Photo A Day 4: Letterbox

En av dom tråkigare "uppdragsbilderna". Hade noll fantasi att göra nått roligt av det oxå så det blev en simpel bild på brevlådan. Den som inte har fått mitt rätta efternamn än sen jag gifte mig.
Bilderna togs förra veckan så vi har inte snö längre. Det skulle va super vårigt väder idag men istället är det bara tjock, grötig dimma! :(

Well well.. Det lutar mot att bygga om på ovanvåningen då istället för att vara ute så det blir ett nytt rum till tillskottet! :)

Annars har det inte hänt mycket. Var på bio igår och såg Hungerspelen! Vad jag tyckte kommer i nästa inlägg för nu kurrar magen nått brutalt! :)
Ciao

Kommentarer
anna säger:

fina bilder iaf :)sv: haha kan ha att göra med det ja ;) hade ni läst klart boken? jag tyckte den följde boken väldigt bra, spänningen, ångesten osv, men självklart saknar man vissa saker men så är det ju alltid. Jag är ändå nöjd :)

2012-03-25 | 19:15:11
Bloggadress: http://addspirit.blogg.se/
anna säger:

sv: den var praktiskt taget gratis ;) haha nä men det sved rejält i plånboken ska jag säga. Fick ge 3800 kr, ungefär 800 kr billigare än i Sverige så alltid nåt.

2012-03-25 | 19:25:36
Bloggadress: http://addspirit.blogg.se/
Henrik Stigell säger:

Är filmen bra? :)

2012-03-26 | 14:12:25
Bloggadress: http://www.henrik-stigell.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback