Tiden går fort när man har roligt!

Har inte haft tid att blogga nu i helgen för det har varit fullt upp med besök av svärföräldrar, promenader, god mat och shopping!! En bra helg med andra ord!! :) Om en timme kommer I Taket lyser stjärnorna på tv. Den ska jag minsann se!! :)
Hoppas ni alla haft en bra helg!! Nu ska jag prova min nya Twist Stepper!! :)
Ciao

My Bike is a pain in the But

God förmiddag kära läsare!!
Sitter just nu och lyssnar på Aerosmith medan jag kollar på olika Side Stepper maskiner. Har hittat en som jag är sugen på att köpa. Är skit trött på att cykla. Ni anar inte hur ont i häcken jag har. Hata Cykel sadlar!!
Smidigt som attan verkar det. Bara ställa sig framför tvn och trampa på och glömma vad man egentligen gör. Det är därför jag bär fram cykeln till datorn så jag kan se Sex and the city under tiden. Det går bättre då! :P
Nä nu får vi snart besök så får väl göra en snabb städning! :P
Ciao

Nobody's perfect

"Råkade" handla LITE onyttigheter innan. Skyller på att jag var hungrig. Så nu har jag cyklat 1,2 mil och gjort lite situps så jag kan äta med gott samvete. Hehe.
Så här har ni min kväll i bilder. Träning - Mys - Godis och glass
Första bilden är hel skön! Haha Vad i hela friden gör kära sambon?
Well well.. Hoppas ni får en bra fredag och en lite nyttigare än min! hehe
Ciao

Nytt internet och farliga kakor

Fy vad blogg.se har strulat men nu verkar det fungera som det ska igen!!
Igår fick vi nytt internet!! Jippi Shippi!!  Inget mer usb modem!! Så himla skönt att slippa den skiten!!
Sämre får man faktiskt leta efter. Men antar att det inte funkar som det ska i med vi bor där vi bor.
Tur jag hitta Ice.net!! Annars hade jag nog slitit av mig håret till slut.
Idag är det jobb och det är lugnt som vanligt. Min bror sitter vid sin dator och jag vid min. :P
Har precis fikat och då kom mamma med dom nya Ballerina kexen.
Usch säger jag bara. Jag åt EN men jag ville äta HELA paketen. Skit goda!!
Nu ska jag fixa lite med bilder i Photoshop. Hoppas ni har en bra fredag! :)
Ciao

Good start

Denna dagen har börjat så himla bra. Gick upp lite efter 7. WOW. Vid 8 gick jag ut och fotade soluppgången som var skit fin. Sen hjälpte jag sambon skrapa bilen och sen skotta jag en massa medan jag snacka lite väder och vind med grannen.
Efter det blev det frukost och då gick världens härligaste feel good film på tv. Linas kvällsbok. Helt underbart härlig är den!! :)

Nu ska jag röja som tusan i huset och sen ska jag nog ut och gå eller kanske pyssla! Får se vad denna dagen har med sig helt enkelt! :) Först ska jag dock spana in det nya på blogg.se. Kul med lite förändring!

Kvällens entertainment

Min snö kom men någon storm har jag inte sett röken av. Visserligen bor vi rätt skyddat! :P
Har kollat på sällskapsresan ikväll och drömt om varmare tider. Så himla skönt det hade varit att sticka utomlands nu!! Lämna kalla Sverige!

Längtar till imorgon. Känner på mig att det kommer bli en bra dag!! :)

Nä sängen kallar!
Ciao

Monkey Love

Sitter och äter frukost medan jag väntar på snö ovädret. Var blir det av?? Jag som ville sitta inne och mysa och titta på när snön yrde utanför fönstret. Nåja.. det kommer säkert. :)

Man kanske ska passa på att gå ut och fota innan det kommer? Får se..
Ska i alla fall göra en låååång lista med saker jag ska göra idag. Här ska ingen ligga på latsidan. Möjligtvis katterna. Kan ju inte tvinga dom dammsuga precis.  :P

På tal om lat...
Lite bilder på Timell med apan Lars. Sambons gosedjur när han va liten är nu Timells stora favorit.

Natti Nutti

Efter jobb blev det KANON GOD middag som sambon gjort. Soppa och ostmuffins. Mumsfillibabba!! Sen blev det träning tills jag fick huvudvärk och har bara legat på soffan resten av kvällen. Nu ska jag lägga huvudet på kudden. Kan inte tänka riktigt klart. Tror det beror på att jag var uppe så tidigt i morse. Mmm.. inte nyttigt alls! :P

Godnatt!!

The sims 3

Har vunnit en auktion på Tradera. Det blev ett The sims 3 spel för 270:- [ 400-500 i butik ]
Ett kap med andra ord!  Jippi!!! :)
Det blir synd om sambon när det anländer för han kommer inte se mig på flera dagar! :D


Fy katten va kallt...

Fy katten va det var kallt idag. Trodde fingrarna skulle trilla av när jag skrapa bilen - den som knappt ville starta idag. Inte ens stereon ville gå igång förrän det blivit lite varmare. Brr..

Man är lite rolig faktiskt. När det är gröna vintrar vill man ha snö och kallt. När man får de vill man ha det varmare. När man då får det varmare och det slask som följer med vill man ha snö. Haha. Aldrig är man nöjd.
Just nu vill man bara ha vår.. och när våren och sommaren kommer säger man "Usch va varmt det är" Haha

Well well.. Här kommer lite snöiga katt odjur!!

Goodnight sweethearts

Så.. Här kommer bilder på det färdiga resultatet. Det är ju fortfarande gult men det botar vi med lite silver inpackningar. I like it i alla fall! :)



Ikväll har jag käkat chili con carne, storhandlat [ bildbevis här ], cyklat på min tränings cykel och skrivit ett vykort som jag ska skicka imorgon. Ja hör och häpna. Vykort!! Fick ett på posten idag och blev så himla överraskad. Vem skickar kort nu för tiden?? Så himla trist egentligen. Jag tror jag ska kort bomba alla jag känner bara för de. haha. Mer vykort åt folket!!!!

Nä nog med mitt snick snack.
Sängen kallar. Usch vad jag saknar min bok. Måste skaffa en ny. Förslag??
Ciao och godnatt

Pepsi goes bootylicious

Så, då var håret fixat. Är rätt nöjd faktiskt. Längesen jag va de efter ett frisör besök. Fick t.o.m sitta i massage fåtölj så det kanske är därför jag känner mig så glad, avslappnad och nöjd? haha
Bilder kommer sen.

När jag satt där och blev knådad läste jag lite skvaller tidningar och fick syn på lite bilder från Pepsi's nya reklam med Beyonce och Jennifer Lopez tillsammans. Men oavsett hur bra reklam dom gör kommer jag alltid föredra Coca Cola! :P


Är du ett Coca cola eller Pepsi fan? :D

Snoozer chick

Det var inte lätt att ta sig ur sängen idag [ i'm a snoozer chick ]. Men när tv-shop började sända fick jag ge mig. Måste försöka börja gå upp när Sambon ska till jobbet. Kan ju inte sova bort halva dagarna.
Ska till Frissan snart innan jag börjar jobba. Vill nog få bort det mesta röda. Tror jag. Ah jag vet inte. Jag låter min nya frisör bestämma. Haha

Nä kan väl inte sitta här mer. Måste göra mig i ordning och packa ihop mig.
Är faktiskt lite nervös inför frisör besöket. :P Hoppas det blir skit snyggt!
Wish me luck!


Sunset

Så var snart denna Söndagen slut. Har inte gjort så himla mycket. mest softat! Men det är de Söndagar är till för. :)  Ikväll är det film som gäller [ mycket för tillfälligt ]. Antingen Kalenderflickorna eller Galen i kärlek. Båda riktigt bra filmer så det är svårt att välja för givetvis sänds dom samtidigt.

Bjuder på lite solnedgångs bilder jag tog häromkvällen. När jag såg solnedgången insåg jag att det gällde minuter innan den var över. Hoppade i mina fejk uggs och sprang ut och fotade i mysbyxor, bh och en kofta som inte gick att knäppa. Jag hoppas inte grannen såg mig. Måste ha sett konstigt ut. Men vad gör man inte för konsten? ;)


Förresten.. Det blev inget The sims 3 på tradera. Det blev dyrare än i affären. Fattar inte hur folk tänkte där? Man vill ju ha det billigare. Så funderar på att beställa det istället.
Nu ska sambon och jag kolla på filmen. Det blir galen i kärlek! :)
Ciao

Sunny redhead sunday

Håret ser bättre ut nu. Tycker nästan jag passar i det rödaktiga håret. :P Men jag ska ändå till frissan imorgon. Får se vad som händer där.


Idag ska jag träna. Har inte gjort det på flera dagar. Har börjat slarva en massa med godis och sånt igen. Mest för att jag var deppig över håret men nu när det är över ska jag skärpa mig.
Det är faktiskt inte så gott längre med choklad och lösgodis. Extremt sött och sen får man ont i magen. Ingen hit alls. :P

Well well.. Annars händer inte mycket kul. Ska sortera papper och lite såna "nyttiga" saker. Tvätta och så... Håller även koll på en Tradera annons. The sims 3 är det som gäller. :) Skulle lagt bud igår egentligen men skrev fel lösen så många gånger att jag blev spärrad. Hehe. Då va jag INTE glad. Så jag missade de spelet men som tur va var där ett annat som gick ut idag. Håll tummarna för mig. :)

Nä. Nog med mitt tråkiga ordbajsande. Hoppas ni alla haft en bra helg och får en fortsatt bra Söndag.
Ciao pussgurkor

Här har ni mitt hår

Längtar så tills jag ska till frissan. Ska inte gå till min vanliga för hon hade blivit tokig på mig. Vet inte hur många gånger hon har räddat mitt hår från katastrof men ändå fortsätter jag. Hehe
Jag vill helt enkelt inte lära mig!:D


I'm a Redheaded woman

Igår gav jag mig på en avfärgning.....
Ni skulle se mig nu!! Jag ser ut som Pippi Långstrump i mitt nya röda "fina" hår. Så fort jag ser min spegelbild blir jag helt chockad. :P
Jag vågar faktiskt inte pilla med det mer själv så har bokat frisör tid på Måndag! :P
Lägger kanske upp en bild på hur det ser ut imorgon. Nu ska jag återgå till mitt deppande! Jag hade förväntat mig vara ett blont bombnedslag nu ju.. attans järnspikar! :P


Feels like Saturday

Ny dag - Nya tag!
Tycker det känns som Lördag idag. Ingen aning varför. Känner mig helt förvirrad på veckodagarna för tillfälligt. Men det är ju inte illa med Lördag två gånger! :)

I natt drömde jag att sambon ville elda upp Timell. Grymma människa. Känner mig lite irriterad på Ola idag bara för det. Hehe. För nått han egentligen inte gjort. Stackare! :P
Fast just nu förstår jag honom. Timell har allvarlig damp idag.

Timell drar i data sladden, rycker lite i mus sladden, sprätter i soffan och vi skäller på han. Han gömmer sig i två sekunder och sen kommer han fram och börjar jaga sin egen svans, försöker klättra på väggen och sen upp och ner för trappan hundra gånger. Sån energi skulle man haft! Men då hade man väl blivit inspärrad för gott! :P

Nå ja.. Snart slipper jag se hans cirkus konster. Ska bege mig in till "stan" och köpa hårfärg och låna lite böcker på bibblan.

Här kommer Dagens Frukost och Gårdagens kvälls film. I Love Juno!!
So long babes!
Ciao

Lat mask

Shit!! Var tog denna dagen vägen?? Katterna ligger i sängen och kollar anklagande på mig för att jag bara suttit vid datorn. Hmm.. Man får faktiskt lite dåligt samvete så jag får väl slita mig och leka med dom. Måste väl laga middag och träna lite oxå. Göra lite nytta innan dagen är slut helt. Usch. Hatar slösa bort tiden vid datorn. ÅNGEST!

Tänkte visa ett fynd jag gjortde härom dagen som jag glömt visa.
Hittade en vinterjacka för 200:- Yay!
Inte världens hetaste men jag är jättenöjd! Nu slipper man frysa häcken av sig! :P
Nu ska jag minsann vara effektiv!! Hej och hå!!
Ciao

Nyttiga Petra

Snön bara vräker ner idag. Hade tänkt vara lite flitig och ta en promenad men det tar minst sagt emot när man tittar ut. Brrr!! Det blir nog lite The sims istället! Haha

Ställde mig förresten på vågen imorse.. Fick en smärre chock. Tror den är sönder eller så är den bara elak och visar fel siffror. Enligt min bus våg har jag gått ner 4 kg på 2 ½ vecka. Jag undrar var dom kilona har suttit någonstans för det syns inte?

Visserligen har jag ändrat min livsstil helt. Jag äter inget skräp längre. Bara mängder med frukt och grönt och cyklar och tränar nästan varenda dag. Visserligen... Men ändå! Kan inte vara hälsosamt att tappa dom så fort. Jag som var beredd på en fight här. Well well.. Man ska väl inte klaga!

Nä.. nu är det nog dags för lite lunch! Magen kurrar! :)

Kvällens film.

Denna kom på posten idag från LoveFilm.
Får se om den är nått bra. Om den är en hit eller shit! :)


Sleeping beauty

Idag av alla dagar, när jag tom behövde komma tidigare till jobbet, försov jag mig. Så himla typiskt. Jag som hade tänkt se Vakna med The Voice och äta min hemma gjorda müsli. Men icke. Istället blev det panik. På med gårdagens kläder och ut genom dörren. Irriterad, frustrerad och med 2 kg John-Blund sand i ögonen susade jag till Tomelilla.

Får skylla på att jag inte kunde somna efter jag läst ut min bok och sen låg vaken halva natten och grubbla. :)

Idag händer inte mycket. Min bror sitter vid sin dator och jag vid min. Försöker göra animerade gif bilder. Min dator gillar det inte alls. Den är för klen för Photoshop. Suck.  Men men..

Ska göra lite Lunch nu. Det blir tonfisk sallad med ägg. De ni! ;)
Ciao

Det där med vuxenpoäng

Ikväll har sambon och jag varit väldigt vuxna. Vi har storhandlat. Vi använde tom vagn. GALET!! Vi brukar envisas med att ta korgar. Typ 3 stycken. Riktigt jobbigt är det. Men idag insåg jag att den tiden är förbi. Vem orkar bära på en massa korgar när det finns en sak på hjul? Stupid stupid! :P

Väl hemma har jag stoppat all big pack köttfärs i påsar och efter jag samlat in dom vuxenpoängen tyckte jag det var lika bra att casha in lite till. Jag gjorde min egen müsli.



Jag är så impad av mig själv så det är inte sant. Men samtidigt känner jag mig gammal och grå.
Tror jag måste göra nått jätte barnsligt.

Typ dansa runt med trosorna på huvudet till MC Hammer. Haha. Vilken syn!

Nä nu ska jag träna lite och sen ska jag krypa ner i sängen och läsa lite!
Ciao Ciao!

Time for a change

Sitter just nu på jobb och filosoferar. Surfar rundor och läser bloggar.
Sitter och kollar på en massa löshår oxå. Är lite trött på mitt korta hår och vill ha långt hår. NU. Är dessutom lite sugen på att färga igen. Vill göra radikala förändringar. Sist färgade jag det svart och det ångrar jag lite. Skulle lyssnat på vad jag själv ville istället för alla andras åsikter.
Jag vill fortfarande ha ljus brunt / ask blondt hår. Prova i alla fall. Man måste ju få lov att göra lite misstag här i livet. :P

Men jag kanske fegar ur! :P Dock ska jag prova löshår i vilket fall som helst! :)
Nå väl. Får se vad som händer! :P
Någon som har erfarenhet av löshår som kan ge en lite tips om vad och var man ska köpa?
I need help! :P

Prövningens tid



Sitter just nu och kollar på Johan Falk och äter mina förbannade morötter. Har sånt himmla godis sug så det finns inte. Jag vill ha Marabou!!
Sambon sitter och knaprar på chips. Det låter som ljuv musik i mina öron när han sitter där och smaskar. Kras kras smask smask.
Försöker få till samma ljud med min morot men det blir ändå inte samma. Det enda som motiverar mig att tugga vidare just nu är att vågen visar mindre och mindre siffror.

Beach 2010 - here i come!!! ;)

För övrigt händer inte mycket. Var på kalas hos sambons farmor och det serverades kakor, tårta och godis. Svårt att stå emot alla lockelser.  Mina första nyttiga veckor har gått [ för ] lätt men nu har jag kommit in i prövningens tid. Nu är det bara dom starka som överlever!! ;)

Nä.. Johan Falk kallar på mig!
Ciao

My Crib!!

Tänkte bara slänga upp lite bilder på hur jag bor. Man får ju passa på när det är nystädat. :P
Igår va vi och köpte lite blommor och krimskrams till huset. Det va lite naket efter alla jul saker men nu känns det bättre! :)  Har snart bott här i 2 månader och jag trivs så himla bra. Har nästan glömt hur det va att bo i en liten etta på 31 kvm.
Tack och lov att man inte bor där längre! :P

Tulpanens dag

Idag är det jobb. Det var inte lätt att ta sig upp ur sängen men jag klara det! Jag är "lide" stolt! Hann till och med att platta håret och kom ändå i tid till jobbet! Inte illa alls! :) Today's gonna be a good day!

När jag satt och käka lite frukost hos mina päron hörde jag på radion att det var tulpanens dag idag. Jag som älskar tulpaner måste nästan köpa en bunt på vägen hem sen.

Bilder från WeHeartIt

Läste att Tulpanens dag till och med fyller 20 år i år. Floristelever delar tydligen ut tulpaner till förbipasserande i större städer. I år är det i Stockholm, Göteborg, Malmö, Kalmar, Jönköping och Härnösand.
Dessutom är svenskarna världmästare på att köpa tulpaner! Go Sweden! ;)

Bilder på en tulpan odling. Skit coolt!! :)


Nä. Nog om tulpaner. Man får väl jobba lite nu! :D
Ciao

New year resolutions!

Igår kväll kom sambon hem med en ny träningsbänk. Vårt nyårs löfte är att 2010 ska bli det nyttiga och hälsosamma året. Än så länge har det gått bra. Rätt mat och massor av träning. Det har till och med börjat visa lite framsteg på vågen! :)

Så i alla fall.. Det var de vi höll på med igår kväll. Bygga ihop den med hjälp av världens sämsta beskrivning! Timell skulle givetvis också hjälpa till som den händiga man han är.


Sambon säger att jag kommer kunna göra bra rump övningar på den här.
Jag ska få en häck av stål. De ni!! ;)


Hur går det med era nyårs löften? Har ni några? I så fall vad?

Krasslig mys dag

Sitter just nu invirad i mitt duntäcke i soffan. Kollar på Sex and the city säsong 1. Är inte så trött som jag trodde jag skulle va trots att jag läste till klockan var 3 i natt. Jag hade nog fortsatt om inte sambon klagat. :P
Boken är farligt beroende framkallande!
Idag ska jag bara ta det lugnt. Har fortfarande ont i halsen och va lite febrig igår så det står inte mycket på schemat mer än Te och Satc.
Har förresten fått en ny favoritlåt. Lyssnade igenom lite John Mayer på spotify igår och blev helt förälskad när jag hörde den. :)
Nu ska jag återgå till tvn. :)
Ciao

Tänk er ett liv utan dessa tjejer!!

Sitter just nu och snaskar på lite apelsin klyftor och mörk choklad medan jag kollar på Sex and the city - The Movie. Charlotte sket precis på sig! Haha
Kom på att det var evigheter sen jag såg Satc så kände att det var dags för en ny dos. Världens bästa serie. Tycker synd om alla dom som inte får "växa upp" med dessa tjejer.
Varför sänds det inte på Tv längre?

Mer snö!!

Goddagens kära läsare!
Känner mig lite krasslig så har bara tagit det lugnt idag. Legat i sängen och myst med katterna medan jag kollat på Sällskapsresan - snowroller! De e grejer de! :P
Efter de har jag försökt ta tag i saker och ting här hemma. Tvättat lite och så men det är segt.

Var ute med katterna innan idag. Kände att vi behövde lite frisk luft efter bara legat i sängen och fisit. Dom då. Inte jag! :D  Tog kameran med mig och fick lite bra bilder på dom små busarna.
Timell bara älskar snön medan Alfons tycker den är kall, blöt och jobbig. Jag håller med Alfons. :P


Sitter just nu och lyssnar på John Mayer. Han är skit bra. Funderar på om jag ska försöka röja här lite till ljudet av hans vackra stämma! Mmm.. Det lät som en bra idé!

Ciao

Just so You know

Ny header!! Men jag vet inte vad jag tycker. Får pilla med det mer imorgon.
Nu ska jag mysa lite med sambon för det är ju trots allt vår 1 ½ års dag idag. På riktigt denna gången. :P

Bjuder på en av mina favo låtar och hoppas ni får en bra kväll.
Ciao


Foto inspiration

Måste tipsa mina läsare om en underbar inspirerande foto sida. Weheartit.com.
Det kliar i hela kroppen när jag ser alla fina bilder och jag vill bara fota fota fota. :)

Lite vår bilder jag hitta...

Dåliga vanor

Är mega trött idag men jag får skylla mig själv. Har börjat läsa när jag ska sova fast jag vet att jag blir fast och inte kan lägga ifrån mig boken. Boken är så spännande så jag hade kunnat läsa tills solen går upp.
Läser Stephenie Meyers nya bok Genom dina ögon. Är inte mycket för science fiction men jag är hooked. Har insett att det kan handla om vad som helst bara det är en massa Love i storyn. :)
Det är farligt med böcker. :P
Kan inte fatta att jag hatade att läsa innan. Nu kan jag bli helt fast i den världen och vill knappt göra nått annat!
Är ni oxå en bokmal  [ i  perioder ] som jag?

Game night

Idag är det en seg och lat söndag. Inget går som jag vill alls. Känner bara för att dra täcket över huvudet och vänta på måndag. Men så kan man väl inte göra antar jag.

Igår var det spelkväll hos sambons syrra. Först beställde vi thai mat [ åt så jag fick håll ] och sen spelade vi TP och Med vild gester. TP var ingenting för mig. Bara en massa litteratur och sport frågor.
Så jag höll mig till att kasta tärningen och skratta åt "gamlingarna" som inte kunde läsa i det dämpade ljuset. Även sambon hade allvarliga problem. Han läste "fyrtioåriga Hedvig" när det stod "fyrtåiga Hedvig". Alla fick sig ett gott skratt.

När klockan var halv ett gav vi upp med spelandet och begav oss hem. Väl hemma så var lille Timell försvunnen men efter en stund hörde vi hans skrik. Stackaren var utelåst i bus vädret och hade varit de i tio timmar så det var en liten is pinne som kom in. Timell brukar bara va ute när vi är med i med han är så liten och med tanke på alla kattätare som bor i skogen.

Nä. nu ska jag gå och snickra ihop ett kollage över året 09.
Man har ändå gjort en del när man tittar tillbaka! :)
Hoppas ni har en bra söndag.
Ciao

Saturday

Usch jag är så himla seg idag! Sambon bara studsar upp ur sängen och drar mig med när jag egentligen hade kunnat ligga kvar en timme... eller två! :)  Jag är ingen morgon människa för fem öre!

Efter frukosten [brände mig på bullplåten] tränade vi och det var super mega kanon segt. Skulle cykla en mil men det tog en evighet men till slut klara jag det. Är lite stolt över mig själv att jag inte gav upp. Ville bara gå och lägga mig i sängen hela tiden och dra täcket över mig! :)

Nu ska vi snart in till Lund och shoppa lite och sen ska vi till sambons syrra och äta middag och spela spel. Det blir Med vilda gester. Undrar om mitt lag kanske kan få lite handikapp i med jag bränt armen på bullplåten? Försöka kan man ju! Om Jag fladdrar lite med ögonfransarna och blinkar med mina bambi ögon. Mjo det skulle nog gå hem då! Hehe.
Men jag behöver egentligen inte nått handikapp. Jag är redan kick ass på spelet! :P

FredagsMys - Träning - Timell som spionerar på oss från sängen


Nä.. nu tjatar sambon på mig att han vill blogga så får väl släppa datorn. Jag tror jag har skapat ett blogg monster! :P
Ciao

Tulpaner - Mat - Lets Dance - Morrots stavar

Har inte hunnit med mycket idag. Det enda jag hann med, innan sambon kom hem var att röja ut julen ur huset. Granen var riktigt jobbig. Barr överallt! Men nu är det borta i alla fall.
Och min kära sambo kom faktiskt hem med 50 röda tulpaner [vi firar i ½ år]. Älskar tulpaner. Dom är så fina och våriga. :)
Sen laga han kanon god middag. Hemmagjorda hamburgare. Mumma! Hittade faktiskt en klöver i salladen. Tyckte de va lite roligt så va tvungen att fota den! :P


Nu blir det mys i soffan framför Lets Dance och sen bli det nog nån film. Nått som är helt nytt för oss är att vi inte har godis eller chips. Jag har riktiga cravings men jag antar att det blir gott med morrots stavar oxå! :P
Så går det när man frossar lite FÖR mycket i jule tider! :)

Usch va detta inlägget kändes torrt. Well well.. Det kan inte va roligt alltid! :P
Hoppas ni får en bra kväll!
Ciao

Elaka kommentarer

Gick igenom mina kommentarer och upptäckte att där var en del jag inte godkänt.  Kom till en och förstod direkt varför jag inte publicerat den. Dumma apa.


Jag fattar verkligen inte det här med elaka kommentarer. Vad får man ut av det? En kick kanske, av att vara dum mot en annan person? Är dom kanske olyckliga och måste dra andra med sig ner i den skiten?
Kommer ihåg en kommentar jag fick på en gammal blogg jag hade. Hon tyckte jag skrev och stavade som en kratta och borde inte få ha en blogg.
Varför då slösa sin värdefulla tid på min skruttiga [enligt henne] blogg?
Så här tror jag faktiskt.. Elaka kommentarer kommer från folk som inte har nått liv. Punk slut.

Vad tror ni??

Friday morning

Godgmorgon!!
Sitter just nu och lyssnar på New moon soundtracket. Skit bra är det. Älskar Lykke li - Possebility. Ska strax äta lite frukost och sen ska här städas, tvättas och diskas. Behöver nog lite mer musik med fart i då så det går fort.

Ikväll tänkte jag och sambon fira lite i förskott att vi varit tillsammans i 1 ½ år och förlovade en halv år. Det är egentligen inte förrän på måndag men det är ju inte så kul att fira då. :P
Annars händer inte mycket idag. Ska försöka klämma in lite träning och spa tid idag och helst en promenad i det fina vädret. Får se vad jag hinner. Jag är trots allt inte super woman! :)

Det var så himla härligt att vakna till att solen lyste in genom fönstret. Kändes lite som vår då. Som jag längtar efter våren.
Have a nice Friday
Ciao

Tv kväll

Sitter just nu och kastar i mig middagen!! Så sjukt hungrig! Lille Timell är jätte gosig och ska ligga i knät och ska upp och gosa mig i ansiktet. Men jag genomskådar hans plan. Jag är inte dum. Han är bara ute efter mina kyckling nuggets. Den lille girige fisen. :)

Min helg har redan börjat vilket är såååå skönt. Ikväll är det 2 ½ men, Victoria´s Secret fashion show och What happens in Vegas som gäller. Med andra ord ska jag ligga i soffan och kolla på tv hela kvällen. Ska försöka klämma in lite träning oxå. Om jag orkar. :P

Usch.. nu känner jag mig onyttig. Vem kan ligga och lata sig och kolla på Victoira´s secret? Inte jag i alla fall. Jag blir alltid grymt taggad att träna när jag ser dom tjejerna. Ska nog hämta min pilates boll och ligga och träna på den medan jag kollar tv.
Ahh.. nu känns det bättre!  :)

Hoppas ni har en bra kväll!  :)
Ciao

It's Addictive

Vet ni vad som precis hände mig? Jag fick en uppenbarelse! Jag skojar inte! Med trumpetande änglar från skyn. Jag kände mig så upplyst. Jag insåg att jag blivit beroende av min blogg.. IGEN.

Internet krånglade lite. Kunde inte gå in på webb sidor som slutade på .se och jag fick nästan damp. Vet inte hur många gånger jag uppdaterade blogg.se i hopp om att komma in. Fick ångest. "jaha.. vad i hela friden ska jag nu göra med mitt liv". Klockan tickade. Det kröp i kroppen.
M å s t e    f å    b l o g g a. Det var enda tanken som existerade.

Helt plötsligt laddade sidan och jag höll andan..... Jag nästan skrek av glädje när jag kom i på min blogg. "Halleluja! Praise the lord! Här kommer skatteåterbäringen!!"
När jag nu lugnat ner mig och pulsen inte skenar längre börjar jag inse vilket farligt beroende blogging kan vara. Finns det rehab för sånt här? Tror jag borde uppsöka ett! ;)


Någon mer som känner igen sig eller är jag den enda som inte kan kontrollera det?

Krämen som räddar ansiktet

Idag insåg jag att det nog är dags att avmaska katten när jag öppnade kylskåpet. Timell tog sats allt vad han kunde, sprang som en raket och sen for han in i kylskåpet och började snusa intresserat på en gurka. Så fort man bara närmar sig kylskåpet kommer han direkt. Han är alltid hungrig. Alltid. På allting.
Visserligen växer han och håller igång 24 timmar om dygnet så det går väl åt en del mat då.

Bara jag själv har tränat i 4 dagar och hållt i gång mer är jag betydligt hungrigare. Jag till och med vaknade hungrig idag. Inte likt mig. Ah nog pratat om de...

Vad jag ville komma till är en annan ny vana jag har. Min nya dag kräm. I love it. Man blir jätte mjuk och skön i ansiktet. Ingen mer torris. Dessutom är den färgad så man slipper se likblek/sjuk ut. Så jag är helt såld. Jag är inte mycket för krämer annars men denna är kanon i tider som dessa.
På tal om nått helt annat nu.. Jag är med och tävlar om ett Close up + 10 filter i valfri storlek hos Lily i samarbete med TVspelsweb.se.
Vet du inte vad ett close-up-filter är? Klicka här för att läsa.
Hoppas jag vinner!!! :) Nä.. nu ska jag inte tråka ut er mer med mitt babbel! :P
Ciao

Mer killar i bloggvärlden!!!


För er som missat det... Sambon har börjat blogga! Nu mera slåss vi om vem som ska få tillgång till internet och få blogga först. Men det är roligt att han har börjat! Mer killar borde blogga och inte bara en massa tjejer!
Gå in och ta en titt och lämna en kommentar! Det är en order! ;)

Ciao

Ensam bambi på isen

Om jag var mör i benen efter cyklingen igår så är det mycket värre nu. Dom är som gelé!

Killarna hoppade i sina skridskor och började åka ut på sjön. Jag gick lugnt efter och fotade lite. Fotade lite till och lite till. Helt plötsligt upptäckte jag att jag inte såg dom längre. "Ah dom har väl åkt över på andra sidan sjön" tänkte jag och fortsatte att gå... och gå.. och gå..

När jag närmade mig en gäng gubbar som satt och pilkade började jag ge upp. Dom var som uppslukade av jorden.. eller isen. I alla fall.. När en av gubbarna sa till en annan " Vad gör den där tjejen här ute" bestämde jag mig för att det var dags att vända.

Halvvägs tillbaka fick jag lite panik. Isen knakade och mina gamla fotspår hade tinat och det flöt vatten där. Med hjärtat i halsen och kramp i benen skyndade jag mig mot strand kanten. Hemska tanke att åka genom isen när det inte var en kotte i närheten.

Ja.. som ni märker så överlevde jag. Och killarna hade bestämt sig för att åka längs sjö kanten tillbaka och kom fram samtidigt som jag. Det blev arga mördar blicken till sambon. Lämna mig sådär, ensam ute på den farliga knakande isen med skumma fiskar gubbar i en timme. Men efter god lunch och varm choklad börjar jag mjukna! :P

Det är samma som med katterna! För söt att vara arg på! Ni kan förresten läsa Sambons version HÄR.
Nu slipper jag träna i alla fall efter den skit jobbiga promenaden. Man spänner ju inte sig alls när man går på hal is ca 4,5km! :P  Det kommer nått bra ur allt.. eller?

Nä. nu ska jag mysa ner mig i soffan och kolla på film. Eller ska man kanske ha lite hemma spa? Får se.
Ciao

Mumsig nyttig frukost

Har precis ätit en nyttig frukost medan jag tvättat. Vår söta lilla Timell har skitet på en av våra fällar i soffan. Visst är djur underbara! Blir så himla irriterad på honom när han är så söt för det gör det svårt att va förbannad på honom. Men men.. Som sagt.. Har precis ätit frukost. Försöker vara nyttig och träna lite varenda dag. Cyklade minsann 1 Mil på 20 minuter på min tränings cykel i går. Fick en nära döden upplevelse nästan. Men den som vill vara fin får lida pin. Eller hur?

Ska hänga på sambon till Vomb sjön och åka skridskor. Han och hans polare ska åka. Inte jag. Absolut inte. Det är livsfarligt. Så jag ska försöka ta lite fina bilder istället. Förhoppningsvis på en eller annan vurpa på killarna. Hehe!

Nä. Nu måste jag gå. Ciao


Bild bomb

Bilder från min sambos systers 30 års dag.
Julafton
50 cm snö
Bättre sent än aldrig! ;)

Lite bilder från nyår

Todeloo...
Passar på att blogga lite medan jag jobbar! Tänkte slänga upp lite bilder från nyår. Julen får jag vänta med lite till för dom ligger på en annan dator. Sånt är livet. :)
Har inte hänt så mycket senaste dagarna. Mest tagit det lugnt. Varit ute och fotat en del med mina nya objektiv. Riktigt roligt är det. Kan inte få nog! Hihi
Något annat skoj är att sambon minsann ska börja blogga. Jag har lyckats locka han ner i fördärvet. Så om inte jag bloggar kan ni nog få en skymt av mig HÄR. Den är under uppbyggnad än så länge men snart kommer den nog igång. Ska bli roligt att se vad han kommer blogga om. :P
Så efter jobbet blir det till att lära han en massa. Photoshop och html. Inga lätta grejor. ;)
Nä.. Over and out babes!

Gott nytt år i efterskott!

Internet strular jätte mycket så därför har jag inte kunnat blogga. Men idag funkar det så jag tänkte passa på att önska er alla ett gott nytt år i efterskott!! :)

Har en miljon bilder att publicera när vi får nytt internet. Hoppas det blir någn gång i nästa vecka!

See you later!
Ciao