Bajs Robinson

Hur kan Elenor ta hem vinsten? Hon har bara glidit genom hela tävlingen på en räkmacka. I hate her. Hon är ingen riktig Robinsson, en överlevare eller en värdig vinnare.

Jag är rasande på tv 4. Skit och mög och rackarns piss!

Vet att fler håller med mig



Svenska folket verkar vara eniga om att det är en skandal

Varför kunde inte svenska folket rösta istället? Det skulle bli mer rättvist då!

Henry Poole is here

Såg den här filmen igår och den överraskade mig faktiskt. På ett positivt sätt.
Lite udda och små söt med en djup twist! Typ! haha.



Idag känner jag för att shoppa lite, fixa i lägenheten och ha en mysig Fredag kväll.
Får se om min önskan slår in! :)

Ciao!


Jag vill vinna Robinson

Idag har jag jobbat så därför har jag inte haft tid att blogga. Just nu sitter jag och äter korv med bröd, kollar på vänner och spelar Robinson!  Jag är helt fast i det. Spelar om och om igen i hopP om att jag ska bli vinnaren av Robinson men det går inte så bra. Faller alltid på balans delen.

SPELA DET  HÄR



Nå nu måste jag återgå till spelet. Sen ska jag se Oskyldigt dömd med Mikael Persbrandt.

Hoppas ni haft en bra dag!! KRAM

Min kväll..

Wook middag, badminton med sambon och onsdagsmys!!  ;)




Sol, regn, hagel, jordgubbar och skor!

Gillar inte alls vädret idag. Ena stunden skiner solen och man vill gå ut men precis när man stuckit ut huvudet genom balkongdörren så försvinner solen och det börjar blåsa, regna eller t.o.m hagla. Så jag får helt enkelt va inne och pyssla istället. Upptäckte innan idag att en av mina jordgubbar börjar närma sig ätbarhet! LÄNGTAR!!




Såg förresten Confessions of a shopaholic. Man blir ju inte alls shopping sugen av den filmen. Inte alls. Kan nästan höra hur mitt kära plastkort skriker i börsen. ANVÄND MIG, ANVÄND MIG!!
Hade jag kunnat gå i high heel hade jag klickat hem dessa med en gång från Have2have


Får nog börja med att öva i dom jag har så jag blir lite mer skillad! :P

Himmelsk bagel och sol!

Har precis ätit en jätte god frukost och sitter i soffan och kollar på Rachel Ray. Var uppe tidigt idag för jag skulle till vårdcentralen. Inte roligt alls men skönt att det är över. Efter det var jag bara tvungen att skämma bort mig med en himmelsk bagel! Haha!



Nu ska jag bara ta det lugnt för det känns som om jag ska somna när som. Så det blir en lugn förmiddag framför en film tänkte jag. Igår såg jag He's just not that into you  (ingen vidare film men många kändisar) och idag tänkte jag se Confessions of a shopaholic. Kollar på filmer och serier på den HÄR sidan om ni kanske har tråkigt eller bara vill lata er som jag!
Kanske inte bästa kvaliteten men jag bryr mig inte. Det enda störiga är att man får bara titta i 72 minuter för sen måste man ta en timmes paus. Kan visserligen va bra för en som mig för annars kan jag bli fast hela dagarna utan att göra nått vettigt. Hihi

Skönt att det är fint väder idag oxå. Vekligen min typ av väder just nu. Regniga nätter och fina, soliga dagar! :) Tycker det är riktigt mysigt med regniga kvällar och att somna till regn smatter på fönstrena. Alfons är dock inte lika förtjust i det. Han gillar inte att bli överrumplad av regn när han är ute och spatserar! )


Well well.. det var allt för nu! Nu kallar filmen!

Ciao!

Mumsigt gratis te!!

Har precis tryckt i mig en onyttig middag, om man nu kan kalla Mc Donalds för middag, och tagit en mini promenad efter det. Funderar på att träna lite till så mitt dåliga samvete och mitt magknip försvinner. Haha.

Fick mitt paket från Buzzador idag. Blev först lite besviken över storleken på paketet. Föreställde mig mini påsar och lite papper så blev glatt överraskad när det var 4 stora påsar och en te sil! Yay! Här ska drickas te!!
Bli du oxå medlem och prova på en massa olika saker GRATIS!



Nä nu ska jag faktiskt lägga mig på golvet och göra lite krampaktiga övningar medan jag kollar på Äntligen Hemma!

Puss o kram ;)

Angels and demons is not my cup of tea

Det blev bio igår kväll. Änglar och demoner.


Vet inte riktigt vad det är med mig och film nu för tiden men inget riktigt passar mig längre. Har hört en massa bra om denna filmen men jag rycktes aldrig med. Så den får bara 3 av 5. Jag tycker Da Vinci koden är mycket bättre.

Har jag blivit petig eller har alla andra fått dålig smak? Det var samma sak med Australia. Alla älskade den och det var den bästa filmen någonsin. Men filmen var riktigt kass enligt mig. Minns knappt vad den handlade om längre...

Well well.. Nu ska jag städa, diska och träna innan solen når balkongen hade jag tänkt. Så jag bara kan lata mig i solen resten av dagen! Hihi

Hoppas ni alla får en bra dag och att ni oxå har sol! :)

Måndags tråk.

Ännu en dag gick igår utan att jag bloggade. Har helt enkelt inte haft någon inspiration till att skriva. Men nu är jag tillbaka och det spritter i fingrarna efter att få knappa på tangenterna igen.

Helgen var faktiskt rätt tråkig. En del jobb i lördags och sen när man var ledig igår var det givetvis ingen sol. Bara regn hos mig. Så jag satt mest i soffan igår och åt chips nästan hela dagen faktiskt. Men såna dagar behöver man ibland.

Idag är det jobb igen. Händer inte för mycket så därför passar jag på att blogga lite och svara på kommentarer. Får se vad som händer resten av dagen. Får väl träna lite. Kanske ta en promenad.

Nåväl.. Här kommer en bild från helgen. I Bilen på väg från Lund till Tomelilla.


Funderar på att transformera min allmänna blogg till en som är mer inriktad på foto. Det tål att tänkas på.. har tänkt på det förr men då kom jag inte fram till något. Så jag tänker på det igen! :)

Ännu en summering

Har varit en dålig bloggare på senaste. Man måste ju faktiskt lämna datorn och bege sig ut på äventyr så man har nått att skriva om oxå! :)

I Torsdags var jag och sambon först på ikea och handlade en massa ramar och på vägen hem stannade vi och tog en promenad i Alnarps Västerskog. Riktigt fräck skog med små "rum",  dammar och riktigt höga häckar som påminde om en labyrint. I början var det roligt men ju längre man kom in i skogen, ju kusligare tyckte jag det var! Hihi

Retade mig så att jag inte hade kameran med mig så fick fota med mobilen.


Efter de åkte vi hem och åt en kanon god middag (revben, nypotatis & coleslaw) på balkongen trots regnet. Dock blev det lite kallt efter ett tag så vi fick pallra oss in och slänga oss i soffan och kolla på film.

Tryck HÄR för att se en större bild över vår mysiga balkong!


Annars har det väl kanske inte hänt så mycket. Planterat lite vitlök och har börjat läsa Da Vinci koden. Lapat lite sol har jag faktiskt oxå hunnit med! Det är sannerligen ett Halleluja moment när solen tittar fram. Jag bara släpper allt och springer ut på balkongen! Haha

Nä, det var väl allt för nu. Ska iväg och jobba snart så..

Auf Wiedersehen!

En sumering

Här kommer en sammanfattning av min Onsdag.
Fruokst, solning på balkongen, The voice, Alfons låg inne och sura, Besök av grannkatten, inhandling av mat, köpte Bridget jones för 10 :- och till slut en smaskig thai middag!



Yesterday was a good day! ;)

Den hjältemodige parkeringsvakten!

Åh vilken härlig sovmorgon jag har haft. Det bästa med det hela var nog när jag tittade ut och såg det underbara vädret! YAY! Jag är ledig, det är sol och jag har inget att göra idag. Kan det bli bättre?
Men innan solen når balkongen ska jag träna och trycka i mig lite frukost! :)

Förresten.. läste en rolig sak i en av sambons Slitz tidningar. Jag rekomenderar fler tjejer att läsa dom tidningarna för dom är rätt intressanta. T.ex. visst jag inte att Geri Halliwell hade visat rumpan på röda mattan 

I alla fall.. Glöm Stålmannen och Batman! Här har vi en riktig hjälte!!


En hjälte från läsekretsen:
Jag blev arbetslös för ett litet tag sedan - det är hårda tider, och så vidare.
När jag nu ändå skulle kolla runt efter jobb bestämde jag mig för att försöka hitta något där jag verkligen kunde göra nytta och bidra till en bättre värld. Jag hittade snabbt ett: Parkeringsvakt.
Det visade sig att jag var närmast överkvalificierad för jobbet ( jag är utbildad till civilingengör ), men eftersom jag insisterade så fick jag det ändå.
Precis som man kunde ha misstänkt visade det dig att mina kollergor mest utgjordes av förbittrade sossetanter som gillade att kjedjeröka och snacka skit typ:

       -  ... och så såg jag en sådan förskräcklig SUV som säkert tillhörde nångon bankdirektör med miljonbonus, så jag skrev ut en åttahundring och lappade honom fast han stod 10,5 meter från övergångsstället.

       - Hihihihihi! Asta, du ääääääär för underbar!

Ja, ni fattar. Jag har hur som helst lagt ner all min arbetstid på att skugga de värsta tanterna och makulera deras lappar. Folk blir så glada när jag glider fram och undrar om de vill att jag ska riva boten åt dem och avregistrera summan. Jag lär väl få sparken inom några månader, men jag känner mig som en hjälte varje dag och njuter av livet.
Fight the power.



Haha. Fler såna i samhället säger jag.

Solen kallar! Godbaj!

Jag + gifflar = sant

Ikväll blir det inget bloggande. Är så trött så jag vet knappt vad jag själv heter. Haha. Men jag är ändå imponerad av mitt tempo idag. Upp 4. Leta katt i 2 ½ timme. kört bil i två timmar. Handlat fästing medel. Städat lägenheten. diskat och vikt tvätt. mitt i allt de här har jag även hunnit med att sola!

Puh. Jag är ju typ.. Wonder woman!


Nu sitter jag bara och jäser i soffan och proppar i mig mängder med gifflar. Mums Mums! Hihi

Idag gick jag upp kl 4.

Igår fick jag för mig att ta med Bamse till Lund. Varför vet jag inte riktigt men det verkade vara en bra idé just då.
Imorse, ungefär halv 5, när jag satt i en buske letandes efter Bamse kändes det inte lika bra.
När klockan var tjugo över 6 var mina händer ill röda av kylan, skorna läckte in vatten och magen kurrade men ingen Bamse så långt ögat såg. Alfons hjälpte mig leta men vi hitta alla andra möjliga katter utom just den jag ville strypa!

Till slut gick jag in, hämtade transportburen för att ställa det i bilen så jag bara kunde kasta in honom där och köra till Tomelilla så fort jag hittade honom. När jag kommer ut genom porten står han där och hoppar glatt in i buren. Varför tänkte jag inte på det tidigare? Då hade jag sluppit leta i 2 ½ timme. suck.

Nu, kvart över nio, är jag i Tomelilla och har precis ätit frukost. Är så trött att jag ser dubbelt men jag ska försöka hålla mig vaken idag så jag inte vänder på dygnet. För om jag somnar kommer jag inte vakna på länge.. väldigt länge!


Det enda som var positivt med denna morgon var att jag fick uppleva en riktigt härlig morgon med dagg, dimma och en fin soluppgång. Man borde gå upp så tidigt om man vill få riktigt fina bilder. Om man nu orkar.. :P


Har tyvärr inga bilder på någon soluppgång så det fick bli en solnedgång.

Följ min blogg du oxå!

Gör som Alfons, följ min blogg med bloglovin!




Filmer jag vill se.

Här är två filmer jag vill se och ser fram emot. Dom verkar va precis my cup of tea.


TRAILER   Premiär den 29 Maj                     TRAILER  Premiär någon gång i September



                               TRAILER  Premiär den 24 Juni
                         

Drömmar och regniga tider

Godmorgon Godmorgon!

Sitter nu i Tomelilla på "jobbet" och filosoferar lite över livet och grubblar lite över mina galna drömmar på senaste tiden. Det har varit allt från tandlossning, ormar som åt mitt täcke i sängen och nu i natt var det mitt ex som trillade ner från sin egensnickrade balkong och spräckte skallen. Hur ska man tolka detta?
Nu hade jag behövt en drömtydare. Någon där ute som kan sånt? Haha

Nåväl..  Det är inte lönt att tänka på det mer nu.

Till något helt annat nu. Var i hela friden har det fina vädret tagit vägen? Det börjar göra mig grymt frustrerad när det är mulet eller regnar hela dagarna. JAG VILL HA SOL!! NU!
Jag får väl helt enkelt ringa han som bestämmer och ta ett allvarligt snack för jag pallar inte med mer regn och skit. Kanske kan passa på att fråga om mina drömmar när jag ändå har Han på linjen.

En bild från den soliga tiden i April

Ett litet linne med ett stort budskap

Funderar på att beställa denna från Anna.
Budskapet på linnet borde alla säga till sig själv varenda dag.



Kolla in Annas bloggshop HÄR.

Allt flyter utom spelet.

Jag är frustrerad. Desperate fungerar inte på min "nya" dator. Jag som hade sett fram emot att spela det igen. Nu måste jag helt enkelt kicka igång min gamla stationära dator. Men men...

Ikväll har jag sett filmen Allt Flyter. Härlig feel good film men när den var slut satt jag fortfarande med en massa frågetecken. Var den ena killen bög eller bara homofob? Blev den ena mannen ihop med den sura tanten? Vad hände sen liksom. Jag får väl fortsätta i ovisshet. Men förutom det så var filmen bra. Inte det bästa jag sett.. men bra!



Men där va mycket bra musik i filmen. The soundtrack of our lives. Måste genast ladda ner lite av deras låtar. :)

Sunny day!

Jippi!!!! Solen skiner!! Jag ska genast ut och lapa järnet!!! Går inte att sitta inne och blogga när solen äntligen tittar fram. Då har man tagit bloggandet för långt! Haha

Igår vann ju Norge Eurovision vilket var roligt. Låten var inte kanon bra men helt ok.. Gillade det nya röstnings systemet. Det blev mer rättvist! Men låten som jag verkligen kommer lyssna sönder nu är Danmarks. Jag tyckte den var skit bra.


Have a nice and sunny Sunday!

Ikväll är jag en soffpotatis.

Jag är helt slut nu. Varit i Tomelilla och hälsat på mina föräldrar och sen tillbaka till Lund, handlat, lagat Chilli con Carne (sambon kockade) och sen bara suttit rätt upp och ner. Så trött och seg.  Ikväll är det Robinsson, Eurovision och kanske en film efter det som gäller. Tänker inte flytta mig från soffan!


(Bild från igår men det ser likadant ut idag)


Have a nice evening! PÖSS!

Nu är jag rädd för speglar!

Igår blev det Så ska det låta, hyrfilm och godis i mängder! En bra fredag med andra ord!! :) Vi hyrde 3 filmer. En som jag ville se, en som sambon ville se och en gemensam.

Vi såg den gemensamma igår. Mirrors


Vi fick se två avsnitt av Seinfeld efter filmen så jag kunde sova sen. Sjukt knepig film och sambon väljer givetvis UNRATED version! Det räcker liksom inte med att det är en skräck film. Nä, det ska vara extra smaskigt och äckligt.


nu ska jag träna bort allt godis från igår, sen frukost och senare idag ska sambon och jag till Tomelilla. Får se när jag hinner med alla kommentarer. Där är ju en del att ta sig igenom. Men.. Jag klagar inte! Det är bara roligt!
Sen är det Eurovision songcontest ikväll. Får inte missas.

Nä, nu får jag sätta fart. Hoppas ni får en bra lördag!
See ya!

Äntligen helg och Grey's finalen!

Nu har jag varit duktig och tvättat hela dagen! Ärligt talat gjorde jag det mest för att inte få dåligt samvete när jag väl satt på balkongen och lata mig i solen eller kollade på Grey's Anatomy.
Har sett den stora finalsavslutningen nu. Den sändes ju igår i USA... Jag blev faktiskt rätt chockad och förfärad över slutet!! Sen, självklart, stortjöt jag som en unge som tappat sin napp. Haha
Visst hade man snappat upp att någon skulle dö men det här var jag inte beredd på.

Är så himla sugen nu på att köra ett Grey's maraton någon dag snart. Älskar den serien!
Usch.. seriöst.. bara jag tänker på vad som hände börjar läppen darra! Och vil ju inte berätta så jag förstör för någon som följer det på tv.. Nä.. Usch.. Happy thoughts!

Borde faktiskt vara glad över att jag ligger på blogg.se startsidan. :) Och att sambon äntligen är hemma och att det faktiskt är helg nu! YAY!


Hoppas ni alla får en fortsatt bra fredag/helg.

Puss o kram och nyp i stjärten

Carmen Electra körde slut på mig igår!

Ny dag, nya tag! Ska snart ut och gå en rask promenad. Eller ja.. Så fort jag orkar för har en del träningsvärk efter igår. Tränade med en av skivorna från Carmen Electras Fitness Collection. Där är 5 skivor med träning, striptease och dans. Den med träningen är skit bra. Det är nog den bästa tränings dvd jag någonsin provat och det är en del.

Nä, men det är relativt lätta övningar som man klarar av att göra. Det är mer antalet upprepningar och kombinationen av övningarna som gör en riktigt utmattad efter 30 minuter! Me like! Haha



Nä, nu kallar jogging skorna! Har förresten slutat väga mig. Blev nästan besatt av att väga mig varenda dag. Nu är det bara måttbandet som gäller EN GÅNG i veckan. Mest för att hålla motivationen igång! :)

See you lator aligator!

Desperate & Grey's spel

Jag älskar verkligen Desperate Housewives och Grey's Anatomy och jag gissar att där är fler än jag som gör det!
Jag har spelat Desperate men nu när jag upptäckte att där finns ett Grey's spel också måste jag ha det så har man nått att göra regniga och tråkiga dagar! Hihi


En bild från Grey's Spelet


Jag tyckte Depserate spelet var rätt underhållande och man kunde välja mellan att vara god eller ond. Man var med i matlagnings tävlingar, snokade på sin mans kontor och hade affärer med grannarna. Haha. Blev lite sugen på att spela det igen faktiskt!

Båda spelen finns att köpa på Cdon.com

Regniga dagar = Serie frossa

Nu har jag precis diskat och städat lägenheten. Kände att jag fick vara lite mer effektiv idag än vad jag var igår. Hela dagen igår spenderades i soffan tittandes på serier. Det blev en massa Desperate och Gery's. Har sett färdigt säsong 5 nu. Det gick bara inte att sluta titta. Jag laddar inte ner serierna utan kollar på dom direkt på internet. Hur smidigt och beroendeframkallande som helst!

Men det var inga roliga avsnitt på slutet. Dom var rätt tunga med budskapet att "man ska ta vara på den tiden man har för man vet inte när det är över". Jag satt och stor tjöt. Är verkligen tacksam över att sambon jobbade så jag kunde ulka i soffan själv. Haha. Nä men ärligt talat.. Gery's slut var riktigt hjärtskärande.



Vet inte riktigt vad jag ska göra nu. Det regnar så det lockar inte att gå ut precis.. Får väl leta upp någon mer serie jag kan titta på när det är regniga dagar.

Raps i stora lass

I Måndags var jag och mamma ute på jakt eter fina raps bilder. Det var en riktigt fin kväll och det fanns gott om raps fält. Det var bara att välja och vraka!! :)





Me, myself and my lovehandels

Precis hela dagen igår var det folk som gärna ville dela med sig av sina åsikter om min vikt. Nä, jag vet mycket väl att jag inte är fet eller ens mullig. Jag har några kilon för mycket bara. Dom syns inte när jag står upp men när jag sitter kommer det fram. Det stör mig. Det är ingen milimeters valk utan den är rätt rejäl och enligt MIG ser det inte bra ut.

Droppen som fick bägaren och rinna över igår var när jag prova min nya bikini. Den sitter väl helt ok.. Men magen och mina Love handels... Usch.. Dom SKA bort nu! Folk borde sett vad jag såg i spegeln..

Hade jag vågat hade jag lagt upp en bild på hur jag såg ut i bikinin så alla kunde se med egna ögon.. istället försökte jag rita en liten bild över hur det ser ut!! Haha. Enjoy!

Me, myself and my lovehandels


Jag ritar inte lika snyggt som Anna precis..men men.. Bikini underdelen ser inte ut som en blöja i verkligheten. Resten tycker jag är rätt sannings enligt. Haha

Här ska HardCore tränas nu. Har redan varit ute och promenerat och även sprungit lite.

I will make it. Jag skiter i vad ni säger.

Årets första rabarberpaj!


Måndags babbel och nya klänningar

Måndag.. igen...
Varit uppe sen halv åtta ungefär. Irrat rundor. Kollat på The voice, sett Rihannas rumpa och kollade lite på när Kenza gästade programmet. Tyckte det var riktigt tråkigt så stängde av och körde till Tomelilla i riktigt god tid. Väl i Tomelilla blev det frukost och fler presenter till mamma som fyllde år i fredags. 55 år. En film och en bakform.
Nu sitter jag här med min bror som skriver på sin dator medan jag sitter vid min. Bloggar lite.. slö surfar lite..

Måste visa klänningarna jag "råkade" shoppa igår... Kunde inte stå emot när jag såg dessa klänningarna på VILA.


Ja.. Vad händer annars.. Funderar på att boka biljetter till Fredriksdals teatern. Eva Rydberg är för skön så man måste se henne i verkligheten. Har aldrig varit på nått sånt så det kunde ju vara en rolig omväxling.
Hmm.. ja.. annars är väl allt som vanligt. I stort sett. Sambon har lite tillfälligt sommarjobb just nu och så är vi kattpassare till grannarna som är i Grekland. Alltså.. grannarna är i grekland. Inte katten! Hihi

Så veckan ser lugn ut. Ska tydligen bli fint väder vilket är passande när jag beställt ny bikini! Åh  vad jag ska lapa sol! Hehe

Ah det var allt för nu.. So long, farewell, auf wiedersehen, adjo

Utkast: Idag har ...

Idag har det varit en lååång dag. Har hjälpt sambon städa sin morfars bil och det var inte roligt. Men har man lovat så har man. Nu ska vi äta hemmagjorda hamburgare, kolla på tv och svulla hela kvällen. Ah, det ska bli hur skönt som helst!! :)

Något som hade varit gott ikväll hade varit jordgubbar med grädde. Mums! Men får vänta ett tag till för mina gubbar på balkongen är inte färdiga än. Längtar verkligen tills dom är de...



Over and out. Puss o kram.

Min flitiga fredag

Nu har jag städat, diskat och gjort det kanon mysigt i lägenheten. Har även skrivit ut lite foto som jag tagit och satt in i ramar. Blev hur bra som helst.
Och under hela dagen har sex and the city skivorna gått varma. Till slut ville inte dvd spelaren mer. Haha. Förresten.. Har beställt bikini nu. Det blev den HÄR. :)

Här är städ resultatet.


Här är mina foto om ni vill ta en bättre titt på dom!


Hoppas ni alla haft en lika bra fredag som jag! :) Nu ska jag umgås med sambon!
KRAM

Ingen bikini, frukost och sen städning

Ny dag, nya tag.
Idag mår jag bra igen. Nu i alla fall. Kollar på sex and the city och tar det lugnt för säkerhets skull. :)
Försökte beställa en lila bikini från Nelly igår men det gick inte. Jag ville betala med kort men nej.. Hur jag än gjorde så gick det inte. Ska jag ta det som ett tecken? Hm.. Jag tror jag ändå ger det ett nytt försök senare idag.

Sen får jag väl städa och diska så det blir lite fredags mysigt i lägenheten.

Men först.. Frukost! Får se vad det blir...


Magen spökar!

Jag antar att jag ätit något dåligt eller så har jag kanske gått och blivit sjuk? Hela kvällen har jag spenderat 50/50 i sängen eller på toa. Jag har inte tid, eller lust för den delen, att bli sjuk just nu. Sambon har parkerat sig på soffan nu för han är rädd för mina eventuella baciller. Haha.


Nä, nu ska jag vila vidare. Bloggar och svarar på alla kommentarer imorgon!
Puss o kram

Nelly bikini

Är lite sugen på en ny bikini och blev helt såld på en från Nelly.
Frågan är bara om bikini överdelen stannar uppe? :)

Gratis är alltid godast!!!

Vaknade till åskmuller imorse. Lite mysigt faktiskt. Hade gärna legat kvar men det var bara att ta sig upp och iväg till jobbet. Så nu sitter jag i Tomelilla vid mammas laptop och slö surfar.
Fick precis ett mail från Buzzador med en inbjudan till en ny kampanj. Dom har inte haft något kul på riktigt länge men nu är det dags för att smaka Kobbs nya te.


Om du inte är medlem på Buzzador så bli det nu.  Som medlem får du utan kostnad testa nya produkter och tjänster och sen svara på lite frågor. Jag själv har fått prova Malaco Truly och min katt fick äran att prova lyxig kattmat. Så Buzzador är något jag verkligen rekomenderar.


Petra pysselfia!

Under tiden jag kollat på massor av Sex and the city har jag pysslat. Jag har nu skapat mina egna Änglakort. Tänkte från början göra dom för hand men jag vet hur petig jag är, så hade nog inte blivit nöjd. Hittade en jätte bra sida på internet med massor olika kort så jag kicka igång Photoshop och TADA!! Skit bra blev det.

Blev väldigt glad över att mina patroner från inkClub damp ner i brevlådan redan idag. Utan dom hade det inte blivit några Änglakort! Vilken tur! :) Och nu ligger dom i en liten burk från Afrika (tror jag) som jag fått från min goda vän Mia.

Kan det bli bättre?

Onsdag morgon med änglakort!

Godmorgon.
Sitter och kollar på Sex and the city nu och ska äta frukost snart. Om jag bara orkade resa mig ur soffan. Hihi. Fick tag på Twiligt filmen igår. Yay!! Äntligen. Så det blev en bra dag ändå med sex and the city maraton, mys i soffan med te och en bra avslutning med thai mat och twiligt filmen såklart.

Tänkte jag göra Änglakort idag.
Det är små kort med olika ord som man ska ta varenda dag för typ.. vägledning? Ah jag vet inte. Men jag vill ha såna men dom är skit dyra. Så nu ska jag bara komma på kloka ord. Haha. Inte det lättaste.


Förresten.. fick en knäckande kommentar igår...

Postat av: HEMLIGT

ÄR DU EN 97 OCH ÄR 12 ÅR OCH HETER PETRA WHALMAN???

2009-05-05 @ 14:30:38

För det första.. Det står överst i inlägget att jag fyller 23. För det andra är där 11 bilder på mig. Ser jag ut att vara 12 år på dom bilderna är det illa. Eller är det bra för framtiden?? När jag är 40 ser jag kanske ut som 30. hmm..

Mamma har en tävling!!

Måste ju tipsa om en Tävling på min mammas blogg. Man har chans att vinna ett armband och allt man behöver göra är att lämna ett recept på någon sorts sommar mat. Allt från en god somrig middag, efterrätt eller en drink kanske?  Var med och tävla  HÄR!


Grattis till mig!!

Jaha.. då var man 23.

Just nu ångrar jag att jag firade allt i förskott för nu sitter jag här ensam med min ålders nojja.
Ingen som sjunger, inga presenter att packa upp. Ingenting. Det är bara mulet och tråkigt. Ingen delikat frukost på sängen utan bara kellogs med mjölk. En grymt stökig lägenhet som behöver städas. Inget på tv och ingen twilight film att titta på.

Men det blir väl vad man gör det till? Jag får väl helt enkelt städa lägenheten, gräva i kylskåpet efter nått gott att äta och ha ett sex and the city maraton tills sambon kommer hem och kan roa mig?

Nu får jag rycka upp mig ur detta negativa träsk och göra nått åt saken!



Tack för alla gratulationer via telefonsamtal, sms, msn och facebook. Haha. Dagens teknik alltså...

Min kväll och tillbakablickar

Ingen Twilight film idag heller. Jag håller tummarna på att jag får tag på en imorgon istället. Just nu kollar jag på CSI Las Vegas och latar mig. Har gjort en massa rump/ben övningar så jag är helt darrig i benen. Ska försöka göra några till om jag orkar. Åt ju precis en muffins min lilla syndare! Haha.

Nå väl. Man lever bara en gång. En muffins skadar inte.
På tal om muffins.. Här kommer lite bilder från mitt kalas i lördags.

Mina kladdkaksmuffins.

Och här sitter vi ute och fikar.

Jag hade riktigt tur med vädret. Det var en riktigt bra dag!

min sista dag som 22 åring

Måndag = Jobb. När jag kom var hela familjen lite små luriga runt frukost bordet men jag förstod varför när presenterna kom fram. Har hur mycket som helst att fota nu. Och jag som inte ens fyllt år än. Snacka om att ta ut det i förtid. Hehe. Men imorgon är det faktiskt My Day!!

Ikväll hoppas jag ska hinna byta en film som jag fått som blev fel så jag äntligen kan få min Twilight film. Längtar så efter att få se den. Ska minsann tvinga sambon genom den igen. Haha.
Har faktiskt "saknat" Bella och Edward sen jag läste ut den sista boken. Kan det inte komma en till? Please? Haha



Nä.. man får väl återgå till jobbet. Sen ska jag in om en sväng till mormor och inkasera lite mer presenter innan jag beger mig hem till Lund igen.  Jag gillar verkligen det här med att fylla år!! Hihi

Födelsedags gris i förskott

Det har varit dåligt med bloggandet på senaste tiden. Jag är en bussy woman. Eller bara lat? Idag har jag i alla fall en giltigt skäl. Det har varit födelsedagskalas för mig.
Här får ni en bild på födelsedags grisen. (23 på Tisdag)

Nu ska det grillas och njutas av det fina vädret. Det kommer fler bilder från valborg, kalaset och presenterna sen.

Puss o kram

Dagen före..

Today is not a good day. I try to don't worry and be happy.

Håller på att städa inför mitt lilla födelsedagskalas imorgon. Det går inte bra. Jag har haft sönder badrumsbelysningen, dammsugaren (det luktar bränt hår i hela lägenheten) och armbågat sambon på käften. Haha. Det är illa med andra ord. Vågar inte laga middag så det blir hämtmat. Vet inte hur jag ska göra kladdkaks muffisarna som ska bakas.. Vågar man använda spisen när man har en otursdag?

Hu jeda mig säger jag bara.. Jag skulle önskat mig pengar i present nu när jag ska köpa lampor och dammsugare.