Halmstad semester

Laddade precis in ca 450 bilder från min trogna lilla kompaktis. [canon powershot s100] Love it!! Den är med mig överallt men jag är väldigt dålig på att tömma minnet så jag hade en del att kolla igenom! :)

Tänkte visa lite pics från vår lilla weekend vi hade i Halmstad. Tog lite pre-baby-vacation.
Ja.. Det vart de hela!! Skönt att komma bort lite och gotta sig i hotellfrukostar och gå på mysiga caféer. Åka på lite fotoutflykter, råka hamna i Ullared och sen tillbaka till hotellet och äta buffé. Det är livet på en pinne! ;)

Det är verkligen tur att jag har min lilla kompaktkamera för jag har blivit dum som en nöt när det kommer till att använda systemkameran. Jag reder inte ut det längre. Blivit riktigt gravid-trög i huvudet. Haha!

Anyhow! Det var allt för nu! :)
Ciao

Here i am..

Jag har inte försvunnit. Jag har bara suttit hemma och ätit isglass i mängder och inte orkat ta mig för så mycket. Går mest och väntar på att storken ska komma snart. Bara 17 dagar kvar till beräknad födsel men det hade inte gjort mig nått om han kom tidigare! :P

Är trött på att vara så stor och klumpig nu. Inte kunna sova på mage. Ha ont och att vagga fram som en anka. Ah vad jag längtar tills det är över.

Jag har i alla fall vant mig vid alla blickar och folk som stirrar. [läs här] Förstår dock fortfarande inte varför!? Men något jag inte vant mig vid är alla kommentarer. Tycker folk är så roliga.. Om man inte har nått trevligt att säga kan man väl egentligen bara va tyst?

Några exempel är..

"Är du säker på att det inte är tvillingar?"   en återkommande goding..

"OOOJJJ!!! Va stor du har blivit"    Jaha... Tack antar jag!

"Men oj.. lilla vän! Hur är det med dig?" Och så väldigt lidande ögon på de som om jag hade en tumör i magen och inte en bebis.


Jag kan ha dåligt gravid minne nu men den enda snälla kommentar jag minns är från en tant i blomsteraffären som sa att jag hade en väldigt fin mage! Då blev jag helt lyrisk! :P
Inte stor eller nån tjockis.. utan bara fin!!

Ah ja.. people!! Ville bara ventilera lite och nu när det är gjort så ska jag lägga mig på sängen med katterna och vila. Min rygg tar kål på mig! :P

Lite pics från Instagram från tiden jag varit "borta" :) petraeandersson för er som vill följa!