Blåsippan ute i backarna står..

Gör: Sitter i Olas hoodie och sjunger
Ska: Äta frukost, duscha och åka till Lomma
Vill: Se Jane Austen film
Känner: Hunger!
Tv: Avstängd
Musik: You make me feel like a natural woman
Tänker: Borde inte äta choklad nu men kan inte stå emot
Längtar: Till min födesedag!


Jag tränar med Paolo Roberto!

Jag är en sån person som behöver mycket omväxling när det gäller träning för annars tröttnar jag. Just nu är det Paolo Roberto som gäller efter att jag fått den med tidningen Topp Hälsa. En kvart om dagen kändes som en baggis men den kvarten är det jobbigaste jag varit med om på väldigt länge!


Men det är ett bra pass, man blir helt slut och träningsvärk får man så det räcker och blir över.  Tycker det är en smart idé det här med en kvart om dagen för vem har inte tid till de? Nu finns det inga ursäkter! :)

Skynda till affären och köp Topp Hälsa tidningen så ni kommer i den lilla bikinin i sommar! :p
Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa för mina ben är som spagetti efter träningen.
Ciao

En dagens..

Gör: Sitter i Morgonrocken vid datorn
Ska: Äta frukost snart
Vill: Baka!!
Känner: Ett sug efter Marabou och Fresita!
Tv: Avstängd men ska se Jane Austen film senare.
Musik: Olas Playlist
Tänker: Måste träna!
Längtar: Till Helgen och löning

.............................................................

Idag är jag segare än segast. Gårdagen tog verkligen luften ur mig. Och jag har fortfarande jätte jobbig träningsvärk efter jag träna i Tisdags kväll. Helt otroligt! Bara trycka på fjärrkontrollen till tvn är en pina. Ska visa vad jag träna till senare idag.

Nu ska jag äta frukost och sen ut i trädgården.
Försöka släppa alla tankar jag har på Marabou och Fresita [ jordgubbs bubbel som jag vill provsmaka] för det skulle inte gynna min träning precis. :)
Det har ju kommit nya marabou smaker. Marabou Passion och Marabou Polka. Självklart vill man genast ha!! Dumma dumma Marabou!!


Bild lånad från Lina

Nä. Nu måste jag sluta drömma om choklad. Vardagen kallar! :)
Ciao

The 80's makes you happy

Behöver jag ens nämna att jag är kass på att blogga? Börjar nog bli lite tjatigt. :)
Misstänker att där är nått fel på min klocka för tiden räcker aldrig till längre. Tycker inte alls om hur det varit den senaste tiden. Stres stress stress.

Så idag ska jag förebygga stressiga dagar! Jag ska tvätta, städa, diska, dammsuga och göra en miljon andra saker så jag kan bara ta det lugnt sen. Inga dammråttor som ligger och irriterar mig eller tvätt i soffan som borde vikas. Nä idag ryker allt.

För att orka med detta måste man ha glad 80-tals musik!! Ah.. det var bättre förr!  ;)







Nä.. dammråttorna kan inte vänta längre!
Ciao

Fredags frukost

Goddagens!!

Är så himla trött idag. Sov jätte dåligt inatt. Vet inte hur många gånger jag vaknade och tittade ut genom fönstret och tänkte "Åh va skönt!! Det är fortfarande mörkt! Då kan jag sova lite till".
Jag känner mig bakis och hängig. Trodde en god frukost skulle göra susen men ack... nej!



Så nu ska jag ta en lång promenad med kameran och hoppas det hjälper!!
See you later alligator!

En riktig vårdag

Idag har jag solat, fixat i trädgården, kastrerat Timell, grillat och ätit middag på altanen! Det har varit en bra dag för utom den delen där jag var hos vetrinären. Inte alls kul. Jag får dåligt samvete varje gång jag ser honom vingla runt. Nu ligger han och deppar över sina kära kulor. Det gör ont ända in i själen när han tittar på mig med sina sorgliga ögon!

Nåja.. Det har han kommit över imorgon! :P



Någon mer som invigt grillen??
Köpte faktiskt jordgubbar ikväll oxå. Inte svenska dock. Det har jag inte råd med. :P Dom ska jag mumsa på imorgon när det är dags för fredags mys! :D

Nu ska jag krypa ner i sängen. Ögonen går i kors. :)
Ciao

Nightligt & New Moan

Vilken grym träningsvärk jag har idag. Bara att ta sig ur sängen var jobbigt. Min rumpa VÄRKER! Dock blev jag inte alls inspirerad till att gå ut på morgon promenad efter jag vägt mig. Jag hatar vår våg. Ola måste gömma undan den så jag kan sluta väga mig.

Nå ja.. nu ska jag fixa lite här hemma medan jag ska lyssna vidare på Twilight. Hitta en rolig sak häromdagen. Parodi böcker på Twilight och New Moon. Hade varit roligt att läsa dom. Dock är dom på engelska men det hade man nog kunnat ta sig igenom! :P



NIGHTLIGHT:
Complete with romance, danger, insufficient parental guardianship, creepy stalker-like behaviour, and a vampire prom, this title is the hysterical tale of a vampire-obsessed girl, looking for love in all the wrong places.

NEW MOAN:
Heffa Lump is a self-centred seventeen-year-old who needs to grow up and get a life. Unfortunately, she's distracted from her attempts to leave adolescence behind when she meets Teddy Kelledy - an impossibly gorgeous boy who eats rare meat, is super-strong, and never goes out in daylight. Could he - just maybe - be a vampire?


Jag tycker dom verkar roliga i alla fall! :P
Ciao

Onsdag kväll med Carmen..

Hejsan Hoppsan!! 

Idag har det varit skit fint väder så jag passade på att sola i en vind fri vrå medan jag lyssnade på Twilight talbok. Det blev fruktansvärt varmt. Kändes som om jag låg och kokade i min lilla hörna! Men jag klagar inte! :P

Gjorde även ett tappert försök med att göra färdigt vår kryddbänk som vi har byggt men det blev inte bra. Skulle såga frigolit som ska vara på insidan. Som isolering. Det gick inte bra. Det blåste och det for vit frigolitsnö överallt och jag knäckte skivorna och upptäckte att jag lyckats såga i min jacka. Då la jag ner mitt projekt och sola vidare. :P

Sen laga jag middag, sambon kom hem och åt och stack igen och nu sitter jag här och försöker peppa mig själv till att träna lite. Lättare sagt än gjort. :) Det är Carmen Electra träning som står på tur. Det är så sjukt jobbigt men den är riktigt bra! :)


Hej och hå. Vill man vara fin får man lida pin!
Ciao

OMG!!



Aidan is back!! Så himla härlig twist!! Blev så himla överraskad!! :D

Nu ska jag träna och sen är det Desperate och Cougar som gäller!
Ciao

Soap Bubbles







Min bror blåste och jag sprang runt med kameran som en galning! haha! Fy vad svårt det ska va att fota såp bubblor! :P

Tisdagen den 13 April

Jag har något att meddela mina kära läsare!
Jag är världens sämsta bloggare.

Jag finner helt enkelt aldrig tiden till det längre vilket är himla trist. Senaste tiden har dagarna bara försvunnit. Jag går upp vid 7, går min morgon promenad, äter frukost, åker till jobbet, kommer hem, äter middag, tränar och slocknar framför tvn. Och när jag väl är ledig är dagarna så full proppade med saker jag vill hinna med så det blir inget bloggande. 

Känner att det är dags att varva ner. Innan jag blir utbränd! ;) Imorgon är en ledig dag och jag ska bara ta det lugnt! Passande nog ska det bli skit fint väder! YAY! :) Jag + solen + gräddbullar = Underbart! :D



Måste ta tag i mitt fotande igen oxå. Fotar alldeles för lite för mitt eget bästa. Inte bra alls. Fyller snart år och då ska jag önska mig en massa kamera tillbehör!! Längtar!! :)

Nä. Om man skulle läsa lite bloggar och se vad man missat. Som vanligt. :P
Ciao

Sen Uppdatering

Som jag har slitit med detta inlägget i två dagar nu. Jag trodde det var fel på Blogg.se men det visade sig att det var fel på mig. Försökte ladda upp bilder men det gick helt enkelt inte. Så jag försökte igen.. och igen.. och igen! Idag insåg jag att bilderna var för stora och att det var därför det inte gick!! :P Smarte!! 


Nå ja.. Här kommer inlägget. En uppdatering över påskhelgen! Bättre sent än aldrig. :)
Fredag: Putsade fönster, dammsög, planterade blommor, bakade tårta och fick gäster
Lördag: Köpte trädgårds möblemang, satte ihop möblemanget, såg Public Enemies
Söndag: Var på förenings Möte, fixade i trädgården, åt hemmagjord pizza, såg 500 days of summer
Måndag: Fixade mer i trädgården, var på restaurang i Ystad med min Mormor, såg Dirty Dancing


Och här kommer lite bilder också från helgen..







Så.. Det var nog allt från helgen.
Igår jobbade jag och idag är jag ledig igen!! Tvättmaskinen kallar på mig men jag vill inte börja med "sysslorna" än. Funderar på att sticka till biblioteket och låna lite böcker om fotografering så fort dom öppnar. Sätta mig i solen och läsa lite. Bli lite lärd. Har lite tid att slå ihjäl idag för jag är al alone till 20.30 ikväll. Jag har ingen aning om vad man ska göra i 11 ½ timme. hm..

Detta blev inget roligt inlägg känner jag men man kan inte alltid ligga på topp! :)

So long. Have a nice day
Ciao 

Twilight Forrest

Gårdagen bara försvann. Vart den tog vägen vet jag inte men nu är det LångFredag så jag hoppas jag hinner med lite mer en "lång" dag som denna! :) Har precis putsat färdigt alla fönster ute i förstugan så nu ser man ut! :) Bilder kommer sen!

Innan putsningen var jag och sambon ute och gick. Blev inbjudna till bonden att titta på hans gård och korna! Det var en liten rolig avstickare. Sen gick vi genom skogen och det var så himla vackert. Fåglarna kvittrade, solens strålar lekte mellan träden och det kändes lite som sommar i luften! Försökte fånga känslan på bild men det var inte det lättaste!! :P




Det blev inte så somrigt.. Mer som Twilight kanske? :P
Fler bilder från promenaden HÄR!

Nä. Här kan jag inte sitta mer. Har en tårta som ska bakas och ett hus som ska städas.
Hoppas ni får en bra LångFredag.
Ciao

Vilken är bäst??

Godmorgon!! :)

Sitter just nu och lyssnar på John Mayer och experimenterar med lite bilder jag tog igår kväll. Tog en liten promenad med katterna och fick några bra pics. Måste dock börja variera mig lite mer och inte bara fota katterna! :P  Men dom är ju så himla roliga och oförutsägbara! Stör mig så att jag inte fick bild på Timell som badade i ån men i det ögonblicket kändes det rätt elakt att fota när han trilla i! :P

Här kommer lite olika bilder på Alfons. Vilken är bäst??
Jag gillar nog nr 2 bäst men alla är härliga på sitt sätt! :)

Nu ska jag putsa fönster som den hemmafru jag blivit! Haha. Det är bara lite mer grannar och intriger som saknas så har jag mitt eget Wisteria lane! :)

Ciao