Me, coffee, poo and I!

När jag inte är så het på bloggfronten och kommer tillbaka till blogg.se är det alltid nånting nytt. Känner mig som en gamal tant och börjar genast gnälla! "nytt nu igen? vad var det för fel på det gamla? åh det va bättre förr" haha!

Anyhow.. Just nu sover lillkrabaten och jag dricker kaffe [ja jag vet, chockerande] för att hålla mig vaken! Men det hör väl till det här med att bli äldre. Gnälla lite över nymodigheter och dricka kaffe! Sen har jag även blivit en SÅN DÄR MAMMA som älskar att prata om bajs. Barnbajs! Hujedamej! Trodde inte denna dagen skulle komma men den är här.
Ungen bajsar äntligen som han ska och jag vill ringa alla jag känner och berätta den glada nyheten! UNGEN BAJSAR! Let's celebrate!! 
 

Man förändras så himla mycket när man får barn men på Lördag har mannen hemliga planer för bara mig och honom [antar jag?] och det ska bli skönt att komma ut ur denna bajsbubblan för någon timme. Slippa nerspydda kläder och handväskan full med bra-att-ha-i-krislägen-babysaker! Kära man.. Feel the pressure! ;)

Nä nu ska jag ta mitt vuxna, kaffedrickande, bajsglädjande anlete ut i köket och börja laga middag!
Ciao

Boken alla älskar... utom jag!?

50 shades of [totaly fucked up] Grey har blivit en riktig snackis och alla älskar den och sträckläser alla böckerna i serien. Jag har äntligen läst ut den första och är riktigt lättad över att den är slut. 
Jag förstår inte tjusningen alls faktiskt. Visst var det kul i början att läsa nått nytt men efter ett tag... GÄSP! 

Så fort det var dags för ytterligare en sexscen kände jag bara.. "åh nä, inte nu igen!!". Till slut hoppade jag över hela baletten och skutta direkt till handlingen som faktiskt var rätt bra men allt sex bara hacka sönder det.

Och när dessutom huvudpersonen mår dåligt av det ibland och gråter så ger det inte mig någon bra magkänsla! It doesn't float my boat!Men jag vill ju såklart veta fortsättningen. Varför Grey är som han är. Kan man anlita någon att klippa ut allt porr?  Det hade blivit en väldigt kort bok dock!

Nä det här tantsnusket/porren var inget för mig för jag blev bara avtrubbad och uttråkad. Ska bli roligt att se hur filmen kommer att bli. Känns liksom mer som en Viasat efter 00.00 film. ;)


Någon mer som känner som jag eller är alla helt nerkärade i Mr. Grey??

Underbara Höst!!

Alla andra [många i alla fall] klagar på hösten och rusket men jag stortrivs! Finns ingen mysigare säsong och det finns så mycket att fota!!! Me like! :D


Sluta gnäll, ta en kopp varm choklad och ut och fota! :)

I have a dream

Idag är en sån dag man bara vill spola förbi. Ruggigt väder, kallt och stökigt i huset, huvudvärk och alla kläder man äger är skitiga!!
Känner mig som drottningen av negativitet och bitterheten är min bästa vän! 

Det är tur man har Hugo som är en liten solstråle i höstrusket här hemma!
 
Ja ack vad jag är bitter och grinig idag! Har suttit och funderat över framtiden och vad det ska bli av mig själv och blir bara irriterad. Det finns så mycket jag skulle vilja göra och har så mycket idéer och drömmar. Blev lagom avis på Fru Bagge Wahl igår på Berg flyttar in som hade så många företag och järn i elden. Men jag är för feg och lyssnar för mycket på andra. Thats my big problem!

För det finns alltid någon som har en åsikt om ens (kanske ibland naiva) planer och tankar! Varför bry sig egentligen?

Nä, man skulle bara göra allt man känner för och inte vara så himla rädd för att misslyckas som varannan Svensson är i Sverige.

Jag önskar att jag var en Fröken Appelgren som skrev egna romantiska böcker, ställde ut foton som såldes till rika knösar och åkte till New York över helgen. Kanske gav ut en kokbok för såna som har tummen mitt i handen (som mig själv) när jag har lite extra tid över och sen målar en fantastisk tavla som hängs på museum när jag dör som alla kan ooh och aaahhh över och säga "alltså den där Petra, hon var verkligen en som gjode slag i saken"!

Men här sitter jag och fiser och funderar på om jag orkar ta mig till brevlådan eller inte. Det är ingen bra kombo. Feg och lat! ;)

Man skulle haft lite Martin Luther King i blodet och ställt sig på lilla torget i Stockholm och sagt " I have a dream" och sen skulle folk minsann fått se på andra bullar!