8 Juni, en riktigt lat dag!

Det har verkligen blivit en återkommande sak nuför tiden att jag skiter i bloggen och gör en massa återblickar och summeringar över tiden jag "missat"... Hur klarar ni er egentligen er utan min blogg? Haha

Här kommer lite bilder från slipningen och målningen som jag prata om i förra inlägget. Det är några dagar en men bättre sent än aldrig. Jag i snygga brillor, bevis material på att jag faktiskt var där och lite annat smått och gott.


Nåväl.. Idag har jag ätit en god frukost på sängen och kollat på film. Damernas detektivbyrå. Bra film faktiskt. Den överraskade mig på ett positivt sätt. Huvudkarraktären var väldigt gullig och löser gåtorna på sina egna konstiga sätt.


Bamse gör mig sällskap i sängen!


För er som inte vet bor jag i mina föräldrars hus nu och två veckor framöver. Mina föräldrar kör just nu sverige runt i sin husbil så jag bor här med min bror. Dom åkte i lördags kväll och då gjorde sambon oss sällskap men igår åkte han hem till Alfons som varit hemma ensam. Stackaren.

Annars händer väl inte mycket. Det är lugnt och stilla här i Tomelilla. Har gjort en liten överraskning till mina föräldrar som dom får se när dom kommer hem igen. Ska bli spännande att se vad dom säger. Lite tråkigt att det redan är färdigt dock. Jag hade planerat att överraskningen skulle ta låååång tid men istället blev det färdigt på ett kick. Så nu sitter jag här sysslolös. (nu blir nog päronen nyfikena)

Funderar på att spela lite The sims 2. Önskar att jag hade det nya. Vill ha!!! Dock har jag ingen dator som orkar med det! :P Ah jag får väl roa mig i blogg världen, lyssna vidare på Lugna favoriter (vuxen poäng) och mysa med Bamse.

Orkar inte nått mer energi krävande på min lediga och regniga dag. :P

See ya!

Kommentarer
Emma säger:

sv: tack :D

2009-06-08 | 19:17:36
Bloggadress: http://jumpintopuddles.blogg.se/
Garderobsgrubbel&Byråbekymmer säger:

haha ja när solen väl visar sig så är jag utomhus..älskar sol och värme och har turen att lätt bli brun trots min ljusa hy.

Men har ju varit några vändor i solariet också. Jag känner mig väldigt vacker när jag är brun, håret ganska nyblekt och hyn helt ok så jag inte behöver concealer och foundation =)



kram!

2009-06-08 | 20:36:29
Bloggadress: http://garderobsgrubbel.devote.se
Wysteriia säger:

Svar: Nej det är verkligen svårt att hitta! Får bege mig ut på "jakt" någon dag ;P hehe :D

2009-06-08 | 23:35:08
Bloggadress: http://Wysteriiasblogg.se
Mindy säger:

Godmorogn gumman.Allt bra med dig denna tisdag..Ha en skön dag.Det gäller att passa på att njuta av klivet med godsaker..kram

2009-06-09 | 08:57:21
Bloggadress: http://blondis81.blogg.se/
juliairene (foto) säger:

haha jovars! ;D sjukt snygga är dom ju iaf!



jag har fått urinvägsinfektion.. sjukt jobbigt :( blir helt trött av pillrerna!

2009-06-09 | 09:35:42
Bloggadress: http://juliairene.blogg.se/
Elin säger:

härliga bilder =)

2009-06-09 | 09:48:19
Bloggadress: http://ellee.devote.se
Julia säger:

Naw vilken gosig katt :D

2009-06-12 | 13:18:41
Bloggadress: http://juliaexanimo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback