Höstigt värre

Så var det Måndag igen. Veckorna bara springer iväg och på Fredag är det 1 Oktober. Tiden går verkligen fortare och fortare ju äldre man blir. Eller beror det på att man inte lever i nuet som när man var liten?

I alla fall.. det har inte hänt så mycket här mer än att vår kyl/frys gick sönder i Lördags så fick köpa en ny igår. Lagom roligt att lägga pengarna på sånt men man måste ju ha ett kylskåp. Kände mig helt handikappad utan det för vad skulle man äta? Varken makaroner eller gröt kändes särskilt lockande.

Men men.. nu är allt som det ska va igen och jag har skit tråkigt. Ola jobbar och det är höstigt och kallt ute. Mår som en vissen ovattnad blomma men jag är ändå sugen på att göra nått men vad??
Tänk, tänk, tänk! (Nalle puh)

Förslag?

Jag och Alfons på skogspromenad förra veckan


Man kanske skulle baka, spela tv spel eller kanske pyssla lite?? Åh jag kan inte bestämma mig! Vilka höst problem man har! :)
CiaoKommentarer
Sara ~ Candis säger:

SV. Hehe men samtidigt så har jag ju inte alltid haft hund och alltid hållt mig smal ändå :) men de hjälper nog till en hel del. Blir dock inte så mycket promenader just nu när lillen är dålig men ändå :)

2010-09-27 | 11:51:12
Bloggadress: http://candis.se
Karin säger:

hehe hurtig vette tusan om jag är, rätt slö och seg som mäniska men jag har jsukt mkt energi i mig som jag måste göra av med nån gång under dagen annars blir jag en bitch hahhaa

2010-09-27 | 12:16:35
Bloggadress: http://karinolofsson.se
Linn säger:

Sv, Ellerhur! Priserna är ju toppen :D

2010-09-27 | 12:50:57
Bloggadress: http://linnlowes.com
Madeleine [FOTO] ♥ säger:

Sv: Ja, jag vet :DHur mår du?

2010-09-27 | 14:29:34
Bloggadress: http://photobymadeleine.webblogg.se/
LYDIA säger:

sv: Tack så hemskt mycket :] Hehe, ÅK DIT säger jag bara ;]

2010-09-27 | 16:16:38
Bloggadress: http://lydiajosefine.blogg.se/
Leja säger:

ja, jag tror att den är filmad i en enda tagning. skitcool ju :)hoppas allt är bra med dig och att du hittade på ngt skoj att göra i dag :)

2010-09-27 | 20:04:42
Bloggadress: http://lejas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback