Stranden, här kommer jag!

All annan solkräm kan slänga sig i väggen. Denna luktar såååå himla gott! Mums! Hehe


Kungens död och min semester

Först trodde jag det var ett grymt skämt när jag läste mitt sms från min kusin om att Michael Jackson dog på hennes födelsedag. Vad snackar hon om? Slått huvudet?
Startade min dator för första gången på länge för att ta reda på om denna grymheten stämde.
Det gjorde den. Fan oxå!

Konstigt nog tänkte jag på denna saken för någon dag sen. Hur hela världen och jag själv skulle ta det när han skulle dö en vacker dag. Nu är den här och jag känner mig faktiskt lite deppig. Fatta.. Michael Jackson är DÖD.  The king of pop.

Min hjärna kan inte riktigt hantera denna informationen.

Usch.. känner mig väldigt sentimental här nu. Sitter och funderar på hur man borde ta vara på sin tid mer för man vet inte när man "trillar av pinnen".
Detta gör mig inspirerad till att göra en "lista" över Saker att göra innan man dör, i sommar, innan året är slut osv så man inte känner sig besviken när man väl går mot ljuset. Haha. Shit va djup jag är nu! :)

Får fundera på listan lite.. Men nu ska jag visa vad jag haft för mig dom senaste dagarna.

När mina föräldrar var bortresta lekte jag RoomService i deras sovrum
 (mitt gamla rum därav färgvalet)
Dom blev verkligen överraskade när dom kom hem.


Sen när jag kom hem var det midsommar firande. Tyvärr inga bilder från det där.
Men dagen efter stack jag och sambon på en Roadtrip
och vi hamnade på Söderåsens Nationalpark.
Helt fantastiskt ställe. Bilderna gör inte platsen rättvisa.
Medan vi beundrade utsikten åt vi blåbär som redan var färdiga där.




Åt middag på Mc Donalds i Ängelholm. Hehe

På väg mot Mölle

Mölle hamn där det var musik, dans och pruttande gubbar. Mysigt ställe! :P

På väg hem. Såg älgar som lekte på en åker. Var för mörkt för att fota. :/

Sen var vi töntiga och tältade i svärföräldrarnas trädgård 2 nätter.

Sen firade vi att vi äntligen beställt förlovnings ringar med att grilla och dricka
fejk skumpa på stranden. Haha

Sen har jag även köpt ålskinns byxor att träna i och ett gym kort. Man kan ju
inte bara lata sig på semestern!


Det var nog allt jag gjort denna veckan hittills! hehe.
Nu ska jag lyssna på Michael Jackson.
Hans musik är på varenda radio kanal så det är bara att välja och vraka!!

Jag och bloggen har semester

Usch vilken dålig bloggare jag är! Men min ursäkt är att jag faktiskt har semester så jag har inte tid att sitta vid datorn så mycket. Är bara hemma om nu innan jag ska till stranden! Magnefikt väder idag! :)
Det kommer bilder från lite roadtrip och andra galenskaper sen när jag kommer tillbaka.


Hoppas ni alla hade en bra midsommar och får många sköna dagar på stranden.

Puss o kram

Min nya Granne!

Det blev sent igår. Jag och min kära kusin kom inte i säng förän efter 4 någon gång. Det blev väldigt mycket snitter och skvaller i natt. haha. Sen idag ägnade vi mesta tiden åt att jaga efter en bra present till min sambo. Och vi hitta en på ett ganska otippat ställe. Jag är väldigt nöjd över mina fynd. Hehe

Sen har jag städat och haft mig resten av dagen. Mina föräldrar är snart i antågande så det uppskattas nog om min skit inte ligger överallt. Men nu är det städat så nu ska jag bara lata mig och spela The sims 2.

En ny sim flyttade in i mitt kvarter och han är väldigt mystiskt och gillar att spela piano. haha

Ser ni vem det ska likna?



haha.. shit. jag borde nog skaffa mig ett liv! :)


hjälp. Jag har ett problem.

Idag är det flitiga Tisdag.Tvättar, diskar och städar.Just nu har jag lite paus och filar naglarna och lyssnar på Godnatt mister Tom med min bror. Idag är jag på mycket bättre humör. om 1 ½ timme blir jag avbytt från mitt arbets pass och sen ikväll kommer kusin vitamin. Ska bli kul.

Men slut babblat nu. Jag har ett problem. Min sambo fyller år på fredag, midsommar, och jag har absolut ingen aning om vad jag ske ge honom. Jag hade lite idéer men dom sprack och nu sitter jag här med nada att komma med.

Jag har heller inte så stor tillgång till affärer i med jag ät i Tomelilla. Här är.. låt se.. Bo Ohlsson. Yay! Haha.




Har ni några förslag på vad man ska ge till sin pojkvän som fyller 25?
(kommer inte publicera förslagen ifall där är nått jag nappar på)

Andas lugnt och räkna till 10

Ikväll är jag grinig och bitter och då finns det bara en sak som hjälper..


Måndag igen men först en återblick

Måndag igen. Veckorna går fort. Och jag blir bara äldre och rynkigare för varje sekund. Haha

Här kommer en summering och lite bilder från helgen. Torsdag till Söndag.

Jordgubbs Cheesecake, promenad i det vilda Tomelilla där vi såg ekorrar och tama fåglar, gick vid laxtrappan och sambon klippte gräsmattan medan jag läste smaskiga tårtrecept. Jätte valmo blommor i päronens trädgård. Tog lite semester från Tomelilla och åkte hem till Lund och åt en massa goda ostar och syltar med sambon och såg Babel. Skit film. Sen titta solen fram så vi sola och läste skvaller tidningar och åt hemmagjord glass och sen en otroligt smaskig middag medan vi såg Vi hade i alla fall tur med vädret Igen med jordgubbschoklad till efterrätt.
Sen fick jag bege mig hemmåt igen i päronens bil och provade farthållare för första gången. Skit skumt. Och Kära föräldrar, jag vill meddela er,  att tanken är tom och att jag fick putta in den i garaget. Haha.
Sen spela jag Bingo Lotta med min bror och en av dom andra assistenterna. Vann inget. Och vips så var det måndag.

Bra helg om man bortser från den lilla pytte detaljen att jag var sjuk i fredags.







Just de.. Var ju på Bakluckeloppis oxå! Rolit men fyndade tyvärr inget! Såg bara en massa konstiga prylar och egendomligt folk!


Ja det var nog allt. Nu ska jag äta frukost och slänga mig i solstolen och lata mig!

So long!

How to be more girly!?

Jag är en av dom tjejerna som är mer pojkaktig än flickig. Jag har hellre sköna kläder än fina. Sitter som ringaren från notre dame vid datorn och som en säck potatis framför tvn. Gärna så ihop sjunken så jag får trippel haka. Jag äger 5 par skor (varav 2 trasiga och 2 jag inte kan gå i)  och fram till jag var 20 vägrade jag ta på mig en klänning eller något med spets och krussiduller.
Jag är kass på det här med smink och använder oftast inget och håret har jag nästan alltid i en slarvig fnurr boll på huvudet.

Ja, detta sammanfattar mig rätt bra. Och det känns trist. Det är inte det att jag saknar intresset utan mer kunskapen. Dessutom har jag umgåts med såna människor som ansåg att man bara "shoppade" när man verkligen behövde något. Inga nya jeans förrän dom andra är trasiga. Och inga onödiga accesoarer heller. Slöseri med pengar. Att man varit med i Jehovas Vittne och fått inpräntat att man ska klä sig snyggt men inte synas för mycket eller väcka uppseende har inte hjälpt mig alls.

Jag känner mig ur tråkig. Jag vill vara tjejen som trippar runt i high heels och fluffig frissa. Tjejen som lägger sina sista slantar på drömskorna och sen sover med dom på. Ta nu inte detta fel. Jag vill absolut inte bli en ny Legally Blond och leva i en helt rosa värld även om rosa är den bästa färgen som finns. ;)

Men hur går man till väga? Hur hittar man sin stil? Hur lär man sig smink, fixa hår och gå i högklackat?

Thank God for google och Youtube.

Haha. Denna videon blir nog min räddning..
Äga en Mobil, säga Oh my god hela tiden, shoppa och ha läppglans är det som gör en tjej.



Eller ska man kanske satsa på att vara mer ladylike? Tydligen finns det inga fula kvinnor. Bara lata. Det kan jag förstå. Det ligger mycket jobb bakom att vara mer girly/ladylike.

Och så var det de här med high heels.. Inte det lättaste att lära sig.




Håret


Och till sist sminket
Linn Herbertsson sminkar sig snyggt och även Kenza.



Sen hitta jag en sida som tog upp just detta ämnet How to be more Girly. 20 punkter om hur man ska gå till väga, lite tips och en del varningar.
Så mycket jobb det är att vara en tjej. Haha. Killar kan vara orakade och inte duschat på en vecka och ändå vara skit heta. Lite orättvist är det men jag skulle nog aldrig vilja byta.

Men... I alla fall.. Vad jag kommit fram till under detta inlägget är att det finns bara en sak att göra och det är att ÖVA, ÖVA och åter ÖVA.

Bra med talböcker när man är sjuk

Inatt har jag inte fått mycket sömn. Har mått uruselt och sen klockan sex i morse har jag och toa stolen varit best buddies! Jag är inget stort fan av att kräka men denna gången uppskatta jag det för värken i magen släppte.
Nu mår jag mycket bättre och magen kurrar men vågar inte äta riktigt än. Smuttar lite på ProViva och slappar i sängen. Lyssnar på Mys musik.


Blir nog lite mer bloggande idag i med jag kommer ligga i sängen med laptopen och slappa. Lyssna på lite talböcker med min bror. Köpte en "ny" häromdagen. Godnatt mister Tom. Har haft den på talbok innan men den försvann så nu har jag köpt en ny. Den är så himla bra den boken. Tror den har varit sommarlovs teater en gång i tiden. Får dock höra färdigt Tordyveln flyger i skymningen. Också riktigt bra. Det ger mig härliga barndoms vibbar. Hehe



Nä. nu ska jag nog vila lite och se om jag kan hitta något magvänligt i kylskået! :)

Puss o Kram

Beroendeframkallande Vänner

Ny dag, mer regn och grå moln. VAR ÄR SOMMAREN?

Tog en välbehövd sov morgon idag. Både jag och min bror. Han var dock trött för att han hade gjort så mycket under dagen medan jag kollade på Vänner hela natten. Riktigt beroende framkallande. När man en gång börjat kan man knappt sluta.
Bara en till. Okej en till. Nu måste jag faktiskt se en till. Så höll det på tills ögonen gick i kors så jag fick tvinga mig själv att stänga av. Haha

Sen har jag varit med min bror tills nästa assistens kom och bytte av precis nästan. Nu har jag ca 48 timmar av härlig ledighet! Om någon timme kommer sambon och hälsar på vilket jag ser fram emot. Antagligen mest för att han har jordgubbs cheescake med sig! JUMMY!!!

Haha. nä, skämt å sido.
Nu ska jag faktiskt kolla vidare på vänner, säsong 4, tills sambon dimper ner.



So long. Farwell.

Min regniga dag och kändis mamma

Sånt himla bajs väder det är. Så sjukt tråkigt. Ska nog spela Desperate housewives och The sims hela dagen. Finns inget vettigare att göra. Eller... jag känner inte för att göra nått annat än just de när vädret är så tråkigt. Och det verkar ju bli så resten av veckan.. Suck.

Nått som dock var lite roligt och lite magkittlande var att mamma precis var på radio. Dom pratade om deras resa från Tomelilla till Nordkap Jag trodde faktiskt att det skulle bli pinsamt (sorry mamma) men hon skötte sig bra. Haha. Tyckte faktiskt inte det lät som mamma ens men jag får väl tro på radio prataren. Haha
Nått som jag skratta gott åt var när radio prataren (Helen Persson) fråga om mamma poppa popcorn och mamma bara "eh.. nä.. det regnar!" haha




Nä nu ska jag in i intrig träsket på Wysteria lane!

Bye bye

8 Juni, en riktigt lat dag!

Det har verkligen blivit en återkommande sak nuför tiden att jag skiter i bloggen och gör en massa återblickar och summeringar över tiden jag "missat"... Hur klarar ni er egentligen er utan min blogg? Haha

Här kommer lite bilder från slipningen och målningen som jag prata om i förra inlägget. Det är några dagar en men bättre sent än aldrig. Jag i snygga brillor, bevis material på att jag faktiskt var där och lite annat smått och gott.


Nåväl.. Idag har jag ätit en god frukost på sängen och kollat på film. Damernas detektivbyrå. Bra film faktiskt. Den överraskade mig på ett positivt sätt. Huvudkarraktären var väldigt gullig och löser gåtorna på sina egna konstiga sätt.


Bamse gör mig sällskap i sängen!


För er som inte vet bor jag i mina föräldrars hus nu och två veckor framöver. Mina föräldrar kör just nu sverige runt i sin husbil så jag bor här med min bror. Dom åkte i lördags kväll och då gjorde sambon oss sällskap men igår åkte han hem till Alfons som varit hemma ensam. Stackaren.

Annars händer väl inte mycket. Det är lugnt och stilla här i Tomelilla. Har gjort en liten överraskning till mina föräldrar som dom får se när dom kommer hem igen. Ska bli spännande att se vad dom säger. Lite tråkigt att det redan är färdigt dock. Jag hade planerat att överraskningen skulle ta låååång tid men istället blev det färdigt på ett kick. Så nu sitter jag här sysslolös. (nu blir nog päronen nyfikena)

Funderar på att spela lite The sims 2. Önskar att jag hade det nya. Vill ha!!! Dock har jag ingen dator som orkar med det! :P Ah jag får väl roa mig i blogg världen, lyssna vidare på Lugna favoriter (vuxen poäng) och mysa med Bamse.

Orkar inte nått mer energi krävande på min lediga och regniga dag. :P

See ya!

Ayo Technology och världens sexigaste man

Jaha då var det onsdag.
Uppe tidigt, varit på vårdcentralen, röstat på VÄRLDENS SEXIGASTE MAN
(rob leder stort)
 
Nu äter jag knäckebröd med mjukost, tomat och örtsalt medan jag ögnar igenom bloggvärlden.
Strax ska jag byta om för jag lovade sambon i ett svagt ögonblick att jag skulle hjälpa honom slipa, spackla och måla i han syrras hus idag. Känner mer för att sitta på ändan men vad gör man inte för kärleken? Jo, en massa skit! haha

Well well.. ska sticka nu men först ska jag bjuda på ännu en Ayo Technology

blommor, strandpromenad osv..

Har ni saknat mig? Jag är nog Sveriges sämsta bloggare för tillfället... :)

Får väl göra en summering över mina senaste dagar. Ännu en..

Det har planterats blommor i balkonglådorna

Ätit min första egen odlade jordgubbe

Promenerat på Lomma beach


Joggat med sambon så jag höll på at DÖ. Jag överdriver INTE.

Färgat håret. Detta är mitt hår innan.
Nu är min utväxt morots röd. Ska färga om det imorgon.

Så har det ju varit Mors dag och så har ju trilern till New Moon släppts! Längtar så efter filmen.



Och igår och idag har jag varit i Tomelilla och jobbat och även hjälpt min mamma städa innan dom ska iväg på sin semester. Jag är nöjd över min insats. :P

Nu går jag faktiskt bara och väntar på mina skattepengar som ska komma nästa vecka. Har stora planer för dom. Hehe. Funderar bl.a på att köpa en cykel och ett träningskort i Lund. Får se hur det går med de.

Nä.. Nu ska jag snart bege mig hemmåt till sambon och Alfons.

Bye bye!