Vi behöver er hjälp med Bröllops Musik!!

Sist jag skrev skulle jag till Tyskland för att inhandla vin och öl till Bröllopet och sen kom det inte fler uppdateringar. Ni måste ha trott det värsta. Kanske att jag blev kidnappad av en tysk, trilla av båten eller drack upp allt jag inhandla och förirrat mig i dimman av all sprit!! :P

Men ja.. som ni ser.. här är jag! Livs levande.
Låt mig summera senaste tiden lite snabbt med dessa ord.

Tyskland, Gamlingar som dricker sprit till frukost, grinig busschaufför, jobb, brudskor kom på posten, 20+50 års kalas, planerat bröllop, blivit gråhårig över placeringen, bakat key lime pie, blivit avskräckt från barn, shoppat lite mer, sex and the city 2, hämtat min ring, födelsedags kalas och lite mer jobb.
Idag tar jag det mest lugnt. Kollar på film och slappar. Imorgon är det jobb igen och då ska vi till Skånes djurpark. Evigheter sen jag var där så ska försöka komma ihåg att ta med kameran! :P



Men men.. Nog pratat om de dära!!!
Jag har ett problem som jag hoppas jag kan få lite hjälp med!!

Jag och Ola försöker få ihop en låtlista till bröllopet på Spotify men det är inte så lätt att komma på romantisk musik så där på rak arm. Så om någon där ute sitter och lurar på lite bra och passande musik att dansa till, både lugn och med fart, gammal som ny, så snälla dela med er!! :)

Skriv en kommentar eller har du Spotify kan ni trycka
HÄR och lägga till låtarna!

Please, please please help us!! :)


Jag hoppas vi får lite förslag i alla fall!! :)

Nu ska jag gå och tvätta! Yay!
Ciao

Vår kväll

Lite bilder från kvällens foto promenad! :)









Nu ska jag bege mig till Tomelilla för att sova över hos mina päron. Tidigt tidigt imorgon bär det av till Tyskland för att inhandla lite smått och gott och jag har faktiskt lite fjärilar i magen! :P
Det känns lite som när man var liten och skulle på utflykt med skolan. Matsäcken är packad och kameran ska med! Hihi!

Nä.. nu måste jag få tummen loss. Måste hinna till hem till mina päron innan dom låser dörren för mig!! Jag vill ju inte missa utflykten! :P
Ciao

Det gäller att passa på!

Äntligen har solen börjat titta fram bakom regnmolnen! Äntligen!!
Igår var jag ute i trädgården hela dagen och pilla och när jag var trött på de la jag mig i solen och gotta mig! :) Tråkigt nog är det inte lika fint väder idag men det är varmt i alla fall och det räcker för mig!



Har sett Dear John nu på morgonen och ska precis bege mig ut i trädgården igen. Ville bara slänga in ett inlägg först så ni vet att jag lever! :P Måste ju vara ute innan det ska regna igen!

Ciao

Longing for Satc

Denna dagen börja kasst. Vaknade med huvudvärk och hade ont i hela kroppen. Nu är det bättre men jag känner mig fortfarande vissen. Ska bara ta det lugnt ikväll och det enda som står på schemat är filmkväll. Såg Allt för min syster igår men den var sådär så jag vill se nått bättre ikväll!

Har äntligen bokat biljetter till Sex and the city 2. Det fick bli Fredagen den 28 och jag längtar så enormt mycket!! :)



Nu ska jag hoppa in i duschen och försöka bli lite människa och bli av med all jord under naglarna efter jag planterat blommor i lilla trädgården! :)

Have a nice day!
Ciao

Kristihimmelfärds foton

Så.. Här kommer bilderna från i Torsdags som jag lovade! Blev inte av igår i med jag jobbade men här är dom nu som sagt!! :)

1. Fotografer i pöl

2. Ladybug

3. Droppar

4. Kotte

5. Skalbagge




Vilken av bilderna är bäst??

Just say yes

Kristi Himmelsfärdsdag har bara bestått av en massa fotande. Jag och sambon har varit ute nästan hela dagen och fotat! Bilder kommer sen! :)
Nu ska jag bara lata mig men först ska jag in och köpa kattmat och nått gott att snaska på i Sjöbo! :P Och sen blir det filmkväll. Såg Moulin Rouge igår och den är fortfarande lika bra. Sambon somnade så jag fick ligga själv och snyfta i mörkret! Hihi.

Nu drar jag men först vill jag dela med mig av en upptäckt jag gjorde precis. Snow Patrol - Just say Yes!!

Hörde den i Trailern för Leap Year

Over and Out

My new Love

Kunde inte stå emot denna lilla söta sak. Nu är min börs lite tunnare men jag har en ny älskling! :)







Sambon gick ju och köpte en ny kamera och jag är lagom avis. En Canon eos 550d står sidan om min Canon eos 1000d och kaxar sig. Tog lite bilder med den ikväll och det svider i hjärtat när man ser hur bra resultatet blir jämfört med min. :P



Alla bilder i detta inlägget är tagna med hans bajs kamera!  Visst blir det dåliga bilder? :D

Nu ska jag äta lite marabou för att komma över det nya tillskottet i huset medan jag pillar på min Ipod nano!
Ciao

Förnya dig med E.l.f

Äntligen är mitt E.l.f paket här. Som jag har längtat!
Ska bli roligt att prova allt jag beställt och jag hoppas det är så bra som jag hört. Billigt var det i alla fall. Allt jag köpte kostade ca 400:- och det är ju en aning billigare än MakeUpStore som jag tänkte köpa av först.

Tycker E.l.f är utmärkt om man vill förnya sitt smink skåp utan att det gör ett stort hål i börsen och det är precis vad jag har gjort. Förra veckan gjorde jag en riktig feng shui rensning och insåg att det var dags att köpa nytt! :)





Orkar inte skriva ner vad paketet innehöll för jag är mega trött. Har varit i Lund nu ikväll och shoppat skor inför bröllopet. Riktigt skönt att ha ett moment till som man kan bocka av! Det är bara 2 månader dit nu. :)

Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa för imorgon är det jobb. Ännu ett 24 timmars pass står på tur.
Ciao

Lediga Måndag!

Efter en helg med jobb och fixar dag i föreningen så är det äntligen Måndag vilket innebär ledig dag för mig. Ska verkligen inte göra alltför mycket idag. Trodde det skulle bli fint väder men ack nej så jag känner mig sugen på hemmaspa idag igen. Det kan aldrig bli för mycket av spa! :)

Fick dessutom en massa nya spa saker i en försenad födelsedagspresent i Lördags som jag gärna vill prova. :)

Här kommer lite bilder från Fixar dagen. Tro nu inte att jag inte hjälpte till för det gjorde jag. ;)
Det måste ju vara tillåtet med en liten kamera paus ! 







Jag hoppas mitt paket från E.l.f kommer idag. Orkar inte vänta mer nu!!! :P Men den som väntar på nått kul väntar väl aldrig för länge. Antar jag. 

Nä, nu kurrar magen så jag måste göra som den säger. Hoppas ni har en bra Måndag! :)
Ciao

Long hair

Provade mina clip-ons som jag köpte hos TajMahal för nån vecka sen. Det är så himla härligt att kunna få långt hår igen på 5 minuter. Dock upptäckte jag att mitt hår inte är samma nyans längre. Så får färga om det snart igen om de ska passa.



Well well.. nu kom sambon hem och vi ska åka och handla hem nått gott till middag och sen blir det Fredags mys. Ska bli gott med lite rejäl mat för jag har levt på rostade mackor och godis hela dagen! :P
Ciao

Regn hos mig

Vilken tråkigt väder. Så fruktansvärt grått och mörkt men jag vägrar deppa ihop. Jag ska minsann kicka igång Sex and the city och mysa i soffan med tända ljus och marabou. Sen när jag orkar anstränga mig ska jag ha lite hemma spa oxå. Det förtjänar jag minsann. :)



Hela morgonen har jag spenderat framför Bella & Tyra show med rostade mackor och juice. Det ska bli en riktig slappe dag idag. Det är ju trots allt Fredag och imorgon är det jobb och på Söndag är det möte och städ dag med våra kära grannar så jag känner att jag måste ta vara på denna dagen till Max!

Hoppas ni oxå har en bra Fredag!! :)
Ciao

Idag blir jag 24!

När jag vaknade i morse hörde jag sambon redan var uppe och höll på i köket. Trodde han lagade frukost och att han glömt att det faktiskt var min födelsedag idag. Låg och deppa ihop helt. Ingen som skulle sjunga för mig. Inga paket. Inga Grattis Sms. Ingenting kommer det bli för att vi redan firat mig.

Då kom sambon upp sjungandes med ett paket i handen och min dag var räddad! Haha!! :)

5 Marabou som verkligen gynnar min träning men gott ska det bli! Hihi!! 


Nu ska jag sticka till jobbet. 24 timmars pass. Yay!
See you later aligator!

This and that

Nu har jag dåligt samvete igen för hur längesen det var som jag bloggade. Aja Baja på mig! :P

Senaste tiden har varit helt fullbokat med min brors flytt, mitt födelsedags kalas och mitt nya jobb schema som skrider i verket imorgon bitti. Känns lite tråkigt att jobba 24 timmars pass på sin födelsedag och inte få en enda present i med man redan har firat den. Men men.. Jag får kanske stanna till på en mack och köpa mig nått fint! haha

Här är i alla fall en av mina presenter jag fick. En klänning som jag fick från Ola.  Love it!! Fick även en fjärrutlösare till kameran [bild 2], ett kamera stativ, en kamera väska och pengar till smink. Har gjort en ordentlig beställning på E.l.f och tänker rensa ut allt gammalt skit jag har nu.





Det är så himla härligt att våren har kommit ordentligt nu oxå! Precis utanför vårt sovrums fönster blommar körsbärsträdet. Det är så himla  fint!!





Nu ska jag börja rota genom mitt smink så där är plats till allt det nya sen när det kommer!!
Hoppas mina kära läsare har en bra dag! :)
Ciao

Världens godaste

Äntligen fick jag tummen loss och gjorde en Chokladfondant!! Den var riktigt god men nästa gång ska jag inte göra den så stor, inte ha så mörk choklad [använde 78%] och ha grädde till. Då kommer det bli perfekt. :)





Cirka 6 portioner
125 g smör
200 g mörk choklad,
gärna cirka 70 % kakaohalt
2 ägg
2 äggulor
¾ dl strösocker
½ dl (30 g) vetemjöl
Smör och strösocker till formarna
Eventuellt bär och grädde till servering
Ätliga blommor till dekor

1 Smörj sex stycken små, ugnsfasta formar och strö dem tunt med strösocker.
2 Smält smöret och chokladen försiktigt i en kastrull på spisen eller i en bunke i mikron.
3 Vispa ägg, äggulor och strösocker riktigt vitt och pösigt. Vänd ner chokladblandningen i äggsmeten med en slickepott, sikta ner mjölet och vispa försiktigt ihop till en jämn smet.
4 Fördela smeten i formarna och grädda i mitten av ugnen i 175 grader i cirka 14 minuter. Bakelserna ska fortfarande
vara kladdiga i mitten, men tar man dem för tidigt är de svåra att lossa ur formarna. När de höjer sig lite ur formarna börjar de bli klara.
5 Ta ut formarna ur ugnen och vänd dem upp och ner på assietter. Vänta 3 – 4 minuter och lyft sedan bort formarna. Vill de inte lossna kan du skära med en kniv längs med kanten och försiktigt dunka ut dem.
6 Servera direkt, gärna tillsammans med bär och vispgrädde eller glass.

Receptet är från Drömhem & Trädgård