Höst promenad

Igår gjorde jag ett test i min ToppHälsa tidning om hur gammal jag egentligen är. När jag konstaterat att jag är en soffpotatis och att min kropp är som en 42 årings kände jag mig en aning kass. Även om jag inte riktigt tror på testet helt så var det ändå lite jobbigt att se sina dagliga vanor svart på vitt. Det var inte tjusigt.
Så idag stack jag och sambon ut till Alnarps parken och tog en promenad.
Foto: Petra och sambo

Sen efter det kunde jag med gott samvete spela tv spel och kolla på tv. Haha
Sitter just nu och väntar på Grey's Anatomy. Såg ju Desperate Housewives igår. Det var inte konstigt att jag inte kom ihåg hur det slutade. Jag hade inte sett avsnitten nämligen. :)
Annars händer inte mycket här. Inte mycket energi och GO i mig förtillfälligt.
Måste komma igång mer igen med promenader. Det är så härligt att vara ute nu på hösten. Super härligt.

Nä. nu ska jag mysa med Alfons.
Ciao

Glöm inte...

Good morning!!!! :)

Ska snart sticka iväg på jobb. Sitter och kollar på The Voice som vanligt men när det var reklam blev jag påmind om två roliga saker. Nämligen att Desperate Housewives och Grey's Anatomy har premiär denna veckan. Yay!!

Desperate Housewives börjar den 6 Oktober men ikväll [21.00] kan man fräsha upp minnet med två dubbelavsnitt från förra säsongen. Jag minns inte ett skit av vad som hände så det är ett måste. :)



Men Grey's Anatomy däremot har premiär IMORGON [21.00]!!!
Det var ju uppfräshning av minnet i förra veckan och jag såg precis slutet. Så himla sorgligt. Längtar så efter att få se hur det går.



Nä..nu kan jag inte sitta här mer. Klockan har sprungit iväg. :P

Ciao

Petra fotar

Dagens skörd av blomster bilder. Det är nog något jag aldrig kommer tröttna på att fota.
Blommor är så himla fräcka i Macro.

The fun is over

Det kanske låter konstigt men jag tycker faktiskt det är skönt med mindre besökare. Det blir nästan som en heltids sysselsättning om man ska läsa och svara alla kommentarer och hela tiden komma med nya inlägg.
Nä.. någon "känd" bloggare vill jag inte bli. Det är inte min grej.
Jag är nöjd med mina få läsare så man hinner svara och läsa deras bloggar.
Det var dock kul att få ett litet smakprov på hur det känns att ha lite mer besökare men som sagt.. det är skönt att det är över nu!
Idag har jag inget planerat. Får helt enkelt se var denna Måndag tar mig!
Ciao

Lite mer Ben & Jerry i livet

Har precis ätit lite Ben & Jerry glass och sett Seinfeld och nu sitter vid vars en laptop och lyssnar på Michael Bolton. I'm a sucker for him. Vi gav upp spelandet när vi inte riktigt fattade vad vi skulle göra. Tycker det är svårt att komma in ett nytt spel när man är "van" vid ett annat.
Jisses vilka i-landsproblem man har. ;)


Imorgon är det inget jobb så jag är fri som en fågel. Ska ge spelet en chans till då kanske. :P
Nä.. nu börjar jag bli nannig så sängen kallar.
Ciao

Nörd varning

Är helt inne i vårt nya Ps3 spel. Så jag kommer nog vara lite dålig på blogg fronten idag! :P

Från läskiga barn till söta björnar

Godmorgon!
Har precis tagit mig upp ur sängen efter att ha kollat på Bumbibjörnarna! Det var lite gulligare än filmen vi såg igår. Det blev Barnhemmet [ El Orfanato ]. Sjukt skum och obehaglig film med ett annorlunda slut. Tror jag aldrig har sett en skräckis sluta så "lyckligt". Mycket konstigt. Men filmen var väl helt ok för att vara en spansk skräckfilm.
På tal om skräckfilm.. min mat blev inget vidare. Som tur bjöds det på fruktsallad hos dom vi såg film. ;)
Idag ska jag försöka få in fyra saker på schemat. Prova det nya tv spelet, pyssla, träna med pilatesbollen  och svara på en triljard kommentarer. Med andra ord ska jag bara roa mig idag. hehe
Nä. Nu kallar frukosten. Hoppas ni får en bra Söndag.
Ciao

Effektiv och lat

Så. Nu har jag varit duktig och diskat, plockat undan och gjort müsli.
Ska snart börja laga middag [ ungstekt lax med gorgonzola ] och sen ska vi iväg och se film tvärs över gatan. Inga gäster här ikväll med andra ord och jag slipper dammsuga! Yes!
Det blev inget pyssel idag. Kände mig inte inspirerad längre efter min promenad. Bara trött. Eller kanske beror det på att alla penslarna jag behöver är i källaren och jag är för lat för att hämta dom. Haha.
Suck. Får väl börja laga middag. Ryser vid blotta tanken. Men idag har jag bestämt mig för att inte misslyckas.
Wich me luck.
Ciao

skoskav och shopping

Att gå in till stan, gå i affärer och sen hem igen i nya oanvända stövlar är ingen smart idé. Jag har så sjukt ont i fötterna nu. Vill man vara fin får man lida pin, eller hur?
Det blev lite pyssel inne på Panduro [visar senare] och ett nytt spel till vårt PS3. Hoppas spelet är roligt. Såna spel är snuskigt dyra enligt mig. Men vill man ha kul för börsen lida pin, eller? haha
Såg förresten att jag låg på mest aktiva listan! Det är första gången jag gör det! :)
Nu sitter jag i soffan och vilar mina fötter. Måste diska och plocka undan lite i lägenheten för vi ska ha gäster ikväll. Men jag tror jag väntar lite med det. Ska nog först äta lite middags rester från igår.. och svara på lite kommentarer.. och kanske se en film.
hm.. jag får se hur det blir med disken! :P
Ciao

Nu tar jag rast

Jag har seriöst ont i ryggen nu efter att ha svarat på kommentarer i två timmar. Jag måste göra något annat nu. Tror minsann jag ska ta den där promenaden in till stan nu. I need it.
Var tvungen att föreviga min statestik.
Är så pyssel sugen idag men vet inte riktigt vad jag vill pilla med. Pärlor, lera eller nått annat? Får tänka fundera på det på väg till Panduro.
Ciao

Frukost med årets sista gubbe

Godmorgon!!
Sitter just nu i soffan med min laptop, frukost [med årets sista jordgubbe] och kollar på The Holiday. Älskar den filmen. Ska strax börja svara på alla kommentarer som jag fått medan jag roat mig med annat än bloggen.
Det är helt galet vad statistiken skjutit i höjden. Riktigt roligt är det. Hoppas bara någon av mina nya läsare stannar. :P
Funderar på att gå en sväng ner om stan sen. Sambon är borta hela dagen så jag får roa mig själv idag. Det blir nog en sväng in om Panduro så jag kan pyssla hela dagen i höst rusket. Skulle det inte bli fint väder idag? nåja...
Jag ska inte klaga. Nu får jag inte dåligt samvete som sitter inne och ugglar. :)
Nä. Nu ska jag läsa alla kommentarer jag fått. ;)
Ciao

Autum Pics

Fotat med min nya lins. Close-up+4
Inspired by this blogger

Fredags nostalgi

Har en riktig bra dag idag. Det har egentligen inte hänt något speciellt. Antar att jag är på gott humör för att det är Fredag och jag ligger på Blogg.se strartsidan. Riktigt roligt!! :) Vrålade rätt ut i luften när jag såg det. "Yes, yes , yes!!!" Haha
This is me today. Älskar mina nya skor och min väska.
Pappa visade förresten mig en rolig sak innan idag. Han hade städat och kommit över en gammal skolbok som jag skrev dagbok i. Sånt är så himla roligt. Nostalgi. Teckningen på mig är värsta Picasson och sen bilden sidan om är för härlig. Ser ni texten? " När jag hita ett igelkåta kin"
Haha. Hur kunde min lärare godkänna detta?
Nä. Funderar på att bege mig ut på lite foto expedition i föräldrarnas trädgård medan min bror är upptagen med annat. Han lär inte sakna mig! :P
Ciao

Anna Anka och svininfluensan

Godmorgon!!
Sitter i soffan och kollar på The Voice. Har precis sett dagens rapattack mot Kissie. Så bäst låt. Hon var tråkig dock för hon var inte vaken.
Nu pratas det bara om Anna Anka. Retar mig så att jag missade det i Måndags. Får väl gå in på tv3 och se det. Men en sak som jag inte visste om henne var att hon faktiskt varit med i Dum & dummare.

Det är första tjejen som kommer ur bussen. Stor roll hon har! ;)



Ska snart sticka till Tomelilla och jobba. Idag känner jag mig kry som en nötkärna! Skönt! Tror jag skrämde bort bacillen med min vrede igår. Hehe
På tal om bacill... Fick ett sms från min chef i morse. "vill du vaccinera dig mot svininfluensan?"


hm.... vill jag det? Njaäe! Tror inte det. Ska ni vaccinera er??

Torsdags shopping

Idag stannade jag hemma från jobbet. Mådde kasst igår och imorse men sen gick det över så jag och sambon stack på shoppingrunda. Vi besökte t.o.m Entré men blev inte alls imponerade. Men jag hittade ändå en del köpvänligt! ;)

Och när vi kom hem igen låg där ett paket och vänta på mig med mina filter till kameran som jag beställde igår. Riktigt imponerad över hur snabbt det gick. Me like. Får ut och provfota ordentligt i helgen.



Förresten.. Jag hittade mitt halsband igår. Efter att letat under sängen, under soffan och i soffan, vändt ut och in på varenda jacka och väska dök det upp. Plus en massa annat.


Nu sitter jag här och stirrar på datorn och försöker läsa lite bloggar. Det är tjockt i hjärnan, har ont i kroppen och mår illa. Får ligga på soffan hela kvällen och ta det lugnt. jobb imorgon.

Hoppas ni haft en bra Torsdag.
Ciao

Just a song


Det är försvunnet

Min eftermiddag blev faktiskt bättre. Stack ut och shoppade lite med sambon. Eller han shoppa och inte jag. Letade efter jeans men det är nog det svåraste att köpa. Alla sitter som skit på en och hittar man ett par så är dom skit dyra. Så det blev inget som sagt för min del..

 

Men när vi var iväg kom jag på en sak. Var i hela friden är mitt Petra-halsband? Har inte sett det på evigheter. Har letat nu när jag kom hem men det är som bortblåst. :(

Känns lite som en Carrie situation. Hopps jag också hittar det. :/



Nä. nu ska jag göra Chili ConCarne och sen ska jag nog ha lite hemma-mys-spa-kväll. Har fortfarande huvudvärk som kommer och går men nothing can bring me down today.

Förresten.. vad är det med blogg.se idag? Eller är det bara jag som har problem med att göra inlägg? Håller på att bli spritt språngande galen här.

Ciao

Black Nelly Cravings


Shopping & Självkänsla

Kan inte påstå att jag mår bättre idag men när jag läste horoskopet stod det att jag skulle tänka positivt. Så jag får göra ett försök trots min huvudvärk och det faktum att jag måste tvätta idag.
Well well..
Igår köpte jag en ny väska, fick min pilatesboll från ToppHälsa och rosor från sambon. Köpte också lite pyssel och knåpade ihop ett armband. Blev riktigt nöjd.

Det finns faktiskt en speciell tanke bakom detta armbandet. En funktion. Det är nämligen ett armband som ska stärka ens självkänsla. Flummigt va? Haha
För varje stor pärla [5 st] ska man säga en snäll sak om sig själv och på så sätt stärks självkänslan.

Läste Mia Törnbloms bok för ett tag sen och hon sa att man skulle skriva ner snälla saker om sig själv varenda dag men jag glömde hela tiden bort det. Så armbandet blir även en sorts påminnelse. :P

Mer självkänsla åt folket tycker jag! ;)

Nä. Nu kallar tvätten på mig. Suck.
Ciao

Inte helt kry

Hej allihop!
Är lite dålig ikväll så återkommer imorgon när jag förhoppningsvis mår bättre. Har lite shopping och pyssel att visa då.

Until then.. Hugs and kisses

Tisdag den 22 september

Godmorgon!!

Vilket härligt höst rusk det är idag! Är jag knäpp som längtar efter riktig höst och vinter med mysiga varma kläder? Känner mig som ett barn som längtar efter fredag då man äntligen får äta godis och hyra film. Haha.

Idag ska det jag städa, diska, beställa filter till kameran och hämta ut ett paket. Det är min PilatesBoll som kommit. Jag har en misstanke om att den inte är uppblåst och undrar hur jag ska lösa det. Orkar jag blåsa upp den med mina klena lungor? Jag och sambon får väl turas om. Haha



Usch.. jag hoppas jag inte halkar av bollen och dänger huvudet i bordet.

Nä. Här blir inga barn gjorda.
Ciao

Tillbaka till framtiden

Hemma nu. Sambon bjöd på VÄRLDENS GODASTE LASAGNE! Den var så himla krämig och god att jag hade kunnat föräta mig på den. Haha. Illa illa. Nu ska vi ut på en liten promenad i höst mörkret och efter det ska vi se film. Det blir en gamal klassiker. Tillbaka till Framtiden!

Så himla skön film. Jag älska The 80's. Kläderna, frisyrerna och musiken är helt oslagbar! ;)
Nä.. nu väntar sambon på mig.

Ciao


Fika beroende

Min familj är nog dom enda jag känner/vet som fikar så mycket som vi gör. Har det gått två timmar så är det dags igen. Typ. Haha
Idag har jag smakat Christinas Chokladbegär. Har ju redan provat alla dom andra. Kan säga att detta blev min favorit av dom fyra. Mums!
Drack även flädersaft till. Så himla gott. I Love Fläder!




Hmm.. och jag undrar varför jag inte går ner mer i vikt för tillfället... Inte alls konstigt med tanke på så mycket onyttigt skit jag ätit på senaste tiden. Men gott är det. ;)

Nä.. Nu är det snart dags att sticka hem till Lund igen till mina älsklingar. Sambon och katten. Tror jag ska ut och springa lite ikväll. Var faktiskt ute och sprang igår och var sjukt trött när jag kom hem igen men det känns samtidigt bra.
Måste ta mig ur denna onyttiga svacka och komma in i nyttiga andan igen. Min mage börjar demonstrera!

No more junkfood.
Ciao

Rösta på min reklam!

Är inte riktigt nöjd med resultatet men med tanke på att jag inte hade Photoshop så är Reklamen helt ok. Det enda jag hade var Paint så jag är faktiskt lite stolt. ;)



Gå in HÄR och rösta!!
Glöm inte att bekräfta det via din mail sen.

Måndags tjurig

Efter en massa knasiga drömmar vaknade jag med täppt näsa och huvudvärk. Great!! Snoozade i en timme innan jag orkade ta mig upp ur sängen och bege mig till Tomelilla för att jobba!
Sitter här med huvudvärk fortfarande fast jag tagit huvudvärkstablett. Ipren sucks.

Idag är det bara jobb som gäller och lite träning ikväll kanske. Hoppas på lite bättre sömn sen och lite sweet dreams istället.



Usch vad jag känner mig bitter idag. Skyller på drömmarna inatt. :P

Ciao

From our apartment - White edition



Inflyttningsfest och MarängSwiss

Godagens kära läsare!
Idag är jag inte bakis men däremot snuvig. Men hellre är jag de faktiskt. Blev inget nytt filter till kameran igår. Ska beställa hem det istället någon gång i veckan tror jag. Istället blev det en Mc Flurry MarängSwiss. Första gången jag smakade den faktiskt. Tycker hemmagjord är mycket godare. Mycket godare.

Efter de var det dags att åka på inflyttningsfest. Äntligen hade jag en anledning att ha på mig min söta lilla klänning!! Det var grymt mycket folk och jag var halvt döv när vi kom därifrån men trevligt var det.



Idag får vi se vad som händer. Inga planer än så länge men är sugen på att fota för det blev ju inget igår. Ja, vi får se som sagt.

Ciao

Lördags cravings och rösta på mig!

Godmorgon.. eller godförmiddag!!

Jag slapp laga middag igår. Puh. Istället drog vi till sambons syrra och grilla. Kvällen bestod av god mat, idol, mina cookies, wii och vin. Det är löjligt vad lite alkohol jag tål. Jag är bakis idag efter ett [stort] glas vin och en cider. Har ett grymt begär efter Mc Donalds eller kebab.
Mmm.. så gott det hade varit.


Ikväll är det dags för inflyttnings fest och kräftskiva. Känner mig inte så peppad just nu dock. Hade hellre legat hemma och kollat på film och svullat. hehe.

Nåväl... just nu funderar jag på att sticka till MediaMarkt för att kolla på filter till kameran. Det är så himla fint väder idag så man borde passa på att vara ute och fota med kameran. Vara ute i friska luften så man slutar känna sig bakis. Hm.. låter som en plan!!


Over and out

P.S. Rösta gärna på min Töntiga reklam HÄR!

American Cookies

Kände för att baka American Cookies så jag googlade efter recept och nappade på ett som sas vara det bästa i världen. Här är resultatet. Till nästa gång måste jag ta mycket mindre deg klickar så dom inte blir fullt så stora. Men goda var dom! :)


Receptet


315g mjöl
90g kakao
2 tsk bakpulver
1 tsk salt
250grumsvarmt smör (osaltat)
220g Mörkt brunt socker (farinsocker)
250g strösocker
1 tsk vaniljsocker
2 ägg
185g mörk choklad, hackad

Sätt ugnen på 170 C
Sila ner mjöl, kakao, bakpulver, vaniljsocker och salt i en skål
I en stor skål vispa smör, brunt socker och strösocker tills luftigt, tillsätt äggen och vispa ordentligt. Blanda ihop med mjölblandningen och rör sen i den hackade chokladen
Klicka ut matskedstora bitar på bakplåtspaper .
Grädda I ugn tills de är klara men en aningen kladdiga i mitten ca 8-10 minuter, låt svalna på galler.
Förvara i burk med lock.



Nu ska jag googla efter ett middags recept. Sambon vill att jag ska laga middag. Alltså.. baka är mer min grej. Laga middag har en tendens att gå illa. Men han påstår att det är lätt som en plätt det jag ska laga.. så jag får väl helt enkelt tro på honom! :P

Går det åt pipan kan vi alltid äta mina kakor! Haha

Fredags frukost & funderingar

Efter en kanon god frukost sitter jag i soffan och är fast i sex and the city. Funderar på att ta en promenad eller kanske sätta mig på balkongen och läsa lite men det är fortfarande lite för kallt för min smak. Det märks att hösten är här.
Såg förresten Vakna med The Voice i morse när Kissie var med. Förstår inte riktigt vad som pågår i hennes huvud för hon verkar ju vara normal men hennes blogg är helt cp. Men det är väl hennes sätt att få läsare..

På tal om nått HELT annat... läste på en av mina favorit bloggar om en tjej som var 16 år som dog av hjärnhinneinflamation.. Hon kände sig lite krasslig men sen föll hon ihop på golvet och senare dog hon. Hennes blogg är HÄR.
Man vet verkligen inte vad morgondagen har med sig så det gäller att ta vara på vad man har nu. Så det är vad jag ska göra idag. Jag ska skämma bort mig själv hela dagen och bara göra sånt jag tycker om. Nästan. Måste diska oxå. ;)


Hoppas ni får en bra Fredag!
Ciao

Den grymma sanningen

Fick bio biljetter och trisslotter på posten idag. YAY!!
Drog på bio med en gång tillsammans med sambon. The ugly truth.
Förutsägbar söt liten film [3 av 5] med störiga fjortisar som skrek i salongen. Men det är alltid nått visst med bio så det kvittar.



Nu sitter jag och slö tittar på tv. Borde ta rumpan ur soffan och göra lite situps men jag känner inte för att bryta soffpotatis trenden jag haft idag. haha. lata dagar är härligt!
Får vara lite mer aktiv imorgon. Annars får man kanske en soffpotatis rumpa! hehe

Ciao

Mums så gott!!

Nu har jag oxå smakat dom! Riktigt goda! Upptäckte nu att det fanns en smak jag inte provat. Christinas Chokladbegär! Låter så gott! Måste ha! ;)



Men än så länge är Johans PecanPoesi min favorit. Tycker om att dom har receptet på förpackningen oxå!

Johans Pecanpoesi from Göteborgs Kex on Vimeo.

 

Så jag rekomenderar dom.. lite dyra kanske men det är det värt!


Här händer inget

Idag har jag haft huvudvärk igen. Jag dricker och äter men ändå kommer det. Så jag har mest vilat idag. Dock tog jag och sambon en liten tur ut på landet för att kolla på ett hus. Världens sötaste mini hus men det visade sig att det praktiskt taget var sålt. Well well..

Åt precis en stor bakpotatis med massor räksallad och avokado. Skit gott. Mätt och glad ligger jag och kollar på Sex and the city. Carrie har precis fått syn på Aidan på baren och sätter griller i huvudet på henne.



Annars händer inte mycket i min lilla värld... så har inte mycket att blogga om. :P
återkommer när jag har mer att skriva om...

Ciao så länge..


Från illamående till pirr

Dåligt med bloggande nu igen men jag mår inget vidare och har dessutom jobbat. huvudvärken tog en paus i helgen men det är tillbaka igen med illamåendet. Jag måste gå och dra på något äckligt virus.
Blä och åter blä.

Men ni kan tro min mage redan kändes bättre när jag såg den nya Twilight trailern. Kanske för att förvandlades till pirr istället. Fyyyy vad jag längtar!!!

Den tredje trailern
.. Jag får aldrig nog!

Movie Trailers - Movies Blog

Musik hjälp!

Har ni lite bra musik tips till mig?
Jag håller på att bli tokig varenda gång jag kör min bil och måste lyssna på samma gamla skit musik om och om igen. Det finns nämligen ingen radio inkopplad.
Så nu tänkte jag bränna en ny skiva men jag har ingen rolig musik.

Så kom med lite musik hjälp här nu! Vad rungar i era högtalare just nu? Era favorit låtar of al time?

Help Me!!!!

Min nya favoritlåt


Min helg.

Igår blev det inget bloggande för jag var upptagen från morgon till kväll. Vi var på en liten roadtrip och sen var det födelsedagskalas på kvällen. Men allra först.. I Fredags kväll såg vi Män som hatar kvinnor. Jag gilla den INTE. Visst.. storyn var bra och det var roligt med alla kändisar och sånt.. men ja.. nä.. Jag verkligen hatar filmer med våld och sånt äckel. Fattar inte varför folk vill se sånt.. Men smaken är som baken antar jag.

Sen igår stack vi som sagt på en liten roadtrip ner till Rörum och Mandelmanns Trädgårdar. Det är här Trädgårds Fredag sänds ifrån som går på svt 1. Det är nog inte många i vår ålder som ser det programmet men jag och sambon är lite pensionärer i förtid. ;)

Men det var verkligen jätte mysigt där. Älskade stämningen, lukten från alla örter, den goda maten och allt där fanns att fota!







Sen när vi kom hem var det bara att göra sig i ordning för kalas. Massa god mat och trevligt sällskap vad var lördags kvällen bestod av. Både det ena och den andra onyttiga slank ner i magen men det var ju faktiskt lördag! ;)

Ska snart ut och storhandla och sen ska här tränas. Mätte mig innan idag och magen ska ha minskat lite faktiskt. Känns bra att se att man är på rätt väg och att man inte kämpar för ingenting.

Det var allt för nu. Hoppas ni har haft en bra helg.
Ciao

Det är dags för fredags mys

Efter jobbet stack jag och sambon ut i skogen och sprang tre km. Det var rätt så jobbigt kan jag säga. Nu är vi värda rejält fredags mys. Hemmagjorda hamburgare med pommes, chips och glass. Det är jag värd efter den spurten i skogen! ;)




Hoppas ni får en mysig fredag! Puss

Tiden går fort när man har roligt

När jag vaknade idag efter en väldigt konstig dröm där jag hade mördat en eller två kvinnor och skulle precis bli avslöjad av sambons familj kände jag att jag behövde något uppiggande! Satte igång en LP skiva med Pretty Woman och sen var drömmen glömd. Var får huvudet sånt skit ifrån? Sjukt var det.

I alla fall.. I dag är det ju den 11 September. Inget glatt datum kanske men jag vill nog hellre tänka på något roligare som att sambon och jag varit ihop i 1 år och 2 månader och varit förlovade i två månader. Tiden går fort och jag blir bara äldre och äldre.. suck!  ;)


Bild från vår ettårsdag / dagen vi förlova oss

Nä, nu ska jag in på Pandurohobby.se och leta efter lite pyssel saker. Har nämligen tänkt börja pyssla lite igen. Det är så himla längesen nu och det är lite synd att jag lagt av men jag har inte haft någon inspiration. Men nu bubblar det för fullt i skallen av mina idéer. :P
Det sägs ju att man ska smida medan järnet är varmt.. ? Well well..


Over and out.

Goodnight

Klockan har precis blivit 10 men jag är skit seg i huvudet efter all hicka och huvudvärk. Ska gå och lägga mig så fort min bror kommit i säng. Ikväll har vi bara tagit det lugnt. Kollat på Idol och lyxfällan.
Imorgon är det äntligen Fredag. Ser verkligen fram emot helgen och att få komma hem till sambon igen.
Och Alfons förstås. Min gulleplutt!


Godnatt allesammans!

Mer glass åt folket!!

Jag hatar att laga mat. Jag hatar det jobbiga kaoset det har med sig. Det kommer som på beställning varenda gång. Så fort jag sätter på plattan på spisen knackar Herr Kaos på dörren.

Idag skulle jag laga något så enkelt som makaroner med stekt falukorv. Det blev katastrof.
Först kom hickan tätt följt efter en spis häll som inte gör som jag vill. Sen bränner jag korven och fyller köket med rök så jag måste öppna fönster och dörrar. Så kommer min bror och försöker hjälpa mig bli av med hickan men när han inser vilka svarta kolbitar han ska ha till middag får han anfall.

Det var riktigt dramatiskt precis som i en film. Föreställ er mig i den täta dimman med vinden som leker i mitt hår och min bror i mina armar (medan jag hickar så våldsamt att jag nästan sväljer tungan). Haha. Kändes lite som borta med vinden ju! ;)

Sen när vi skulle äta mina goda kolbitar så inser jag att dom är helt råa inuti. Mumma! På med ketchup bara. Vad händer då? Jo jag spiller ketchup först i håret och sen på nya tröjan. Suck

Tacka vet jag glass. Bara ut ur pappret och in i munnen!

Kolla vilka kräng vi är!! Jag och Bamse åt glass innan idag. Enkelt och gott!


Nu ska jag slänga mig i soffan och glömma allt som har med mat och göra. Tacka vet jag att vara hemma och få sambons 5 stjärniga mat varenda dag.

Over and out pussgurkor

Uttråkad till max

Jag är så himla uttråkad nu!
Min bror har somnat på soffan så jag sitter vid datorn och rullar tummarna. Var ute i trädgården precis och letade efter Bamse eller något kul att fota men kammade noll. Jag har spelat hundra gratis spel på Blip.se och jag suger på dom allihop så jag tröttnade. Där är inget kul på tv heller vid den här tiden och blogg världen är i princip död.
Vet inte hur många gånger jag varit inne på storbloggarna ihopp om nått sensationellt. Men nej. Kenza är sjuk och ska inte till New York. Buhu! Skicka mig! :) Stina-Lee har fortfarande inte tryckt ut ungen. Jag börjar tappa tålamodet. Haha. Och BlondinBella våndas över hennes nya skinn brallor. GÄSP! Kissie bara tjatar om att hon faktiskt är största [fjanten] bloggaren och Foki visar sin ettusenfemhundrasjätte bild på sitt söta fejs. Hon gillar oxå Ego Boosting precis som jag.

Såå... vad gör man nu?

Har även anmält mig till den där Eniro tävlingen och kollar mailen var 5:te sekund i hopp om något att sysselsätta mig med. Men det är snus tomt på mail.
Såg att man kunde vinna en reklamfilm å bio duken oxå. Man kanske ska damma av sina acting skills och börja öva. Haha. Shit så uttråkad man kan vara.

Tur jag har min blogg. Vad skulle jag göra utan dig!!?

Räddningen är här! Nu kom Bamse. Nu ska jag jaga honom med kameran. Ciao

Ego Petra och smyckeförvaring

Det tog emot att gå upp idag. Att ha tider att passa är inte min grej.
Nu är jag i Tomelilla i alla fall och ska va här till imorgon. Föräldrarna är på väg till Jönköping med husbilen och ska på nån mässa. Så jag och min bror får klara oss själva.

Detta är Torsdags Petra. Ruggigt väder idag så jag får äntligen använda min halsduk från Gina!!!


Har fastnat för det här med outfit/ego bilder. Det är som en liten självkänsko boost när man får snälla kommentarer om att man är söt! haha. Då vill man bara lägga upp fler och fler.. som en enda stor "ond" cirkel blir det. haha ;)

Kom på att jag glömt visa en annan sak. Mitt nya smyckeförvarings etui från Nelly.
Hade fått presentkort från GratisBio så jag passade på. Tycker den är lite i dyraste laget annars.


Känner att huvudvärken är på gång snart igen. Är riktigt trött på det nu. Vill bli av med det här virus mojset nu och känna mig pigg och få tillbaka lite energi.
Så nu ska jag stänga datorn och kolla på film med mig bror.

Over and out. Puss & Kram

Nu är 090909 snart slut

Nu sitter jag och kollar på Idol. Såg fotbollen precis.. hör och häpna! Men det var så dåligt så jag startade datorn och spelade spel på Blip.se. Haha

Något man mer ska häpna över är att jag lyckades laga middag idag som gick att äta. Ugnspannkaka med morrötter och lingonsylt! Höll dock på att gå riktigt illa för jag tappade nästan skålen med smeten över spisen. Det kom bara några droppar innan jag hann fånga skålen. Kände mig bara så stressad när Alfons satt i köksfönstret och iaktog mig.



Här mannekängar jag mina nyinköpta kläder. Glömde att jag köpt en ny halsduk oxå så den fick vara med på ett hörn den med.



Nu ska jag knapra i mig en ibumetin för jag har huvudvärk vilket jag har haft sen i fredags tror jag. Har seriöst känt mig bakis i flera dagar. Tung i huvudet, varm/kall, trött och slö i kroppen. Antar att jag går och drar på nått skit.  Hoppas det går över snart.

Nå ja.. Detta var allt för idag.

Ciao babes!

Det blir aldrig som man tänkt sig!

Lugn dag my ass...

Sambon och jag råkade hamna på Nova och jag råkade shoppa lite.. och sen blev vi hungriga och råkade köpa lite cheeseburgare och nu sitter jag här och ojar mig över min ballong mage!
Att man aldrig lär sig!! Haha

Ska ta en kopp te som lugnar magen och sen ska här lagas middag!




Tycker inte bilden gör plaggen någon rättvisa så visar kanske kläderna på sen för nu går dom inte på med min mage som ser ut at vara i 7 månaden.

Ciao

Onsdagen den 9 september

Idag har flitigheten hållt i sig och jag och sambon har varit ute och gått. Sambon lekte PT och körde med mig. Fick mig att hoppa på bänkar, klättra över staket och annat skit. Blev helt slut.

Efter det var det dags för mellanmål. Grovmacka med sallad, skinka, mosad avocado och tomat. Mumma!!



Idag ska jag bara ta det lugnt. Sola, läsa bok och blogga. Och ikväll är det givetvis Idol och True Blood som gäller. Imorgon är det jobb igen. Päronen ska till jönköping och roa sig så då ska jag sova i Tomelilla.

Well well... Här har ni dagens låt.. Bra tempo att promenera till! :)



Over and out honeypies!

Rosor och laxpytt

Jag ÄLSKAR överraskningar!! Sambon kom hem innan med en bukett rosor till mig. Antagligen bara för att jag är så söt och go! haha. Jag har fått tag på en riktig keeper!! ;)
Inte nog med det så tog han över matlagningen och räddade mig från all kommande kaos och förödelse. Eller rättare sagt... Jag låtsades ha en massa viktiga saker att göra så han hade inget val! hehe

Middagen blev kanon god. Har aldrig ätit det innan och var lite skeptisk men det var riktigt mumsigt!!




Nu ska jag träna lite som den flitiga lilla myra jag är och sen ska jag se Idol. Det får inte missas. Tycker det är dom första avsnitten som är dom bästa. Dom är riktigt roliga.
Vem gillar liksom inte att se när folk gör bort sig? I do!!


Hoppas ni får en bra Tisdags kväll.
Ciao

Njutning och personlig kalender

Nu har jag promenerat/joggat, tvättat, ätit fruktsallad och njutit i solen. Har varit riktigt härligt väder idag. Kommer kämpa in i det sista med min bränna! Haha



Har även suttit och pillat ihop en ny kalender på Personlig almanacka.se Har hört att man kunde beställa en personlig kalender men inte visste jag att men även kunde bestämma en hel del över innehållet. Är helt såld och bara MÅSTE ha en.
Nu är frågan.. Vilken design ska man ha på framsidan? Har väldigt svårt att bestämma mig. Men det lutar åt blommorna. :)

Vilken tycker ni??




Nä. får väl ner i källaren och hämta tvätten. Sen ska JAG laga mat. Hemska tanke!
Det ska bli laxpytt. Får se hur det går.

Håll tummarna för mig!

She wolf

Nu ska jag ut och promenera.

Shakira - She Wolf official video music
Uploaded by andrexfriends. - Music videos, artist interviews, concerts and more.


Nytt kapitel - Den hälsosamma Petra

Long time no see.
Har knappt orkat starta datorn den senaste veckan. Hoppat in kollat mailen och kommentarer och ut igen. Jag har kännt att det är dags för en förändring här i livet. I've been driving on this road to long. Ut med det gamla och in med det nya. Jag vill bli hälsan själv. Ingen mer halsbränna eller ballong mage. Det är dags för nya äventyr och utmaningar. Nya vänner. Ordning och reda. Ta hand om mig själv.

Men jag börjar med en god frukost först innan jag sätter igång...



Igår blev jag faktiskt prenumerant av tidningen Topphälsa och ska få hem en PilatesBoll som gåva. Här ska det tränas minsann. Dom lovar att jag kommer se ut som Jessica Alba. Haha




Nått jag även hoppas ska försvinna är min huvudvärk. Är inne på min tredje dag nu.. eller om det är den fjärde med huvudvärk som ligger och maler hela tiden. Inget hjälper. Tror det är för att jag går och spänner mig för att jag fryser så. Hösten är här och min garderob var inte beredd på det. Jag har NOLL varma tröjor. Jag har som tur EN varm kofta som används flitigt men den hjälper inte min nacke.
varm fluffig bamse tröja med inbyggd värmefläkt måste inhandlas innan min nacke och skalle ryker med.


Nä om man skulle vara flitig och ta en promenad och sen hem igen och ta sig an disk berget. Och kanske dammsuga, boka tvätt tid och så behöver jag posta iväg lite filmer... suck.. never ending med saker att göra när man är ledig. Så himla tråkigt..

Men men.. What to do, what to do!
Vill man ha det fint får man lida pin.

Ord bajsande

Har inte kännt mig särskilt bloggig på senaste tiden. Har mer varit den grubblande typen som velat läsa djupa böcker och fundera på livets mening. Jag kom ingen vart så här är jag igen. haha. Bitter och med kramp i magen.
Har även stört mig på den ytliga bloggvärlden och beklagat mig över hur lite läsare man har om man inte är modell snygg, rik, shoppar mycket och är provocerande.

Jag borde inte bry mig och bara fortsätta blogga för min egen skull. Men vem vill inte ha många läsare och kommentarer? Nå väl.. vad vore väl en bal på slottet!

Känner mig en aning förvirrad i huvudet idag. Det som finns i skallen vill inte riktigt komma ut förutom i en enda röra. Jag skyller helt på kvinno problem.
Hela dagen har spenderats i soffan. Mer eller mindre. Kollat på Borta med vinden för det är så jag känner mig. Helt lost. Gjort lite manikyr och pedikyr och fick en gratis mini tripp av ångerna från all nagellacksborttagnings medel. Ätit lite Häagen Dazs och blev illamående. Så nu ligger jag här och zappar mellan kanalerna och hoppas på att sambon har något gott med sig hem sen. Typ.. Ben & Jerry eller ett marabou. Mums!

This is me.. Right now! Petra-mys-hemma-outfit


Önskar att det gick nått bra på tv men det gör det INTE så funderar på att kicka igång lite Sex and the city och slö titta till sambon kommer och underhåller mig.

Usch... Var tog denna dagen vägen?