Gott nytt år!!!

Hittade en annan klänning! Är lite ovän med den bara. Den envisas med att vända sig ut och in vid tuttarna! Ni ser den vita kanten!! Det kommer väl bli tutt chock ikväll men då blir det i alla fall en kväll man sent glömmer! :D

Gott nytt år på er!!


Klänningen passa inte

Jag är inte så Happy idag. Klänningen kom igår. Jag prova den och insåg att hur jag än gör så kommer den aldrig passa. Jag har helt fel kroppstyp för den klänningen så det är bara att skicka tillbaka. Skit trist är det men vad ska man göra!?

Får helt enkelt ha på mig nått annat ikväll! :(



Så himla lovely! Det är så typiskt att klänningen är helt slutsåld också!

Nu ska jag hjälpa Ola i köket med maten till ikväll. Det blir Nyår i Malmö får vår del. Hoppas jag är mer Happy tills dess! :P
Ciao

Det ska bli ordning och reda..

Vaknade dunder förkyld idag igen! Jag som trodde jag var frisk! Well well...

Igår efter jobbet drog jag och Ola till Ikea och handla en massa förvarings prylar så det kan bli lite ordning och reda här hemma. Sen stack vi direkt på kalas för Olas syrra. Efter att spelat på deras x-box kinekt och sjungit sig hes på singstar kom vi hem och stupade i säng. Hade glömt mitt minneskort så det finns inga bildbevis! :P

Idag ska det fixas och städas. Det är en svinstia här hemma. Så fort jag druckit upp min oboy är det full rulle.





Håller tummarna för att min klänning från H&M ska dyka upp idag men det känns inte så.
Kan i alla fall visa mina andra fynd från rean när jag väl hittat dom i röran! :)

Ciao

Jag lagar äcklig mat och vår kläder

Jobbar ju som sagt idag vilket innebär att jag står för maten. Ni som känner mig eller ni som läst min blogg ett tag vet att matlagning inte är riktigt min grej. Det är alltid kaos när jag kockar!

Hur som helst.. Jag skulle göra Chili con Carne. Men köttfärsen lukta dött djur och inga kryddor fanns och jag brände riset men det blev ändå grötigt!!? Det var riktigt kaotiskt. Ville verkligen bli av med DÖD smaken och det ända jag hitta var Taco sås. I med det men det hjälpte ändå inte. 
Serverade det ändå och min bror sa inget. Själv fick jag dränka maten i 7 kilo ketchup så jag tillslut fick ont i magen! Haha!
Detta är jag i ett nötskal! Taco-chili con carne utan chili med grötigt och bränt ris! MUMS! ;)

Nu sitter jag och kollar på vår kläderna som kommit in på H&M. Vill ha! Men känns lite tidigt att beställa nu kanske? Det dröjer ju ändå ett bra tag innan vintern är över. I värsta fall 3-4 månader! Hemska tanke!
Ändå skönt att kolla på vår kläder och veta att våren faktiskt är på väg..


Gillar verkligen vårens färger!! Längtar så!! Ser minst 4 saker jag kan tänka mig skutta runt i till våren!!!
Någon mer som längtar?? Ut med julen och in med våren säger jag! :)

Christmas Bildbomb

Här är jag!! Om någon undrade var jag blivit av!! :P

Sitter just nu på jobbet efter jag varit sjuk i några dagar. Blev dunder förkyld efter julen och har bara legat på soffan och kollat på serier tillsammans med Ola som också varit sjuk. Ingen bra sak när båda blir sjuka för ingen ville laga mat vilket resulterade i att det blivit godis och hämtmat hela helgen! :)

Igår var vi i alla fall ute och fyndade på rean. Ska visa mina fynd imorgon. Men först en bildbomb från Julafton!













Det var nära att det inte blev något julfirande för vi kom knappt ut med bilen. Men det gick och mina klappar jag fick.  :P

Hoppas alla haft en bra julhelg!
Ciao

God jul!




Nu sticker vi för att fira jul med våra familjer. Om väglaget tillåter! :)
Hoppas ni alla får en bra jul med god mat och fina klappar!
Ciao

Dan före doppare dan

Julkänslan börjar så smått smyga sig på. Vet inte varför men när jag tänker på att det är Julafton imorgon får jag fjärilar i magen! Whats up whit that? 

Dagen har mest spenderats framför Prison Break. Är helt fast. Men vi har hunnit med lite juliga saker oxå. Dom sista julklapparna har slagits in. Jul skivan har gått flera varv och efter vi ätit middag ska jag göra kanderade mandlar! Mums! :)






Gran, klappar och frusen Bamse!

Funderar på att tjuvstarta julen ikväll och låta katterna öppna sin klapp! Nu kom jag på att jag har glömt fixa en julklapp och måste genast springa! :)
Ciao

A dress for me

Hemma från jobb. Thank God med tanke på vädret! Denna gången gick 24 timmar rätt så fort. Tror det berodde på att det var dan, före dan, före doppare dan! Kan inte fatta att det faktiskt är julafton imorgon! Måste försöka komma i julstämning idag. Dricka glögg och äta pepparkakor! Lyssna på massor av julmusik och börja planera morgondagens outfit! :)

På tal om outfit! Jag köpte en liten julklapp till mig själv igår. Såg den på Jennys blogg och gick raka vägen in och beställde den. Fanns bara kvar i stl 36 så den bara MÅSTE passa. Om jag så ska träna röven av mig! :)

Klänning från H&M

Har ni kommit i julstämniing än? Vet inte vad det är som saknas i år men jag ska minsann ta reda på det!
Ciao

Jag träffade en pensionärs jä....

På Media Markt igår så stod jag lite i min egen värld medan Ola stod och pratade om kameror med en snubbe. Was minding my own business och stod och kliade mig på kinden när en jag inser att en gubbe står och glor och faktiskt pratar med mig!

Jag kommer inte ihåg ordagrant vad han sa till mig för jag har malt sönder det i hjärnan miljoner gånger men typ så här:

Gubbe: Här står du och kliar dig!!!!

Jag: Eh.... ehm! Ja!

Gubbe: Ja, jag ser hur du står och river!!!

Jag: eh!!! ok. kanske de!

Gubbe: Vad gör man då????

Jag: eh.. hm.. smörjer sig??

Gubbe: JA! Med Nivea!!


Jag bara tittade på den torra skrynkliga gamla gubben som hade snor droppandes från näsan och gick därifrån. Medan jag gick undrade jag om jag var med i Pensionärs Jävlar eller om han bara va allmänt jävlig!?


21 minus

Nästan minus 21 grader just nu. Är det en giltig anledning att stanna hemma från jobbet för att det är för kallt att gå ut? :)

Här är lite mer vinter pics.









Shoppat klänning

Har precis tryckt i mig en stor Big Mac för vi orkade inte laga mat efter shoppingrundan. Det går dåligt med mitt nyttiga liv nu för tiden! :P Ska ta tag i det efter nyår tänkte jag.

Jag hitta i alla fall en klänning. Svart med krimskrams på sidan från Whoops Fashion på Nova Lund. Gillar min lilla samling av klänningar jag börjar få ihop nu. För bara nått år sen vägra jag ta på mig sånt fjant! Nu älskar jag klänningar! Alla kan ändras! :)






Råkade få med mig en serie box och en film också. Ska strax se It's Complicated och mysa ner mig i soffan med Ola. Prison break får bli någon gång i mellandagarna för misstänker att jag kommer bli fast. Har aldrig sett det men alla säger ju att det är så himla bra! :P

Hoppas ni alla haft en bra Tisdag och imorgon är det bara 2 dagar kvar till Jul! :)
Ciao

kommer ni ihåg detta "julprogrammet" ??

När jag var liten så var där ett program som gick dagen innan julafton som jag ALLTID kollade på. Det var olika djur (utklädda människor) som dansade ballet.  Kom och tänka på de igår och försökte kolla upp om det fortfarande gick. Men Nej. Sånt går väl inte hem hos dagens ungar.

Någon mer som såg det?? Beatrix Potter Ballet

Tyckte alltid räven och ugglan var lite läskiga! Haha!

Nu ska jag slita mig från datorn och bege mig ut på klänningsjakt! Nä, jag beställde aldrig någon klänning för kunde inte bestämma mig! :P Som vanligt!
Ciao

The Cold is giving me a Cold?

Sitter just nu och kollar på pensionärs jävlar. Min axel/nacke håller på att tå kål på mig. Antar att jag går och spänner mig nu när det är så himla kallt! Vem vet!

Efter att jag slutat jobba idag har jag mest tagit de lugnt och spelat tv-spel. Orkade inte göra nått annat. Varit ute och fotat lite och så har jag packat in ännu fler julklappar.
Känner mig lite off. Som om jag går och drar på en förkylning som aldrig bryter ut riktigt. Skit irriterande!

Men men..
Lite pics från idag. Det var så vackert ute att jag fick tvinga mig ut i kylan!






Canon eos 1000d + Canon EF 17-40mm f/4L USM


Ska göra en stor kopp te och sen bädda ner mig under 7 täcken. Här ska ingen bli sjuk! :)
Nght night!

För alla Robert Pattinson Fans

Fjärde och sista Advent och jag är tillbaka på jobbet. Nästan 2 veckor av ledighet har bara försvunnit i ett Huj! Om 5 dagar är det Julafton och dags för julmat och julklappar! Yay!! :)

Hur som helst.. Spamalot som vi såg igår var riktigt rolig. Det hände saker hela tiden och det var så mycket intryck så man var lite hyper när man lämna stället! :P Rekommenderas!

Något jag annars kan rekommendera och tror kan va bra är Water for Elefants. Kommer dock inte förrän i April men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge! ;)


Detta var inget vidare roligt inlägg kanske men känner mig inte så inspirerad här på jobbet. Kommer bättre imorgon! Promise! :)
Ciao

Julklappar

Jag har mördande ont i min axel/nacke idag. Kan knappt röra huvudet. Men ska smörja, ta en ibumentin och använda min vetekudde flitigt och inte gnälla mer om det. :P

Igår kväll kollade vi på Shrek 4 och packade in julklappar. Har en del kvar som jag ska sätta tänderna i strax. Det roliga är att vi skulle dra ner på julklappar i år men jag tycker det ser ut att bli lika mycket som förra året. :P




Får sätta lite fart nu för i eftermiddag ska vi åka och se Spamalot i Malmö. Ska bli riktigt roligt!!
Have a nice day!
Ciao

Vinter promenad

Tog en liten promenad i snön med Ola och katterna innan idag.



Nu kallar gymmet. Pust! :P

Dom goaste Muffinsarna nånsin!

Det blev muffinsbak minsann och jag ångrar det inte. Det var nog dom godast muffisarna (mitt uttal) jag någonsin ätit. Jag letade upp ett chokladmuffins recept i första bästa kokbok. Rotade lite i mina godis gömmor och hittade chokladpraliner och VIPS! så hade jag världens godast, kladdigaste, syndigaste kaloribomber!!







Sluta proppa i dumle och annat skit! I MED CHOKLADPRALINER!!!!! :D

Jag träna inte ens ikväll. Jag har bara legat på soffan och ätit. Först en vildsvinsgryta som Ola gjort och sen mina syndiga skapelser! hihi. Plus en massa julmust! Ho Ho Ho! Snart har jag riktigt tomte mage! :P

Nu ska jag och min glada mage krypa ner i sängen. Får bli en morgon promenad!
Ciao

Vad ska jag göra nu?

Så var man insnöad igen. Det är ett riktigt busväder ute så jag har bara suttit inne och fiset. (inte bokstavligt) Har kollar på film och haft spa så det är inte mycket kvar på min lista över saker att göra när man är insnöad.

1. Ha hemmaspa
2. Kolla på gamla (och nya) filmer och serier
3. Gör egna julkort 20 st är skickade
4. Lägg pussel
5. Baka lussekatter
6. Gör ett pepparkakshus Kolla förra inlägget
7. Mys under en filt och läs en bra bok Allt är slutläst
8. Ha Twilight maraton  (Ola skulle döda mig om jag hade de idag)
9. Spela The sims eller nått annat data/tv-spel
10. Eller kolla på uttråkad.se

Lägga pussel känner jag inte för så jag måste komma på nya saker. :P Funderar på att träna som en dåre och sen baka muffins så jag kan äta dom med gott samvete! Haha
Har ni några nya förslag??

Såg förresten The Backup Plan innan idag. Lite små mysig film men man blir inte sugen på att skaffa barn! haha


Man kanske ska bygga upp en liten studio och fota kanske??
Tål att tänkas på.
Ciao

Pepper cookie house

Har gjort ett pepparkakshus. Ola stod för baket och jag för dekorationerna. Nog bäst för annars hade nog huset blivit svart som mina andra pepparkakor! :P







Bildbomb: Malmö By night

Idag har jag varit ute på julklappsjakt igen. Det gick sådär. Saknar fortfarande en. Men men. Tog en massa bilder när vi var inne i Malmö. Det var jätte mysig stämning. Synd att det var så in i tusan kallt bara.
Gick förbi Musikhjälpen så klart och titta lite men det var för kallt att stå en längre stund så vi stack hem. 

Tyckte faktiskt att det va lite skumt att se Glasburen In Real Life. Allt var så mycket mindre och "kändisarna" var plötsligt vanliga människor. :P








Nu ska vi sticka och träna. Lagom peppad men det kommer väl.
Ciao

Musikhjälpen någon?

Julkort i all ära men när man skrivit 20 st är man rätt trött på det. Tur att det bara är en gång om året. Nu är dom iväg i alla fall. När jag slitigt färdigt med det var det gymmet som gällde och sen har jag bara legat på soffan och kollat på film.

Nu sitter jag och kollar på Musikhjälpen som börjat idag. Måste sticka in till Malmö och spana in det någon gång i veckan. Tycker Musikhjälpen är så himla mysigt och man kan bli lite små beroende av det. :)



Någon mer som gillar Musikhjälpen?? :)

Störigt att man inte har tv vid sängen så man kunde legat och slö kollat tills man somnade. Får väl mysa till det i soffan så länge jag orkar. Man är ju ledig! :D

Night night

Lucia och Ensam Hemma

Dagen började med att Ola lussade för mig och sen åt vi frukost framför tvn. Vi kollade lite på Lucia på svt1 och sen såg vi Ensam Hemma. Ett måste i JulTider. :) 

Sjung med   

Nu sitter jag och funderar på en ny design till mig själv. Blev sugen efter allt fixande med Olas blogg igår. Är sugen på något nytt och stilrent. Tål att tänkas på! :)

Hoppas ni får en bra Måndag!!
Ciao


Weddingdress and snow

Som ni säkert förstår så har jag bestämt mig angående Brudklänningen! Jag kommer behålla den. Det är inte så lätt att skiljas från en sån prinsessklänning! :)

Ola har lagt upp några av bilderna vi tog häromdagen i kylan med klänningen. Det blev en del bra bilder och fler kommer!


Saknar mitt långa långa hår! Thank god för löshår!

Kollar just nu på I am Legend och gömmer mig bakom datorn när dom äckliga varelserna dyker upp! Funderar på att krypa ner i sängen istället för jag är trött och seg efter träningen. Det gäller ju att ladda upp innan Måndagen kommer och slår en med en stövel i pannan. :P

Ciao

Bodyshop kalendern hittills

Ja då var det tredje advent! 12 dagar kvar till jul och 12 luckor är öppnade i Bodyshop kalendern.
Helt ok än så länge förutom två saker.
Har fått ett Schampo med tillhörande Balsam som jag trodde skulle va riktigt bra. Det var det inte. Inte för mitt hår i alla fall. Det blev torrt, trassligt och fett inom två timmar igen.
Så det är inget jag rekommenderar! :)



Idag har jag inte gjort mycket. Hållt på med en ny bloggdesign till Ola, tränat och nu ska jag äta Chilli och softa i soffan. En rätt så typisk Söndag med andra ord! :)

Ciao

New shoes

Det har gått i ett idag. Födelsedagskalas, julklapps jakt, pepparkakshus bygge, städning och så vidare. Sitter just nu och pustar ut. Ola har eldat som en tok så det är lika varmt som i Tropikerna i huset. Svettas ihjäl.
Strax får vi lite besök och vi ska glögga och äta lussekatter hela kvällen! :)

Men innan jag försvinner igen måste jag visa en sak jag köpte idag. Har kollat på dom länge och när jag såg att dom var nedsatta 30 % kunde jag inte stå emot! ;)





Love!!!

Hoppas ni har en mysig Lördag! :)
Ciao

Sneak peak

Har haft en riktigt bra dag förutom det där med dom svarta pepparkakorna. Har städat, tränat, ätit världens godaste lasagne, kollat på Idol (rätt vann) och druckit en massa Julmust!

I eftermiddags var jag och Ola ute i snön och fota också. Det var LAGOM KALLT kan jag säga! Hade ont i skinnet när jag kom in men det var det värt. Det var riktigt kul att vara model i 15 minuter.

Här kommer en liten sneak peak på vad som komma skall!


Nu sover alla i huset och det borde väl jag med. Imorgon är det fullt ös och jag behöver min skönhetssömn! 
Night night

Pepparkaksbak som gick fel

Bakade pepparkakor idag. Det gick inte så bra. Låter bilderna tala för sig själv.






Klockan jag ställt ringde aldrig och jag glömde bort dom totalt!
Så typiskt mig! :P

Dåliga dagar och julklappar

Igår var det verkligen inte min dag. Allt gick emot mig och när min nya dator inte ens ville starta och jag gjorde så tv bilden blev rosa gav jag upp. Vågade inte göra fler blogginlägg för jag var rädd för att radera hela bloggen på nått vis. Så illa var det! Haha!

Denna dagen började jag med migrän men efter en ease tablett, en varm dusch och lite massage var jag redo att ta mig an världen. Det var dags för julklapps shopping!
Så det är vad jag gjort hela dagen i stort sett och jag är väldigt nöjd med klapparna! :)

Nu är jag seg som tusan och funderar på att gå och lägga mig medan Ola kollar på våldsfilm där nere! Föredrar en varm säng och en super smörig kärleksroman framför de! :P

This is me Today


Har ni handlat färdigt julklapparna än??
Tycker det är skönt att vara färdig i god tid och slippa julstressen.

Nu kallar min romantiska bok på mig!! :D
Night night

Dags för Onsdags mys

Har varit helt mör i skallen hela dagen! Så fort det blir för mycket intryck blir jag helt nollställd och vet knappt vad jag heter! Ni skulle sett mig när jag skulle tanka på väg hem från jobbet. Jag snurra flera varv på macken för min hjärna koppla inte hur jag skulle köra för att få tanken på rätt sida! Folk måste trott jag var full! Haha

Nu har mannen stuckit iväg i alla fall och jag har hela huset för mig själv vilket innebär Twilight Frossa! När jag kolla på Eclipse i Fredags kom det hela tiden kommentarer om hur töntig filmen är. Han ser inte alls det fantastiska i den! Karlar! :P

Så nu ska jag se den igen utan oförstående kommentator! :)





En sak jag önskar mig

När folk hör att jag bara jobbar två dagar (dygn) i veckan tycker nog många att det låter som rena drömmen. Det är det inte idag. Syskon i all ära men även dom kan vara en riktig PAIN IN THE BUTT!
Försöker verkligen ha solen i magen och tänka glada tankar istället för att smida lömska planer som innefattar klipullver i sängen och surströmming som ska gömmas så den aldrig hittas.

Så över till nått roligare.. Min önskelista som jultomten ska ha!!
Jag har inte kommit på så himla mycket just nu. Det är mest pengar, presentkort och en vågtång! Vet inte om såna är "ute eller inne" men jag vill ha en!!! :)




Tycker håret blir skit snyggt med en sån. Ni kan kolla HÄR!
Inte världens bästa bild men ni fattar! :P Orka inte leta efter bättre!

Har ni förresten lite förslag på bra julmusik?
Tipsa på Olas blogg så vi har nått bra att lyssna på under ledigheten!!
Night night!

Ny dator

Igår gjorde jag något väldigt impulsivt! Jag köpte en ny dator! Det är så himla skönt att äntligen ha en laptop igen men denna gången fick det bli en mini-pc. Skit smidig att ta med sig!! I love it!!! :D



Idag jobbar jag som sagt! Har ca 18 timmar kvar på mitt pass. Sen är jag LEDIG!!  Usch vad jag längtar! Jag har så himla mycket planer över vad jag ska göra då!
Ska på fotoäventyr med picknick korg. Jag ska julhandla och dricka mängder med glögg! Åka skridskor och vara uppe hela nätterna och spela tv spel! Haha!

Med andra ord blir detta ett tidigt jullov!
Tills dess underhåller min bror och min lilla dator mig!

Ciao

Nu är det jul i stugan

Tiden går alldeles för fort. Tyckte jag precis kom från jobbet och imorgon ska jag tillbaka igen för ett nytt 24 timmars pass. Puh säger jag bara!

I Fredags morse skedde en liten olycka. Ola skulle krypa in under mitt täcke men jag tolkar det som att han försöker sno mitt täcke och helt plötsligt kolliderar våra skallar. Det kändes som skallen sprack och om jag öppnat ögonen istället för att gömma mig i kudden hade jag nog sett stjärnor.
Sen dess har jag haft världens bula och huvudvärk. Men det som inte dödar, härdar! :P

Sen har jag mest jobbat, tränat och julpyntat. Nu är granen uppe och det är så himla mysigt. Nu känns det verkligen att julen är på väg!! :)






Såg oxå att jag hamnat på blogg.se så får ta itu med alla kommentarer så fort jag kan. Känner att jag hade behövt några timmar extra på dygnet för det är så mycket jag vill hinna med! :P

Nåja.. Nu får jag väl hoppa ner i sängen så jag orkar jobba! Sen är jag lång ledig! YAY! :)
Night Night


Jobb

Jobbar större delen av helgen så det blir en liten bloggpaus, så länge får ni hålla tillgodo med denna bild :)

10 saker att göra när du är insnöad

Solen tittade fram precis och det var hur vackert som helst men nu vräker snön ner igen. Tror minsann jag ska dricka glögg, äta en lussebulle och se Gilbert Grape. Aldrig sett den innan! :)



Någon mer som sitter inne och inte har något att gör?
Här är en lista på 10 SAKER DU KAN GÖRA OM DU ÄR INSNÖAD!

1. Ha hemmaspa
2. Kolla på gamla filmer och serier
3. Gör egna julkort
4. Lägg pussel
5. Baka lussekatter
6. Gör ett pepparkakshus
7. Mys under en filt och läs en bra bok
8. Ha Twilight maraton (om man nu gillar de)
9. Spela The sims eller nått annat data/tv-spel
10. Eller kolla på uttråkad.se

Coldplay - Christmas Lights

Det är busväder Deluxe idag. Skönt att jag hann komma hem från jobbet innan de satt igång i alla fall! Så man får underhålla sig bäst man kan inomhus idag!

Sitter just nu och lyssnar på Coldplays nya jullåt. Lite små mysig! :)



I dagens kalender lucka var det en Cooling foot lotion så jag funderar på att ha ett litet hemma spa och prova mina två Bodyshop produkter.
Lika bra att göra sånt när man ändå inte kan bege sig ut på vägarna! :)

Hoppas det inte är lika dåligt väder imorgon för jag måste ut och köpa Eclipse!! Som jag har längtat efter denna film!!! Yay!!!

Någon mer som längtat efter Eclipse? :P

Olas julkalender

Vaknade till ett snökaos idag. Det var bara att hoppa upp ur sängen och ut i snön och gräva fram bilen!
Men först öppnade jag så klart lucka 1 i min julkalender. Det var ett litet schampo som kom i rättan tid. Har använt ett billigt schampo några dagar så mitt hår är ett enda trassel.

Har ju gjort en kalender till Ola oxå! Köpte en färdig kalender att hänga paketen i för jag orkade inte göra en sån själv! Dock fick dom tunga stå på golvet! :P






Idag fick han låsspray till sin bil! haha!
Inte super kul kanske men han kan ju inte få toppen paket varenda dag! :P

Har ni någon julkalender i år??