Prövningens tidSitter just nu och kollar på Johan Falk och äter mina förbannade morötter. Har sånt himmla godis sug så det finns inte. Jag vill ha Marabou!!
Sambon sitter och knaprar på chips. Det låter som ljuv musik i mina öron när han sitter där och smaskar. Kras kras smask smask.
Försöker få till samma ljud med min morot men det blir ändå inte samma. Det enda som motiverar mig att tugga vidare just nu är att vågen visar mindre och mindre siffror.

Beach 2010 - here i come!!! ;)

För övrigt händer inte mycket. Var på kalas hos sambons farmor och det serverades kakor, tårta och godis. Svårt att stå emot alla lockelser.  Mina första nyttiga veckor har gått [ för ] lätt men nu har jag kommit in i prövningens tid. Nu är det bara dom starka som överlever!! ;)

Nä.. Johan Falk kallar på mig!
Ciao

Kommentarer
a home far away säger:

Stå på dig, när du märker att kilona rinner av dig, då blir det lättare att stå emot godis o chips. Jag gick ner 11 kg förra våren, så lite hade jag inte vägt sen jag var 19 år, men inget godis då inte:)Lyckat till o Må gott

Kram Gunilla i Singapore

2010-01-18 | 04:58:14
Bloggadress: http://www.vitaanglar.blogspot.com
Linn säger:

Lycka till!!!! Har inte ens karaktär nog att klara av EN nyttig vecka!

2010-01-18 | 11:43:28
Bloggadress: http://linn-linuspalinjen.blogspot.com/l
mina säger:

God middag..Såg en bit på filmen i går med somnade så gott & killen sa att den var jätte bra..Ha en skön måndag.kram

2010-01-18 | 11:53:09
Bloggadress: http://blondis81.blogg.se/
Jennie säger:

Det var härligt med promenaden, man kalla vindar i ansiktet. heheDuktig du är som höll dig till moroten istället för chipsen ;P kram

2010-01-18 | 12:40:28
Bloggadress: http://unreal.blogg.se/
Linn säger:

Alltid! Med lite olika resultat. Efter att ha haft ätstörningar och sedan börjat äta nästan så mycket som man borde har vikten ökat en del... Med en kropp som envisas med att vara på sparlåga är det lite svårt... Just nu är jag mest inne på att träna så ofta som det bara går (och äta protein) för att försöka öka ämnesomsättningen... vill nämligen inte utesluta någonting jag är sugen på ur min kost!!!

2010-01-18 | 15:11:40
Bloggadress: http://linn-linuspalinjen.blogspot.com/l

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback