Mysmorgon med egen müsli

Finns det en kurs i att ta det lugnt? Sign me up then

Hela veckan har gått i ett. Jag och min man är roliga för vi startar alltid 100 projekt samtidigt och gör inget riktigt färdigt. Så idag ska jag försöka knyta ihop lite "lose ends".

Men först måste jag ladda upp mina batterier med god frukost. Hemmagjord müsli från min nya favorit bok.
Om någon önskar så kan jag bara lägga upp det till er senare idag. Riktigt enkelt och gott!! :)Hoppas ni har en bra Lördag med en massa höstmys! :)
Ciao

Svampar från skogen som levde

Va ute på en riktigt lång promenad i skogen idag. Blev en del kantareller men även en del bilder på konstiga svampar. Gick lite vilse också när jag ändå var i farten. Det är verkligen ingen stor skog men jag lyckades. Jag gick i cirklar och snurrade till det ordentligt. Jag passerade ett träd med med en konstig svamp framför 3 gånger. Då började jag inbilla mig att skogen levde och var ute efter mig. Att grenarna sträckte sig efter mig och drog i mig när jag gick och träden flyttade sig så jag aldrig skulle hitta ut.

Jag kom ut. 

Men seriöst.. skogar är läskiga platser. Det var helt tyst ibland. Nån läskig fågel som skrek då och då. Plötsligt knäcktes en gren. En person med vild fantasi kan få mycket för sig. :D
Jag bara väntade på att trampa på ett lik. Haha!!


Nä nog med babbel. Här är svamp bilderna! :)


Ni undrar säkert om jag rökt någon av svamparna! Haha
Ciao


Marabou Orient

Jag hatar Marabou. Verkligen avskyr det. 

Direkt när jag såg den nya smaken på Ica tänkte "det där MÅSTE jag ha". Kommer hem och börjar fundera på min träning och kommer fram till att en bit ikväll kan inte skada och sen att jag skulle spara resten. Ha! Vilket SKÄMT!!

Börjar fota chokladet. Öppnar det. Upps. En bit slank ner. Fotar vidare. Hmm.. Måste nog smaka det en gång till för mer smakefterforskning. Och en till och en till och en till. 

Jag tänker inte säga hur mycket som är kvar av det. Eller hur mycket som INTE finns kvar. Ack. HUR som helst... Det var helt ok. Inget WOW men inget USCH heller. Det är marabou. Det går alltid ner om man så vill eller inte. Eller det kanske bara gäller mig!? ;)

Nu kallar min stepper så jag kan bränna bort alla avskyvärda chokladbitar!!!!!! :P

Ciao

Breaking dawn - The new trailer!!

Omg!! Som jag längtar nu! Bara 64 dagar kvar!!! :)


Trötta Tisdag

Det stormar på rejält utomhus så idag sitter jag inne och fiser framför tvn. Hade en miljon planer men känner mig inte alls på topp. Huvudvärk och ont i magen!! Stackars mig! :)

Mannen har stuckit till jobbet så jag får ta hand om mig själv. Te med honung, nötter och mörk choklad är dagens kuckellimuck medicin. Hoppas jag mår bättre snart för jag hade velat sticka och träna. Well well. En dag mer eller mindre på gymmet gör nog ingen skada annars. Kan ju alltid ut och gå i motvind. Det borde vara tillräcklig träning när man har ont i magen. :P
Nu ska jag dricka mer te och "oja" mig över min onda mage!
Ciao

Egna tackkort

I somras firade jag och Ola vår första bröllopsdag. Men vi kom på att vi fortfarande inte skickat ut tackkort till alla som varit med och firat vår dag så det var dags att få tummen loss.Så efter lite tankearbete drog vi till stranden med lite rekvisita och fotade. Kanske inte direkt några typiska tackkorstbilder men vi blev nöjda. Det hela slutade med en stående version av den översta bilden.

Cutiepies

Konsten att göra ingenting är inte lätt. Det slutade med att jag städade hela huset igår. Men när kvällen kom var jag så slut att jag var TVUNGEN att ligga på soffan. :P

Får se hur dagen blir. Det blir ingen träning i alla fall. Har tränat 3 dagar i rad och har ont i hela kroppen. Dags för paus.

Hur som helst så är det dags för frukost och en bild på min mans systerdöttrar. Riktiga cutiepies! :)

Hoppas ni får en bra dag med en massa Söndagsmys! :)
Ciao

Flowers in the morning

Det är så typiskt mig att när jag är ledig så kör jag 120% dygnet runt. Idag ska jag försöka lugna ner mig. Ska bara träna och gå på loppis. Ska bara, ska bara! :P Sen ska jag bara ta det lugnt! Försöka i alla fall!

Hittade lite bilder på datorn jag helt hade glömt bort! Lite flower power så här på morgonkvisten är inte fel! :)Nu måste jag gå och äta frukost! Annars äter min mage upp mig innifrån!
Ciao

En Spice Girl i farten

Hela dagen har spenderats i vår bod. Det har städats och sorterats. Nu när jag äntligen har lite ledig tid så spenderar jag den där?! Well well.

Nu är det fint och det får plats med mycket mer skit! :) Let's go shopping! ;)

Anyhow. Sitter just nu och laddar ner massa bra musik för ska snart iväg och träna. Måste ta tag i mig själv. Hela sommaren har jag bara förfallit och ätit allt och lite till. Känner mig skitig på insidan. Dags för en städning där oxå!

Hittade en ny låt som jag blev väldigt inspirerad av från en källa jag absolut inte tänkt mig. Melanie C - Think about it. Trodde inte det var nått liv i dom gamla Spice Girls tjejerna.
Nu kallar gymmet! Wish me Luck!! :)

Då börjar vi om igen?

Det har gått 4 månader sen jag "stängde" denna bloggen. Skulle bli så himla seriös med min hemsida och skulle blogga där men det tog liksom aldrig fart. Det känns så himla seriöst med hemsida så jag kände aldrig att en bild på min frukost eller på senaste shoppingen passade in. Ville jag verkligen att mina eventuella framtida kunder skulle veta allt om min vardag? Hmm... nja.

Så nu är jag tillbaka. Älskar känslan av att bara ordbajsa och låta fingrarna gå över tangenterna igen! Lovely!!

Ska även bli roligt att bli lite insnöad i bloggvärlden igen. Komma bort från jobb och fotograferingar och bara läsa om andras vardagar. Det har varit alldeles för mycket jobb i sommar som har tagit ut sin rätt så hösten är varmt välkommen. Mysiga varma filtar, varm choklad, höstiga promenader och frukost vid en sprakande brasa! Någon mer som längtar? :)

Nog med text. Tänkte lägga upp lite bilder från sommarens fotograferingar. Blir dock bara bilder från hemsidan för sitter just nu på jobbet men imorgon. Hej och hå vad här ska tankas upp bilder!! Längtar! :)

Titta gärna in på min hemsida!! Den är fortfarande inte färdig och den strular som bara den. Jag är inte så nöjd med den men jag får aldrig tummen loss att fixa det heller. Jag upp i dagen! :)

Ciao