Vem är ni???

Jag hoppas ni svarar för jag hade gärna velat veta vem mina kära läsare är och varför ni läser!! :) So Please anser!

Kommentarer
Caroline säger:

Caroline är jag, :) bor i helsingborg. Jag läser nog din blogg för att den är så välgjord. man kan se i dina bilder vilken passion du har för att fotografera och det gillar jag att se ! :)

Något mer jag vill läsa... hmmm, jag tycker dina tips är jättebra, typ om filmer och så. men jag funderar lite, läser du mer än vad som ställs fram på bloggen? för jag tycker det är jättekul att läsa vad folk tycker om böckerna dem läser och om det kanske blir så att jag själv vill läsa dem! :) Inte så att du ska börja skriva värsta recensioner, men kanske lite åsikter :)

kram!

2011-03-23 | 13:24:42
Bloggadress: http://jenilorac.blogg.se/
Lajna säger:

LINA JUE! ;)

LUND!

För att du är så söt och skriver så fina inlägg med underbara foton!

JAG VILL SE MER RECEPT! Din (dumma) make lägger ju aldrig ut något nu för tiden! ;)

2011-03-23 | 14:02:09
Bloggadress: http://lajna.se
Lotte säger:

Charlotte (eller Lotte), egentligen från södra Finland, bor sedan knappt fyra år i Tyskland. Tycker din blogg är riktigt trevlig med fina bilder.

2011-03-23 | 14:04:30
Bloggadress: http://kunterbunt.blogg.se/
Lovisa säger:

Jag läser din blogg :) Från Väsby är jag. Jag känner igen mig själv i dig och jag tycker om att att läsa om din söta Bamse och att du bara är dig själv :)

2011-03-23 | 14:13:26
Bloggadress: http://vinrodadagar.blogg.se/
Becca säger:

Rebecca heter jag och bor i Stockholm :) Varför jag läser din blogg? Haha vilken fråga xD Varför inte??? Den är hur grym som helst! Gillar det du skriver om och älskar dina bilder :D

Vill se mer av din vardag och kanske lite mer bilder :) Alltid kul med sånt :)Keep it up! Älskar din blogg <3

2011-03-23 | 14:44:16
Bloggadress: http://randomness.webblogg.se/
Leja säger:

Linnéa från Luleå. Jag läser för jag tycker att din blogg är så jäkla braa! haha. en av mina absoluta favoriter faktiskt. och det är nog för att du skriver på ett sätt som gör att man får en bild av dig som person. du är rolig, avslappnad, spontan, lyrisk, härlig och allt däremellan. sen fotar du ju jättebra, du har fina bilder och en snygg blogg.

Men framför allt är det för att din blogg känns väldigt personlig och att den speglar dig. Nu känner ju inte jag dig egentligen, men jag får en stark bild av det jag tror är du i alla fall. Och jag gillart! Tycker att du är störtskön och en tjej som jag gärna hade hängt med om du bott lite närmre ;)Det jag vill se mer av skulle vara videobloggar då i så fall :D

2011-03-23 | 15:12:30
Bloggadress: http://lejas.se
Elin säger:

Hej!

Jag heter Elin och bor i Motala, Östergötland!

Jag läser din blogg för att du tar såå himla fina bilder. Jag får också mycket inspiration och ideer från dina foton för att ta egna. ;)

Jag vill se mer fototips i bloggen. Det vore jättekul om du ville dela det med dina läsare. ;D

Annars tycker jag att du ska blogga om det som du gör nu. :)

Kram Elin! Ha en underbar dag!

2011-03-23 | 15:38:11
Bloggadress: http://elinrylander.devote.se
Cajsa Tapper - fotoblogg säger:

Cajsa och jag bor i Staffanstorp utanför Lund! :)

Läser din blogg för att den är så himla mysig och vardaglig med ett plus i kanten!

Lite mer fototips kanske? Foton över huvud taget är aldrig fel :D Men du visar ju foton rätt mycket ändå. Fortsätt bara som du gör nu! :D

kramar!

2011-03-23 | 16:20:00
Bloggadress: http://lovelycajsa.blogg.se/
Emma säger:

Emma från Österbotten i Finland :) Jag läser din blogg för att jag blir alltid lika glad när jag kollar in här. Du tar så fina bilder och har så härligt sätt att skriva på. Vet inte vad jag skulle vilja se mer av, men dina bilder är så fina så mera av dem sitter inte fel :)

2011-03-23 | 16:24:39
Bloggadress: http://emmalexxandra.blogg.se/
Mikka säger:

Mikka från Göteborg. Anledning? Du hittade mig så jag skulle hitta dig, tycker din blogg är mysig :) Hemtrevlig, rolig och rar.Har inte följt så länge så vet faktiskt inte vad jag vill se mer av än :)

2011-03-23 | 16:26:56
Bloggadress: http://ipink.blogg.se/
Alma säger:

Alma från Rolsagens vackra kust. Jag har just börjat läsa din blogg. Satt och googlade efter lite inspiration och hamnade på din blogg. Med dina vackra foton och din mysiga stil fortsätter jag glatt att läsa. Jag vet inte riktigt vad jag vill se mera av i din blogg. Just keep up the good work :)

2011-03-23 | 18:40:14
Bloggadress: http://almastankar.blogg.se/
Freda säger:

Freda från Falkenberg. Jag tror du var på blogg.se första sida och jag gillade allt vad jag såg och läste :)Jag skulle vilja läsa mer om fototips, och mer om din vardag. Givetvis se dina snygga foton :)

2011-03-23 | 19:50:55
Bloggadress: http://fredaom.blogg.se/
kela säger:

Michaela från Sjöbo :) Såg dig i affären senast idag, haha!Din blogg är mysig och du tar fina bilder, har följt den väldigt länge också så det är kul att följa ditt liv o så :)

2011-03-23 | 20:39:24
Bloggadress: http://xkela.se
josefin säger:

Josefin. Stockholm. Sitter och letar efter fina tips på hur man kan göra min tråkiga lägenhet lite mysigare och hoppades få ideér från din blogg :)

2011-03-23 | 21:31:42
Bloggadress: http://shoppingwhore.blogg.se/
Amanda ♥ säger:

Jag heter Amanda och bor en bit utanför Stockholm. Jag läser din blogg eftersom den alltid gör mig på bra humör med fina och söta bilder. De gör mig ven inspirerad. Jag tycker att din blogg är bra precis som den är och att du bara ska fortsätta med det bra arbetet du gör! :)

2011-03-23 | 21:59:20
Bloggadress: http://aamandalund.blogg.se/
Elin säger:

Jag heter Elin och bor i Ljungby. Jag läser din blogg för att jag tycker att du har tar jättebra bilder. Vet att du funderar på att satsa på att starta eget och jag är i samma tankar. Har inte kommit så långt i min utveckling och har bara lite småuppdrag ännu. Jag gillar särskilt bilderna från ditt bröllop. Dessutom tycker jag att du verkar vara härlig. Jag gillar även dina recept på t ex. LCHF-brödet. Mer sånt hade varit bra. Jag tycker att du verkar har det så mysigt med din man och ni fotar ihop och allt. Romantisk skulle jag beskriva din blogg. Fortsätt med samma vinnande koncept :D

Puss och kram / Elin

2011-03-23 | 22:15:15
Vita villan säger:

Maria heter jag och har följt din blogg i några månader. Följer din blogg eftersom du tar såna fina bilder och jag blir så inspirerad! Bor i en mindre stad utanför Göteborg//Maria

2011-03-23 | 22:23:35
Bloggadress: http://mariaochhenrik.blogg.se/
Agneta säger:

Jag hamnade här när jag sökte på tips för att fota rök tror jag? Sedan har jag blivit kvar...;-)

2011-03-24 | 07:57:47
Bloggadress: http://www.nogg.se/semestersol
elii säger:

jag heter elisabeth och är en spansk tjej som bor i Madrid.

jag älskar sina foton och blir inspirerad! :D

2011-03-24 | 22:42:25
Bloggadress: http://eliisab.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback