Ny design på G

Jobbar på ny design medan jag lyssnar på Bruno Mars.

Boring

Höst = Innesittar-spa-dag! :)

Jag är len som en babyrumpa i ansiktet nu!! Det är det enda jag åstadkommit idag så nu kryper det i skinnet. Vill göra nått kreativt innan det är dags för en ny dag.
Jag kan inte bara suttit på rumpan en hel dag och kollat på tv medan jag haft spa. Det går inte för sig. Men jag vet inte heller hur jag ska råda bot på min lathet.
Fantasin är = noll.


Ansiktsmask och dagens middag som Ola stod för! 



Bloggvärlden är rätt tråkig också ikväll så funderar på att sätta mig och göra en ny bloggdesign. I brist på annat. Måste nog ta och skriva en bok om 101 saker att göra när man har tråkigt så jag aldrig hamnar i denna sitsen igen.
Ciao

Höstigt värre

Så var det Måndag igen. Veckorna bara springer iväg och på Fredag är det 1 Oktober. Tiden går verkligen fortare och fortare ju äldre man blir. Eller beror det på att man inte lever i nuet som när man var liten?

I alla fall.. det har inte hänt så mycket här mer än att vår kyl/frys gick sönder i Lördags så fick köpa en ny igår. Lagom roligt att lägga pengarna på sånt men man måste ju ha ett kylskåp. Kände mig helt handikappad utan det för vad skulle man äta? Varken makaroner eller gröt kändes särskilt lockande.

Men men.. nu är allt som det ska va igen och jag har skit tråkigt. Ola jobbar och det är höstigt och kallt ute. Mår som en vissen ovattnad blomma men jag är ändå sugen på att göra nått men vad??
Tänk, tänk, tänk! (Nalle puh)

Förslag?

Jag och Alfons på skogspromenad förra veckan


Man kanske skulle baka, spela tv spel eller kanske pyssla lite?? Åh jag kan inte bestämma mig! Vilka höst problem man har! :)
Ciao



Vad vill ni mer se i bloggen??

Har så vansinnigt tråkigt idag. Ola är iväg på kurs och jag bara driver runt här hemma. Det finns inget som lockar. Har kollat på tv, fixat med bilder, städat undan lite och fotat men inget var kul.
Vet inte om det är för att jag är lite krasslig och hängig som inget passar. Misstänker att jag hade feber inatt för ena sekunden var det som att sova i en bastu och nästa sekund i en iglo.

Nåja.. Inte många timmar tills Ola kommer hem igen och livar upp det igen! :)
Här kommer i alla fall lite bilder från igår och idag.


1. Fotona vi framkallade 2. Nya skor från Nilsons 3. Räven på besök igen

4. Det gamla VS det nya körkortet 5. Mitt älskade Carrie halsband är itu! :(

6. Billys Pannkakor med choklad. Ingen vidare HIT! :/









Nu har jag en fråga till mina kära läsare.
Jag undrar nämligen vad ni mer vill se här i bloggen??
Mer bilder på mig för det kanske känns lite opersonligt nu? Mer foto från vardagen kanske eller Videos?
Ska jag uppdatera mer och kanske slänga in en och annan outfit?

Skulle verkligen bli glad över lite feedback ! :)
Ciao

Skogens guld

Vilken härlig dag det är idag. Solen skiner och det är relativt varmt! Så himla skönt!
Började med en morgonpromenad efter Ola tvingat upp mig ur den sköna varma sängen. Men tur va de för när vi var ute i skogen och gick hitta vi skogens eget guld! Kantareller! :P



Har aldrig haft ett eget hemligt svampställe men nu har jag! :D

Efter de blev det frukost bestående av varm choklad & mackor framför några avsnitt entourage. Sen var jag duktigt och betalade räkningarna och sitter nu och planerar en STOR shoppingrunda idag. Pengarna bränner vet ni! Haha.

Ska även göra lite andra roliga ärenden. Mitt nya körkort har kommit med mitt nya efternamn och så ska vi hämta lite foto förstoringar som ska hängas i vardagsrummet. Ah.. det kommer bli en bra dag idag!
Fredag is the shit!
Ciao


Plötsligt händer det!! En räv i trädgården.

Hade precis kommit ur duschen och gick ut i köket för att ta ett glas vatten. Tittar ut genom fönstret!

"Jäklar vilken stor orange katt. Undrar vems den kan vara. Men vänta lite.. Det är ju en.. en ... Räv!! VAR ÄR KAMERAN!!??"

Tittade mig panikslaget omkring. Olas kamera med ett 50mm objektiv låg på bordet. Prova fota med den men det var ju inte lönt. Sprang upp och hämta min egen och snabbt ner igen. Ut på altanen och fotar. Inget minneskort. In igen och roffar åt mig Olas kamera och knycker hans minne och ut igen.

Räven är kvar. Puh! Fotar och fotar men den är för långt borta. Smyger ner för altantrappan och närmar mig sakta sakta. Räven är för upptagen med att äta plommon och märker inte mig.






Ni kan tro mitt hjärta dunka. Tillsluta var det nog ca 10 meter mellan mig och räven men då kommer Ola!
"Vad håller du på med??"

Och så var räven borta. :)
Nåja, det var roligt så länge det var. Det var sannerligen dagens äventyr och tänka sig att jag bara var iförd en handduk under hela förloppet. Hoppas inte någon granne såg mig! :)

Men vad gör man inte för en bra bild! :P

Letar man för mycket stirrar man sig blind...

Idag tog jag och Bamse en morgon promenad bland daggen. Var på jakt efter spindelnät eller andra coola saker att fota men jag hitta inget. Jag leta och leta men nada dök upp.
Det är väl så det är. Man går och längtar efter ett objektiv i sex år och när man har det ser man inte möjligheterna längre. Eller så var jag för hungrig kanske. :P Har ingen inspiration på tom mage.

Men Bamse ställde gärna upp som modell och jag hitta ju lite droppar och sånt. Ska bege mig ut senare idag och leta vidare. :)






Nu ska jag äta en äggmacka, ha lite hemmaspa och spela tv spel. Lånade ett på bibblan härom dagen så ska se om det är nått att hänga i julgranen. :)
Ciao

I ♥ MACRO

Nu är jag ett Macro objektiv rikare!! Canon es 100mm 2.8 usm !!!










Sövande te

Tänkte egentligen lägga upp detta igår kväll men jag somnade. :)

Åt hemmagjord pizza till middag och en stor skål med jordgubbar med grädde till efterrätt. Sen fick jag kanon ont i magen! Låg och tyckte synd om mig själv hela kvällen och tillslut fick Ola nog och gjorde en stor kopp med sövande teStomach Ease från Yogi tea. Blir alltid så himla lugn och trött av de teet. Somnade tom innan jag fått av mig kläderna. :P
Rekommenderar Stomach Ease till alla som har bråkig mage! :)

2 bilder från igår kväll




Vaknade lite innan 9 idag och då tog vi en liten promenad i skogen. Riktigt fin morgon var det men fyyy vilken dålig kondis jag har fått. Behövde nästan rullator för att ta mig hem igen. :P
Det är faktiskt riktigt illa när man är 24. :)

Nu ska jag strax in till Lund för att kolla på ett nytt objektiv. Är riktigt sugen på ett Macro objektiv i med jag fotar det mest. Får se hur det blir.
Hoppas ni får en bra dag! :)
Ciao

En badande jordgubbe och studion

Idag är det en bra dag. Slutade jobbet vid 9 och nu är jag ledig i 5 ljuvliga dagar. Lyssnade på Morgon passet i P3 på vägen hem och blev på super bra humör av deras galna humor

Kommer hem och upptäcker att där är taco sallad (tacosallad?) i kylen så det åt jag till frukost medan Ola skyndade sig till jobbet. Det är så skönt att vara ledig när andra ska jobba!! :D

Kommer in på blogg.se och ser att min lilla jordgubbs bild ligger på startsidan. Yay! Kan min dag bli bättre nu? :P

Här kommer en till jordgubbs bild jag tagit. Har inte orkat redigera fler för photoshop strular skit mycket. Varför ska det kosta så himla mycket?? För annars hade jag köpt det BUMS. Men men...


Ni får se en "studio" bild också. Ett gammalt akvarium, 2 lampor, 3 vita A4 papper som bakgrund och så lite vatten! :)


Nu ska jag kolla igenom alla mina kommentarer! :) Hoppas ni har en lika bra dag som jag!!!
Ciao

En mysig höstlåt


dåliga vanor och en liten röd gubbe

Var tog denna helgen vägen?? Har inte fått nått gjort känns det som. Har kommit in i ett väldigt ineffektivt mönster. Ligga på soffan, kolla film och äta skräpmat är vad jag gör om dagarna nu för tiden. Snart blir det dags för Biggest Loser om jag inte lägger om kursen! :P

Det är bara så svårt att komma ur gamla mönster men det ska nog gå om jag bara ger mig i backen på det.

Idag fota jag och Ola lite i alla fall.. Lekte med Jordgubbar och vatten! Det var inte så lätt som det såg ut! :P

En jordgubbe i kolsyrat vatten.


Och så var jag ju faktiskt och röstade för första gången i mitt liv idag. Det var lite förvirrande men jag klarade det! :P Nä.. nu kallar sängen för imorgon är det jobb igen.
Ciao

Strul

Blogg.se strular som vanligt så jag kommer slänga upp ett inlägg så fort det är back in business. Så tro inte att jag övergett bloggen! :)

Konstruktiv kritik?

Häromdagen fick jag en kommentar som jag inte kan få ut ur huvudet. Först blev jag förbannad men sen när jag ätit började jag mer se det som konstruktiv kritik! Eller?


Kajsa om Same old, same old!:
Jag gillar din blogg jättemycket, den är snygg, med fina bilder och allt. MEN, snälla sluta särskriva. Det heter inte egen odlad chili. Det heter Egenodlad chili. Finns många exempel i denna blogg ;)


Så fort jag skriver ett inlägg nu kan jag inte bara låta orden flöda utan måste hela tiden kolla upp hur ord stavas, kolla meningsbyggnaden och kolla så jag inte särskriver mer

Men så tänkte jag.. det här är min blogg och jag är knappast ute efter något nobel pris i litteratur så då kan jag faktiskt skriva hur jag vill! Är min Chili egen odlad så är den det.

Svamparna ute i backarna står..

Bara en bild jag tog igår i skogen där vi bor...



Hoppas ni alla har en FAB Fredag!
Ciao

Sushi and some pictures

Får bli ett snabbt inlägg för min mage strejkar ikväll och jag skyller helt på "middagen". Jag och Ola provade sushi för första gången idag. Det var inte min grej. Jag gav katterna det och sen gjorde jag ostmackor istället
Men jag hann tydligen få i mig tillräckligt för att sätta fart på stackars magen!

Över till nått roligare.. Fick en del foto på posten som jag framkallat. Är faktiskt halvnöjd. Dom har beskurit vissa bilder helt uppåt väggarna så ska prova Fujifilm nästa gång.




Nu kallar sängen. Imorgon är det jobb så hoppas magen slutat gnola tills dess! :)
Ciao

Miracles!

Igår var en riktigt bra dag. Tyvärr verkar mitt flyt vara över för jag bet mig precis i tungan. Det kan dock vara ett tecken på att jag är hungrig! :P
Men tillbaka till igår.. Det hände två fantastiska saker!


Mirakel nr 1: Jag lyckades med middagen! Och då snackar vi inte spagetti och köttfärssås utan Cevapcici i pita bröd med Tzatziki. Ola älskade maten och han gav det 9 av 10! Det är inte illa för att vara mig ska jag säga er!
Recept finns HÄR!





Mirakel nr 2: Efter maten låg vi mest på soffan och jäste. Började kolla på Csi men båda somna. Efter ett tag vakna jag till och började plocka undan och släcka för att sen gå och lägga mig då jag plötsligt hörde något bekant! Ola vaknade av ljudet och sa " men det där är ju... Bamse!!!"

Vi båda sprang till verandadörren och mycket riktigt... Där satt Bamse och jama för full hals i stormen! Efter att varit borta i lite mer än 9 dygn dök han upp igen hungrig som en varg, mager och benig!

Nu har han ätit oss ur huset och ligger och sover i garderoben. Måste ibland gå och kolla att han verkligen ligger där för det känns så overkligt. Eftersom det hade gått så lång tid hade jag gett upp hoppet och plockat undan hans matskålar men nu är han äntligen tillbaka!! :)

Alfons, Timell och Bamse!

Nu skriker min mage efter mat så måste gå innan jag biter mig i tungan igen!
Ciao

Reflexskärm

Blåsigt som tusan ikväll så jag är tacksam över att jag sitter inomhus och fiser! :P

Har precis sålt en gammal soffa som stod och skräpa i gästrummet. You got to love Blocket.se! :P
Suttit i en timme och väntat på att dom skulle komma så borde ställa mig och laga mat istället för att blogga. Men ni som känner mig vet att jag inte gillar att laga mat och därför skjuter jag på det in i det sista! ;)

Men men.. Det var inte vinden, soffor och mat jag skulle berätta om utan vad som var i paketet jag hämta innan idag. En reflexskärm från tvspelsweb.se

Försökte prova den själv men det gick sådär. Den är lite för stor för enmans fotografi! :P



Med skärm
<------------------------------------------------>Utan skärm


Hoppas ni ser skillnad annars får ni beställa tid hos optikern! :) Dock kunde jag varit lite charmigare på bilderna och inte sett ut som jag hade 2 st sandsäckar under ögonen! Och var kom den potatisnäsan ifrån? :P
Nä nu kallar spisen! Bilder kommer sen på katastrofen.
Ciao

Wake me up..

Så, då var men hemma igen och om ni tror att jag är utvilad så tror ni fel. Kom inte i säng förrän halv 2 och sen blev jag väckt vid 4 av min bror. Lagom segt att stiga upp och försöka somna om igen lite senare.

Nåja.. Nog med klagandet. Har vilat på sängen med Timell ett tag nu och ska hoppa in i duschen så jag vaknar till. Sen ska jag iväg och hämta ett paket på posten. Jag ÄLSKAR att hämta ut paket. Det är alltid lika spännande fast man vet vad som är i. :)
Lite som Jul nästan och med en tomte som skickar sina paket med Dhl

Här kommer 2 höst pics ni kan njuta av tills jag kommer tillbaka och visar innehållet i paketet! :)



Förresten.. Måste påpeka att vädret har varit det skummaste jag upplevt på länge. Idag har det regnat, blåst, haglat, varit strålande sol och blå himmel. Vad kommer här näst liksom? :P

Ciao

Spider web

Sitter just nu och sorterar bilder för att se vilka som ska framkallas. Vet ni hur svårt det är att välja bilder? Jag sitter här och velar fram och tillbaka. Ska man ha den här, den där eller den där? Vilka problem man har! :) Sen när jag har bestämt mig blir det Fujifilm eller Photobox jag ska beställa ifrån.

Här kommer lite bilder på spindelnät jag tog för nån vecka sen i alla fall.


Same old, same old!

Ikväll har jag verkligen ingen inspiration till att blogga. Eller nånting överhuvudtaget. Inspirationen som fanns i morse är borta med vinden. Putts väck. Kvar är bara en bitter sak som bara ser problem istället för klurigheter att lösa. 

Har precis ätit rostad macka med stekt fjällskivling och varm cilli choklad. Gott, men fick ont i magen. Därav ännu mer bitter och hopplös.
För tillfälligt går jag bara och väntar på att nånting ska hända. Kanske är det antagnings papperna till skrivarkursen som aldrig dyker upp. Att Bamse, som varit försvunnen i en vecka, ska komma hem igen. Kanske man väntar på att det ska bli dags för löning någon gång eller så är man kanske bara lite höst hängig.

Vem vet.
Nått lajbans får gärna hända för den ena dagen börjar kännas den andra för lik. 


!. Egen odlad chili   2. Varm choklad med vanilj och chili    3. Stolt fjällskivlins macka 




Nu ska jag lägga mig i sängen och skriva en lång lista över saker jag ska göra som kan ge lite omväxling i vardagen. Jag älskar listor! Är det en tjej grej? :)
Ciao

Det bästa med hösten

Efter tolv timmars sömn och en smarrig frukost är jag back in the game! Idag ska det hända saker! :P Känner mig riktigt inspirerad till att fota en massa idag! :) ska bli kul!

Men först måste jag låta den varma chokladen sjunka lite. :P Det är nog det bästa jag vet med hösten. Att dricka varmchoklad en kylig dag. Lovely!


Ingredienser till varm choklad med kardemumma

1 st stor kopp
1 msk kakao av god kvalitet
2 msk ljust muscovadosocker
0.5 tsk kardemummakärnor
3 dl mjölk 3%

Gör så här

1. Blanda kakao och muscovadosocker i en mugg.

2. Stöt kardemumman i mortel och värm den tillsammans med mjölken.

3. Slå på en liten skvätt av den varma mjölken i kakaon och rör om tills det blivit en smet.

4. Häll resten av den varma mjölken, toppa med lättvispad grädde och lite muscovadosocker.

 

Jag hade bara färdig mald kardemumma och mörkt muscovadosocker men det gick lika bra ändå! Kanon gott! :) Nu ska jag klä på mig och bege mig ut med kameran!

Ciao


Party all night long

Mitt jobb tar knäcken på mig. Jag får ALDRIG sova en hel natt.
Denna gången var det dock inte min bror som höll mig vaken. Han höll sig faktiskt på mattan denna gången.

Nä inatt vid 3 tiden var det någon i grannens lägenhet som hade party med endast två låtar på playlistan. Jag höll på att bli tokig när jag fick lyssna på låtarna om och om och om och om...

Känner mig så himla stenålders när jag stör mig på "ungdomarna". Dom var säkert i min ålder dessutom.. Haha! Är det jag som blivit gammal och gaggig i förtid eller? Tål att tänkas på.. ;)

Här kommer låtarna som spelades sönder inatt..


Nu ska jag äta frulle bulle!
Ciao

Just some pictures

Tjolahopp!!
Idag jobbar jag så slänger upp lite bilder från i somras så länge. Lomma by night.






The lady in woods

Tro nu inte att jag sovit tills nu för det har jag inte [se förra inlägget]. Jag tog aldrig någon lur igår utan drev mest rundor och kände mig eländig. Såg film och kände mig ännu mer eländig!

Fick dock ett gott skratt när jag såg filmen Veronica bestämmer sig för att dö [bok av Paulo Coelho] för mitt i det super seriösa, djupa och tänkvärda började Lisa Ekdal sjunga Vem vet?
Man blev minst sagt tagen på sängen när man hörde den gamla dängan. Det var faktiskt en väldig konstig kombination. Jag som älskar boken undrar verkligen hur dom tänkte där...? Well well..

Idag har jag kollat på ännu mer film och degat men i eftermiddags stack jag och Ola ut i skogen och övade på att fota lite porträtt. Eller rättare sagt, Ola övade på mig! :)

Här har ni två bilder. Känner att jag behöver öva lite på ett Happy Face framför spegeln! :P

Nu ska jag.. ja jag vet inte vad. Se slutet på Om en pojke kanske. No inspiration at all tonight. :/
Ciao

Big in japan

Jag är helt slut idag. Blev inte allt för mycket sömn på jobbet inatt. Ska göra katterna sällskap i sängen och vila någon timme nu. Så länge bjuder jag på en version av Big in Japan som jag hörde på idol igår. Mycket Mycket bättre än originalet. :)
Vet inte hur många stavfel jag har fått rätta i detta inlägget och hur många osammanhängande meningar jag har fått fixa till. :P Time to sleep!
Ciao

The Crib II

Tänkte det var dags att uppdatera bilderna på hur vi bor här ute på landet. Det är lite som hänt sen sist jag la upp bilder! Orkade inte ta bilder på toa och hallen för det ser likadant ut fortfarande! Dom gamla bilderna hittar ni HÄR!



Dagens mål

Ny dag och nya tag! Idag blev det gröt till frukost. Hade lite dåligt samvete över vad jag åt efter fotbollen igår. Tänker inte ens nämna det här så mycket jag skäms över mitt frosseri. ;)
Jag hade behövt vara nere på spelplanen och göra rätt för mig istället för att vara åskådare!

Ska faktiskt erkänna att det var rätt roligt att gå och se Sverige spela mot San Marino. Testosteronet flödade fritt, folk vrålade som stuckna grisa, publiken gjorde vågen och dom sjöng (skrek) en massa hejaramsor.
Det var svårt att inte ryckas med i detta vilda spektakel.
Dock hade jag riktigt svårt att koncentrera mig på matchen vilket ledde till att jag missa 4 mål av sex och när domaren trilla. Det var bara så mycket runt omkring att titta på! :P

Men men... Jag överlever nog! :)
Här har ni en bild på min smarriga (not) frukost. Tar lite tid att vänja sig vid sån frukost. Min mage blev helt chockad och knorrade vilt för den förväntade sig skräpmat. Stackaren fick upp och jobba! :P



Förresten... på tal om gårdagens match. Han där Mellberg. Är det bara jag som tycker han ser ut som en från barnprogramet The Chipmunks? :)

nog pratat om fotboll för min del i år! ;) Nu ska jag jobba vidare!
Ciao

Time to go

Nu har jag köpt ett par Reebok EasyTone! Skit sköna är dom!! Lite skumma att gå i men det kommer man vänja sig vid!! :)  Ser fram emot att ut och gå nu. Tyvärr blir det inget idag för vi ska snart iväg på fotboll och imorogn är det jobb. Men på Torsdag ska jag gå och gå och gå!! :)

Någon som har ett par EasyTone och sett resultat??


Bamse lyser fortfarande med sin frånvaro. :/
Hoppas han står och väntar på oss när vi kommer hem igen!
Caio

Vardgas bekymmer

Vilket tråkigt väder det är idag. Blåsigt och eländigt. Har precis städat hela huset och nu sitter jag här och rullar tummarna och försöker komma på nått kul att göra. Känner mig lagom inspirerad.

Bamse är försvunnen oxå. Varit borta i över ett dygn nu. Hoppas han kommer tillbaka snart.
Annars händer inte mycket här ute på landet. Ska in till Malmö ikväll och kolla på fotboll. Just nu är jag inte speciellt taggad inför det men det blir säkert kul. Jag och fotboll är ju inte best buddys precis. Hatar bollar! :P

Nåja.. vad vore en bal på slottet. Säkert mycket roligare än fotboll i alla fall! :D
Här har ni dagens frukost. Gottig te med rostad macka! Yummy to the tummy!


Nu ska jag kolla kontot och se om jag där är pengar till nya jogging skor (reebok såklart). Shopping piggar alltid upp! :P
Ciao

Ibland måste man vara tråkig.

Vet ni vad jag har gjort idag? Jo jag har sovit. Och det var skönt!
När jag kom hem efter jobb och ätit frukost slockna jag i sängen. Vaknade och gick ut och sola nån timme och sen gick jag in och sov igen. :P

Ola tyckte jag var riktigt tråkig men jag var super trött. Känns som om jag är lite sådär förkylnings trött. Well well.. Det var skönt att få sola idag. Vem vet.. det kanske var sista gången man fick göra de i år.

Here is some pics from today..

Nu ikväll har jag bara legat på soffan och kollat på film. The Bounty hunter
Insåg när jag låg där och åt chips, choklad och drack lime läsk att nu får det vara nog med sånt skräp. Imorgon är det andra bullar för då åker jogging skorna på. Trots att dom knarrar. :P

Och nu ska jag sova igen. :)
Ciao

Natt grubblerier och ha begär

Godkväll!!

Bloggvärlden känns rätt död ikväll. Alla verkar sova och ladda inför kommande vecka. Jag laddar inför mina två kommande lediga dagar! Jag älskar verkligen att vara ledig. Jag är en stolt jobb-hatare. Men man måste ju ha mat på bordet... och kläder i garderoben... och nya objektiv... och dom där skorna jag såg.. Nåja. I alla fall. :)

Just nu ligger jag i övernattnings lägenheten för oss assistenter. Det är en riktig trip down memory lane för mig när jag är här och jobbar. Back to my old neiborhood, middag man bara värmer i ugnen och grannar som som inte fattar hur lyhört det är och kissar, rapar och hojtar så det ekar i hela huset...  Jag längtar hem med andra ord. :D

Men det är några timmar tills man slutar och jag kan inte sova. Huvudet är helt fullt med en massa onödigt skit. Som till exempel.. ska jag se det där klippet alla tjatar om där nån galning slänger hundvalpar i sjön? Kommer bara få ångest misstänker jag och önska att jag aldrig sett det. Plus att jag kommer tänka ut sätt att tortera damen på bästa sätt för att ge igen. Och då kommer grubleriet aldrig ta slut.

Sen har vi den här reklamen som är Ö V E R A L L T och som ger mig grymma ha begär. Jag pratar om Reebok EasyTone. Skorna som ska göra underverk för ben och rumpa. Jag behöver nya skor för mina gamla knarrar som en gnisslig gamal dörr när jag går men det är inte panik. Så det kanske är onödigt. Men de kan ge mig inspiration att börja ut och gå igen. Men kanske inte. Onödigt. Aboslut. Eller inte.. Och så håller det på.

Om min man ser reklamen kanske han springer och köper dom så är de problemet löst? ;)


Och så var det ju det där objektivet jag såg som verka intressant... och just de.. Måste ringa samtal imorgon.. och måste fixa ledigt då ja.. mm..


Ja.. så maler min hjärna på ikväll. Och om jag inte slutar skriva här snart kommer jag mala sönder min blogg. :)
Ska nog sätta igång en film och se om jag somnar. Messages in a bottle blir det. Hoppas den är sövande!
Ciao

Kullaberg

Åh, men vart håller Petra hus?? ;)

Jag har haft fullt upp. Har pillat i trädgården, städat, anmält mig till skrivarkurs, varit på ikea och köpt nytt till huset (bilder kommer), hämtat katten Bamse som nu bor hos oss, haft gäster och varit på foto utflykt på Kullaberg.

Det är lite roligt det där med ledighet... Det är då man borde vila upp sig och inte ta ut sig helt så man är ännu tröttare och har träningsvärk när det är dags för jobb igen! Har grymt ont i fötterna efter att klättrat bland stenar och klippor en hel dag igår i Kullaberg. Kan bero på att jag hade ballerina skor på mig! Men det var värt det! :D

Här har ni bilderna från Kullaberg/Kullens fyr








Vad tycks? :)


Nu ska jag laga lasagne!
Ciao

What a beautiful morning.

Vilket härligt väder det är idag!!  Blev med en gång super inspirerad till att fota. Efter min lilla foto expedition blev det favorit frukosten just nu. Rostat bröd med gouda ost, ingefära sylt och te.
Nu ska jag bege mig till Tomelilla för att göra lite ärenden och hämta Bamse. Han ska flytta hit nu. Om han nu kommer överens med dom andra två katterna! Får se hur det går! Lär bli rena kaoset misstänker jag! Men den som lever får se! :)
Have a nice one.
Ciao