Oh how i love Instagram!!!

Hela familjen sover utom jag! Vad gör man då? Provar det dära med att blogga via mobilen såklart!! :)
Det är faktiskt ganska smidigt!!

Om ni inte redan följer mig så finns jag på Instagram!! Jag är farlig beroende!! ;) petraeandersson heter jag! Det uppdateras ganska mycket mer där än här! :P

Anyhow... Borde sluta pilla med detta och sova!
Ciao!


Morotstårta de luxe

Just nu sitter jag och äter godaste morotstårtan ever! Varit sugen på att baka länge och igår åkte Lomelinos tårtbok fram och ärmarna kavlades upp! Aldrig gjort egen morotskaka men ska absolut göra det igen!! Sagolikt god!!!  Ser fram emot kommande kokbok av fröken Lomelino!! :)

Om ni inte besökt hennes blogg så gör det GENAST! Allt hon bakar ser så himla gott ut att man måste ha haklapp på sig innan man spanar in hennes skapelser!!

Önskar min tårta va lika fin som i boken men tror inte hon dekorerade sin tårta samtidigt hon höll i en 4 månaders baby! ;)
 

Nu vankas det middag!! 

Ciao

När ungen sover...

.. passar mamma på att sitta vid datorn!! :D

 
Det är inte alltför ofta man har tid att bara sitta ner och göra något "onödigt" som att blogga! Det är alltid blöjor, laga mat eller städa som kommer före. Men idag har mannen städat och Hugo sover som en gris med katterna i soffan! Ahhh.. Det gäller att njuta! ;)

Det är super härligt att ha barn men att bara få va mig själv och inte mamma hela tiden är skönt! Att ha 5 minuter till att måla naglarna ensam... De e nice! Haha!

 
Men vem kan stå emot en goding som Hugo? 5 minuter utan honom och man saknar honom redan! ;) Som nu när han har sovit i en timme (amazing btw) går man bara och väntar på att han ska vakna!

Anyhow.. Ska försöka blogga lite mer igen. Lära mig hur man gör det via mobilen kanske! Kombinera amning och bloggning!! Haha!
För jag känner att jag vill inte bli en mossig mamma som inte hänger med längre! Som börjar sticka mina egna kläder och lyssna på Vikingarna och inte kan prata om nått annat än bajsiga blöjor!

Huj.. detta inlägget har tagit mig en evighet att få ihop! Är helt mamma-trög i huvudet! Är inte van vid att sitta och skriva så här längre! Har rättat och ändrat min dåliga svenska hunda gånger! Hoppas det går över! :P

Ciao