Var är våren?

Det stormar nått sjuk ute! Va precis på återvinningscentralen och slängde skit för vi håller på att fixa kontor åt friman och vi höll nästan på att blåsa bort! Sen lovar dom massor med snö så det ska ju bli... mysigt! :P

Jag vill ha vår nu!!!! Men antar att den som väntar.. bla bla bla! ;)

Men är glad att vi fick njuta av två härliga vårdagar för några veckor sedan! 


Man kan ju annars hoppas att en dålig vår innebär en kanon sommar!!

Well well.. Nu ska jag glömma vädret och surfa runta och spana in rolig rekvisita till kommande fotograferingar!! Ciao

 

Your Glow

Efter en powerwalk och en stadig frukost sitter jag här med mina trötta ben. Har satt upp som mål att gå ner 10 kg till sommaren. Crazy, jag vet! Men går det så går det! :P

Har gjort en lista med olika saker jag ska klara av. Tex komma i ett par för små jeans, springa en viss runda under 20 min osv. Varje mål har en belöning och häromdagen klara jag av en punkt vilket gav Yourglow i belöning och nedanför ser ni vad det blev!


Älskar denna lilla webbshop! Vet inte hur många gånger det kommit in saker to die for men så har man varit lite små snål och vips så har det varit slut! Men nu när jag såg detta lilla armbandet med fjädern slog jag till med en gång! Det rosa med alla berlocker råkade slinka med samtidigt! :P

Jag gillar det här med belöningar när man uppnår sina mål! Jag är inte direkt den som unnar mig saker annars så detta är riktigt kul! :)

Nä.. nu kallar barn, man och vardgassysslor! 
Trevlig Fredag!! :)

Bloggchock och 9 månadersdag!

Trilla inte av stolen när ni läser detta inlägget och inser att jag faktiskt är ute i cyberrymden och lämnar avtryck! Har saknat att blogga och ordbajsa ett tag nu men kände att jag aldrig har tid. Sen slog det mig! Tid? Om jag sluta slötitta på tv eller spela candy crush (fördömda skit spel) varenda gång Hugo sov så skulle jag hinna med både ett och två inlägg om jag hade velat. 

Man har lärt sig det här med prioritering den hårda vägen! Jag blir nästan irriterad på mig själv när jag tänker på mig själv, hur jag va innan jag fick barn! Så mycket tid som bara försvann på att pilla navelludd!
 
Nu mera har jag ungen på höften medan jag kastar in tvätten och svarar på mail på firman! Effektivt ska de va!! Haha!
 
Anyhow.. Ett bra tag sen jag skrev och jag vet inte vad som hänt och inte hänt sen dess så vi bara kastar oss rakt in i nutid! Idag är Hugo 9 månader! Han har levt lika lång tid utanför magen som i. Så jag säger grattis till min lilla skrutt och slänger upp tre rykande färska pix på lillen! <3Så.. nu kallar disk och kanske ett avsnitt av The Carrie Diaries.  Tur man är en nattuggla! ;)
 
So long and Good Night! :)