kände jag hur skönt det var och jag insåg vad mitt problem var. Skit. Bokstavlig skit och damm som ligger överallt och skräpar. På senaste tiden kvittar det hur mycket man än städar för någon timme senare ser det ut som kriget igen. Helt meningslöst.

Vad är det dags för då? Jo, Feng shui! Jag ska ge mig på en lite tyngre och svårare bok denna gången. Jag struntar om sambon tycker att det är bluff och båg.. Han ska få se vilka underverk Feng Shui kan åstakomma! Hehe

Jag har bara städat i 5 minuter och jag har redan hittat ett armband jag varit av med i flera månader. Bara det motiverar mig mycket till att städa lägenheten från golv till tak. Haha

Mina feng shui böcker..


En härlig feng shui låt enligt mig som ger mig gåshud varenda gång jag ser videon.



Have a nice day!! Puss