Skjorta, tårtbit och no inspiration!

Åh.. var tog denna dagen vägen?? Minns knappt vad jag gjort ens. Well well.. Köpte en ny skjorta i alla fall. Fick spel på min garderob häromdagen och rensade ut ett helt ton med kläder jag inte använder längre. Så nu håller jag på att fylla på garderoben igen! Jobbigt är det! ;)

Nu sitter jag och klappar mig på magen efter jag krängt en "liten" onyttighet! Nyttig och duktig ska jag vara i ett annat liv. :)

Funderar på att skicka iväg lite bilder på framkallning. Får se om jag orkar. Blir antagligen film och ryggläge ikväll igen. Jag har blivit en riktig lat fis!
Någon som har lite energi över kan gärna skicka till mig!
Vilket inspirerande blogg inlägg! :D
Ciao

Lite blandat från bröllopet

Kom på att jag borde ladda upp lite mer bröllops bilder här på bloggen för mina kära läsare som inte fått nöjet att se bilderna på Facebook. :)
Så här kommer lite ditt och datt från den 10 juli!! :)


Helgen som gått.. Måndag igen!

Så var det Måndag igen. Var i hela friden tog helgen vägen? Poff sa det bara så satt man på jobbet igen. Min enda drivande tanke just nu är att när jag går av mitt pass imorgon är jag ledig i 5 ljuvliga dagar! :) YAY!

Helgen bestod av festligheter. Först ett bröllop som var helt annorlund vårt men fint på sitt sätt. Bröllopet ägde rum på ett slott och sen flödade skumpan medan folket minglade och åt godsaker som serverades. Det var tal, bröllops bingo, god mat, öppen bar, dans och trevliga gäster. Har jag hört i alla fall. När varmrätten serverades mådde jag pyton så jag fick avbryta den festliga kvällen.
När jag kom hem intog jag ryggläge med en bra film och sen lite sex and the city. Kändes inte alls kul att få åka hem men nöden har ingen lag! :P

Bild från vigseln som Ola tagit. Jag orkade ha med min kamera. :P


Igår va det avsked/födelsedags kalas för Olas kusin som ska till Peking. Det bjöds på kanon god mat och jag kände att jag fick ta igen de jag missa i matväg dagen innan och tog ett extra stort lass! ;)
Sen när vi kom hem var det ryggläge i soffan som gällde igen. Såg A night at the Roxbury. Så himla skön film med världens bästa musik!! :)
Nu sitter jag som sagt på jobb och ska strax iväg på nått musikuppträde med min bror. Får se hur de blir! :P
Ciao

Bumpy ride

Uppdaterar er om gårdagen senare.. Ska iväg på avsked/födelsedags kalas nu. Spelar Mohombi och försöker vakna till liv lite! :P

Bröllops outfit

Här har ni dagens outfit! Ska snart bege oss till bröllopet och konstigt nog har vi mer fjärilar i magen idag än när det var vårt eget bröllop. Just nu kan jag inte andas i klänningen. Måste ha svällt upp sen jag prova den sist. Men vill man vara fin får man lida pin.

Nu ska jag leta upp min gamla kompakt kamera och göra mig färdig.
It's time to go!
Ciao

My friday

Ja.. då var dagen nästan slut. Bara ca 9½ timme kvar tills jag slutar!! :)
Då ska jag hem och snoffsa till mig för det är dags för bröllop imorgon. Just nu ser jag mest fram emot min outfit men det kommer säkert bli kul. Hoppas min mage slutat bråka med mig tills dess bara. Måste börja äta bättrre så jag slipper se ut att va gravid i 6 månaden. :P Hatar min svullna mage efter skräpmat!
Måste bli bättring! Skärpning! Sista chansen nu! :)

Dagen har varit lugn. Spelat kort med min bror och så. Det blev familje pizza hos päronen till middag och sen en tv kväll med dom. Nu ligger jag i övernattnings lägenheten och känner mig nästan som hemma bland mina gamla möbler som min bror köpte när jag flytta.

Well well.. Time to sleep! Kommer inte va snyggare än bruden på bröllopet om jag inte får min skönhets sömn! ;)


1. Familje pizza  2. Bamse   3. Bloggar i sängen  4. Fullmåne ikväll (?)


Godnatt! :)

Vardags mojs...

Goddagens!!
Idag må ni tro att jag är trött och seg. Har lagt i en madrass i vår säng och jag sov som prinsessan på ärten. Illa. Riktigt illa. Så nu sitter jag här på jobbet och kämpar för att hålla mig vaken med Vecko Revyn, bok, bloggen och lite sockerkick i form av godis båtar! :)Ska sätta mig och uppdatera mig lite om vad som hänt i bloggvärlden medan jag varit borta. Hoppas på lite nya bloggar att lägga till på BlogLovin som man kan följa nu i höst. :)

Om ni har några blogg tips så tar jag gärna emot dom!

Hade egentligen tänkt uppdatera er lite mer om vad jag gjort i sommar men glömde min externa hårddisk med alla bilder hemma.. så det blev inget med de! :P Så känner att jag har lite blogg torka nu. Tar väl lite tid innan man kommer in i bloggandet igen! :P

Well well.. nu ska jag äta hemmagjorda hamburgare med min bror!
Ciao

Från och med Du

Precis kommit hem från Malmö festivalen där vi såg Oscar Linnros! Han var absolut inte bättre än Jonathan Johansson som vi såg i lördags men han funka.. :P Helt ok!
Efteråt stack vi till Mc Donalds och svulla och sen rulla vi hem till soffan där vi nu ska ligga och dega framfr Csi Las vegas. Ahh.. Life is Good!
Nu kallar sambon. Måste springa!
Ciao

Bröllops bildspel

Tro nu inte att jag försvunnit igen för här är jag!! Har bara haft fullt upp med att göra ett bildspel från bröllopet. Herre min skapare vad det var svårt! Haha! Trodde det skulle gå på två minuter men ack vad jag bedrog mig! Nästa gång lär det gå fortare för nu fattar jag. Har precis laddat upp mitt första klipp på Youtube någonsin. Någon gång ska vara den första!! :)

Här kommer alltså klippet.. Enjoy och ha lite överseende med mig för det är mitt första bildspel någonsin faktiskt! :P

Sommaren som Fru Andersson

Var har jag hållt hus?? Det är inte bara ni som undrar det utan även jag. Jag tog helt enkelt sommar lov. Jag hann inte ens meddela mina läsare för det kom så plötsligt. :)

Men här är jag! Utvilad, inte så brun men glad ändå och med ett nytt efternamn! :) Andersson.. det kommer ta tid att vänja sig! Andersson... hmm..!
Well well.. ska sätta mig med bröllops bilderna och skapa en riktig bröllops bomb till bloggen! :D
Så länge får ni se lite bilder från sommaren! Det har inte varit en lugn stund! Efter bröllopet blev det en hel del roadtrips med med våra kameror i högsta hugg! :)
Enjoy!